Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
aqhahahahahhahaaahahhahaahhaagahahaaaaa......catabbath wrote:Dva velika govna će se spojiti u jedno megagovno. Lessi se vraća kući u SKH.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
tu radi još goreg smrada spojiti BemvamMater 365 dana u godini i mješavina zajebanija od nuklearnog otpada.
vili40-
2015-08-02
Dobro, čak i ako bude tako, ići će se na izbore dok se ne promijeni izborni zakon, ili dok netko ne izvuče većinu.
Za veliku koaliciju niti ima potrebe niti konsenzusa. Ovo nije Njemačka, a ni tamo se taj recept nije pokazao dobrim.
Mi nismo niti na jednoj razini to ikada razmatrali, osim prilikom izmjena Ustava ili tzv. europskih zakona u fazi pristupanja EU. I hvala svima na suradnji u tim prigodama, ali to je to.
Za veliku koaliciju niti ima potrebe niti konsenzusa. Ovo nije Njemačka, a ni tamo se taj recept nije pokazao dobrim.
Mi nismo niti na jednoj razini to ikada razmatrali, osim prilikom izmjena Ustava ili tzv. europskih zakona u fazi pristupanja EU. I hvala svima na suradnji u tim prigodama, ali to je to.
£otk@-
2019-02-12
red wolf wrote:Pa nije da ne razmišljamo o tome...No o tome kad dođe vrijeme za to...jastreb wrote:Ovo nije stvarno ni moguće.
Prije će Sava poteći prema Triglavu ,nego što će Hrvatskom vladati ta koalicija.
Samo vi razmišljajte, možete i o novoj knjizi o Harryiju Potteru kad ste već pri sci-fi.
£otk@-
2019-02-12
lotka kao da ce tebe neko pitati hoce li ili nece ima da sutis i cuvas posao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:lotka kao da ce tebe neko pitati hoce li ili nece ima da sutis i cuvas posao
Hoće.
Ali tebe neće, jer si u gubitničkim kombinacijama otkad se baviš politikom.
I koji kurac ti znaš o mojem “poslu”? Moj posao jest da sam predsjednik uprave vlastite firme, koja ne posluje sa nijednom sastavnicom javnog sektora.
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najnovija anketa "Ipsos": Kamala Haris 42%, a Trump 37%
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» Preuzimanjem SIP-a Bošnjaci će vlast formirati bez Hrvata
» SDP POZIVA VUČIĆA, PLENKOVIĆA I RUSIJU DA SE UKLJUČI U IZBORNI PROCES: Vlast se ne može formirati na lažiranim(i protiuUstavnim - Ero ;)) rezultatima
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» Preuzimanjem SIP-a Bošnjaci će vlast formirati bez Hrvata
» SDP POZIVA VUČIĆA, PLENKOVIĆA I RUSIJU DA SE UKLJUČI U IZBORNI PROCES: Vlast se ne može formirati na lažiranim(i protiuUstavnim - Ero ;)) rezultatima
Page 2 of 2