Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
Ti si munjen ko sam vrag.veber wrote:
pa majmune abolirani, da si malo proučavao povijest znao bi da je Hefest bio bog vatre. zaštitnik kovača i vatre.
da je bio hrom, ali ti njeguješ njegoša, dao zeus seće pa ti hefest zabije žezlo u pak,
Hefest je bio bog vatre,pa šta???
I Apolon je bio bog umjetnosti i ljepote,pa se masa ljudi zvala tako.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma znam. Ali ono Hefestion. Hefest i on.Noor wrote:ma Hefest je bog u grčkoj mitologijijastreb wrote:Da ,Hefest i On. Aleksandar.Noor wrote:
Hefestion ;)
2014-04-22
jastreb wrote:A čuj,to u 4 zida nije fora.Noor wrote:pa tko im brani da tresu guzovima u svoja 4 zidajastreb wrote:S jedne strane to je dobro za Hrvatsku,jer to znači da nas stranci doživljavaju kao jednu liberalnu sredinu neopterećenu predrasudama prema onim "malo" drugačijima.melkior wrote:Došli širiti ljubav a dobili po pički
Ja vjerujem da im ovaj performans ne bi pao na pamet u Rumunjskoj, Srbiji, Bugarskoj,Bosni,a kamo li u nekoj arapskoj zemlji.
Ljudi vole igrati šah,pa izađu malo u park da budu viđeni i da nađu nekog zanimljivog protivnika.
Netko voli vrtjeti nunčakama,pa vježba pred ogledalom,a onda mu dotuži pa izađe na ulicu da ga vide.
Netko pak opet kući počne pjevušiti,ili sramežljivo udarati tamburicu,pa s vremenom izađe međ raju.
Nije ni to "u 4 zida" rješenje neko.
šah je poznati sport koji izaziva adrenalin.
malo zalegnem pa mičem figurice.
malo zalegnem pa mičem figurice.
2014-12-30
Di je to opera, epikure? Di se vi pederčine skupljote?
2014-04-16
Možemo se mi zajebavati, ali lako to što je američka vojska napadnuta, to je manji problem. Ono što me zabrinjava je da su dva drepera dobila po pxxki i sigurno će biti posljedica... Turistički Zadar će biti proglašen homofobnim, smanjiti će se broj gostiju, epi na aparatima...
bi'će kraj glavnog stana partijeaben wrote:Di je to opera, epikure? Di se vi pederčine skupljote?
2014-04-15
aben wrote:Di je to opera, epikure? Di se vi pederčine skupljote?
Nemam pojma...odavno sam ispao iz gradskog itinerara....
Pederi su proizvod tvoje ideologije...skrbi o tome i ne peri ruke.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pederi proizvod...ti si baš kapacitirun za hdz:)
2014-04-16
kod epija piše gej frendli apartmani.mutava baštarda wrote:Možemo se mi zajebavati, ali lako to što je američka vojska napadnuta, to je manji problem. Ono što me zabrinjava je da su dva drepera dobila po pxxki i sigurno će biti posljedica... Turistički Zadar će biti proglašen homofobnim, smanjiti će se broj gostiju, epi na aparatima...
misa od 10:00
klanjanje od 12:00 (molimo vratite tepihe)
pasha subotom
ateisti imaju bon za pivo u iznosu 12kn
2014-12-30
aben wrote:pederi proizvod...ti si baš kapacitirun za hdz:)
govorim prostim rječnikom...znaš , nakon toliko godina i toliko rasprava, traktata i studijskih postova...stvarno mi se ne da. Napose na tvoje sitne zajedljivosti i gluposti, posve me prođe volja.
