Terorizam u Zadru
Page 1 of 1
Terorizam u Zadru
http://www.index.hr/vijesti/clanak/divljak-u-bmwu-po-zadru-autom-naganjao-automobil-s-turistima-i-djecom-zabijao-se-u-njih/983554.aspx
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Terorizam u Zadru
pretanki živci za 22-godišnjaka, to bi po mojem mišljenju trebalo isključiti iz prometa doživotno....
jbt, ne znam da sam ikada nekome zatrubio iz auta u znak nekakvog protesta, jednom liku koji nije vidio da ga pretječem pa išao i on pretjecati auto ispred sebe i to je to, da nisam zatrubio razbili bi se jer ja nisam imao gdje nego u zaštitnu ogradu.....
u takvim je trenutcima krucijalno ostati sabran i hladne glave, nebitno tko je u pravu, a budala završio na krovu, razbio svoj auto, tuđi auto, slijedi mu kazna a da o 'reklami' koju je uradio za hrvatsku da niti ne pričamo.....
jbt, ne znam da sam ikada nekome zatrubio iz auta u znak nekakvog protesta, jednom liku koji nije vidio da ga pretječem pa išao i on pretjecati auto ispred sebe i to je to, da nisam zatrubio razbili bi se jer ja nisam imao gdje nego u zaštitnu ogradu.....
u takvim je trenutcima krucijalno ostati sabran i hladne glave, nebitno tko je u pravu, a budala završio na krovu, razbio svoj auto, tuđi auto, slijedi mu kazna a da o 'reklami' koju je uradio za hrvatsku da niti ne pričamo.....
Last edited by Totenkopf on 19/7/2017, 12:15; edited 1 time in total (Reason for editing : UUU)
T.- Posts : 17552
2014-04-14
To su Estonci Rusi. Estonci Estonci ljetuju u Finskoj.
crvenkasti-
2014-04-17
rvat katolik je estoncima pokazao kako će izgledat Uspravnica tri mora.
Guest- Guest
ufffff,pa sam nek jos turizam zajebu,drzava RH ce svirati u frulicu..
Guest- Guest
a sto mislis da toga drugdje nema..da je drugdje 'cvijece'..joj daj skuliraj zivcepismejker wrote:ufffff,pa sam nek jos turizam zajebu,drzava RH ce svirati u frulicu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
fuk,uvijek me iznenadis bedastim komentarima....Mislis li da ce vama biti bolje,ako si u saznaju da toga ima i drugdje...vuksadinare wrote:a sto mislis da toga drugdje nema..da je drugdje 'cvijece'..joj daj skuliraj zivcepismejker wrote:ufffff,pa sam nek jos turizam zajebu,drzava RH ce svirati u frulicu..
Naglasavam ja jedinu jos kolikotoliko zdravu privrednu granu,koju ako se sjebe,nema nis vise da fila financije drzavi u obimu koji je potreban za njeno normalno odrzavanje..
Guest- Guest
da se zajebe turizam, u roku par mjeseci u RH nebi ostalo niti 2 milijuna ljudi.. RH bez turizma nebi mogla hraniti više od 2milijuna ljudipismejker wrote:ufffff,pa sam nek jos turizam zajebu,drzava RH ce svirati u frulicu..
Guest- Guest
Similar topics
» Alibaba u ....Zadru
» Nije terorizam!
» Istanbul terorizam
» Srpski terorizam
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
» Nije terorizam!
» Istanbul terorizam
» Srpski terorizam
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
Page 1 of 1