Zejebancija uvijek ok, p'ar kratkih pasova i to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:pederi proizvod...ti si baš kapacitirun za hdz:)
govorim prostim rječnikom...znaš , nakon toliko godina i toliko rasprava, traktata i studijskih postova...stvarno mi se ne da. Napose na tvoje sitne zajedljivosti i gluposti, posve me prođe volja.
nis primjeti da si prost, ali da si u krivu puno puti primjetin. toliko rasprava i traktata? misliš na prepisivanje mišljenja iz diplomatika?
pederi nisu proizvod kulture, ali je mogućnost da se dvo pedera drpaju u disku svakako jest doseg moje ideologije. diplomatikovski si ponosan ča su seljoci pretukli ote ljude, zanemarujući činjenicu da da pederi nisu bili tote, oni bi pretukli nekoga drugoga. a to je ujedno i doseg tvoje ideologije.
imoš sriće ča ti se ne do nišće osin zajebancije jer se svakin redkon, pa i kratkin pasovima, jasno otkrivo trulež diplomatikovih stavova.
2014-04-16
u zadrana nema rasizma i sl, tuču bez diskriminacije: žene, srbe, crnce, pedere, vojnike
kic wrote:
u zadrana nema rasizma i sl, tuču bez diskriminacije: žene, srbe, crnce, pedere, vojnike
oti zadrani su "zadrani":)
2014-04-16
ovi ti je vec treci pas, jos jedan, dva...i ende :)))aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:pederi proizvod...ti si baš kapacitirun za hdz:)
nis primjeti da si prost, ali da si u krivu puno puti primjetin. toliko rasprava i traktata? misliš na prepisivanje mišljenja iz diplomatika?
pederi nisu proizvod kulture, ali je mogućnost da se dvo pedera drpaju u disku svakako jest doseg moje ideologije. diplomatikovski si ponosan ča su seljoci pretukli ote ljude, zanemarujući činjenicu da da pederi nisu bili tote, oni bi pretukli nekoga drugoga. a to je ujedno i doseg tvoje ideologije.
imoš sriće ča ti se ne do nišće osin zajebancije jer se svakin redkon, pa i kratkin pasovima, jasno otkrivo trulež diplomatikovih stavova.
kic wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Al ne smiju na Bibinjce.melkior wrote:kic wrote:
2014-04-22
Jači je od pape Franje....veber wrote:kod epija piše gej frendli apartmani.mutava baštarda wrote:Možemo se mi zajebavati, ali lako to što je američka vojska napadnuta, to je manji problem. Ono što me zabrinjava je da su dva drepera dobila po pxxki i sigurno će biti posljedica... Turistički Zadar će biti proglašen homofobnim, smanjiti će se broj gostiju, epi na aparatima...
pasha subotom
catabbath-
2015-08-22
najbolja fora godine.mutava baštarda wrote:Jači je od pape Franje....veber wrote:kod epija piše gej frendli apartmani.mutava baštarda wrote:Možemo se mi zajebavati, ali lako to što je američka vojska napadnuta, to je manji problem. Ono što me zabrinjava je da su dva drepera dobila po pxxki i sigurno će biti posljedica... Turistički Zadar će biti proglašen homofobnim, smanjiti će se broj gostiju, epi na aparatima...
pasha subotom
radili roštilj u firmi gdje smo sve lijepo odradili, pa pitali poslovođu; Šaibe buš i ti roštiljao.
BUm ako je svinjetina halal i pivo. tip opičen.
veli da samo halal vinju jede...
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Zadru se iskrcavaju vojnici oružanih snaga Republike Albanije i Kosovskih snaga sigurnosti
» "američki vojnici" obećali zajednički život i hrpu novca
» SRPSKI RADNICI PRETUČENI U RUSIJI:
» Dvoje hrvatskih povratnika u BiH pretučeni i opljačkani. Umrli od teških ozljeda.
» Terorizam u Zadru
» "američki vojnici" obećali zajednički život i hrpu novca
» SRPSKI RADNICI PRETUČENI U RUSIJI:
» Dvoje hrvatskih povratnika u BiH pretučeni i opljačkani. Umrli od teških ozljeda.
» Terorizam u Zadru
Page 4 of 4