Duboko disite!Ovo su place sindikalista strajkasa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Duboko disite!Ovo su place sindikalista strajkasa
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/duboko-disite-ovo-su-place-sindikalista-strajkasa-neki-imaju-veca-primanja-od-plenkovica-1380319/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Duboko disite!Ovo su place sindikalista strajkasa
pa kazem ja da ove sindikalne smradine ne laju zbog sela vec sebe..i jave se uvijek pred neke izbore ucjenama...to sve streljat
2015-09-08
nije im malo..pa bi sebi jos 10,20% gore place..gori su mi od politicara tu u rangu sa odvjetnicima...ko pusi njihove price isto metak u celo
2015-09-08
A ne može se reč da je nisu zaradili. Oni su plaće digli a to in je posal pa prema tome oni su svoju plaću pošteno zaradili.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
koja si ti budala..pa znas li ti sto znaci 6% na njihovu placu ili na placu onog koji ima 4 500 kuna..ti ne vidis tu igru...pa ti sindikalisti su samo takva peta kolona..RayMabus wrote:A ne može se reći da nisu zaslužili. Oni su plaće digli a do je u posal pa prema tome oni su svoje plaće pošteno zaslužili.
2015-09-08
Pa pošteno su se izborili za to. Isto ko i Glasnović i branitelji , Pupovac , Vrdoljak i ostali. Ne vidin uopće problem. Svak se bori za svoj interes.vuksadinare wrote:koja si ti budala..pa znas li ti sto znaci 6% na njihovu placu ili na placu onog koji ima 4 500 kuna..ti ne vidis tu igru...pa ti sindikalisti su samo takva peta kolona..RayMabus wrote:A ne može se reći da nisu zaslužili. Oni su plaće digli a do je u posal pa prema tome oni su svoje plaće pošteno zaslužili.
2014-04-11
He he he sad će ga guzit do kraja
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-udar-sindikata-na-plenkovica-nakon-vladina-popustanja-11-sindikata-trazi-paket-od-36-milijardi-kuna/9506243/
Sindikati
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-udar-sindikata-na-plenkovica-nakon-vladina-popustanja-11-sindikata-trazi-paket-od-36-milijardi-kuna/9506243/
Sindikati
2014-04-11
vuksadinare wrote:koja si ti budala..pa znas li ti sto znaci 6% na njihovu placu ili na placu onog koji ima 4 500 kuna..ti ne vidis tu igru...pa ti sindikalisti su samo takva peta kolona..RayMabus wrote:A ne može se reći da nisu zaslužili. Oni su plaće digli a do je u posal pa prema tome oni su svoje plaće pošteno zaslužili.
sto se cudis kao pura dreku svome? znimljivo kako ne kazes da su 5ta kolona oni koji su pokrali i osiromasili drzavu i natjerali gradjane na odlazak u pecalbu...,a tebi bacaju mrvice sa stola pa ih podrzavas,nego su ti 5ta kolona oni koji kritikuju te lopove i kako bi atsila rekao sjecikese..
A sto su politicari koje ti podrzavas pokrali drzavu za miljarde,to je oke,valjda,jer ce koja mrvica i tebi zavrsiti u dzepu...
Sindikalisti su samo jedan segmentu svemu tome,nish bolji nish gori..
Melo zesci si ti hipokrit i nepostenjak..u biti ona najgora 5ta kolona..
Guest- Guest
nemas pojma sto se tice sindikata..ja sam dugogodisnji clan biosindikata...i znam dobro stanje...vodje nanjuse promjene pa pocinje uguzivanje..a sto su radili u godinama prije predizborne godine?...ladovina..jesi ima u prosle 3,4 godine strajkprosvjetara i medicinira..muda labudova...vodje ladovinapismejker wrote:vuksadinare wrote:koja si ti budala..pa znas li ti sto znaci 6% na njihovu placu ili na placu onog koji ima 4 500 kuna..ti ne vidis tu igru...pa ti sindikalisti su samo takva peta kolona..RayMabus wrote:A ne može se reći da nisu zaslužili. Oni su plaće digli a do je u posal pa prema tome oni su svoje plaće pošteno zaslužili.
sto se cudis kao pura dreku svome? znimljivo kako ne kazes da su 5ta kolona oni koji su pokrali i osiromasili drzavu i natjerali gradjane na odlazak u pecalbu ..., tebi bacaju mrvice sa stola pa ih podrzavas, nego su ti 5ta kolona oni koji kritikuju te lopove i kako bi atsila rekao sjecikese ..
A sto su politicari koji ti podrzavas pokrali drzavu za miljarde, da je oke, valjda, jer ce koja mrvica i tebi zavrsiti u dzepu ...
Sindikalisti su samo jedan segmentu svi to, nish bolji nish gori ..
Melo zesci si ti hipokrit i nepostenjak..u biti ona najgora 5ta kolona ..
2015-09-08
GDJE sam ja to Sindikate pohvalio??..Rekao sam da nisu nish bolji,nish gori od ovih lopova na vlasti,koje ti niti ne spominjes u negativnom kontekstu,jerbo mrvice padaju sa stola i mjesecna doznaka dolazi..no itekako prozivas ove i one 5om kolonom,koji se cisto logikom vodjeni daju u kritiku vlasti i politike..vuksadinare wrote:nemas pojma sto se tice sindikata..ja sam dugogodisnji clan biosindikata...i znam dobro stanje...vodje nanjuse promjene pa pocinje uguzivanje..a sto su radili u godinama prije predizborne godine?...ladovina..jesi ima u prosle 3,4 godine strajkprosvjetara i medicinira..muda labudova...vodje ladovinapismejker wrote:vuksadinare wrote:koja si ti budala..pa znas li ti sto znaci 6% na njihovu placu ili na placu onog koji ima 4 500 kuna..ti ne vidis tu igru...pa ti sindikalisti su samo takva peta kolona..RayMabus wrote:A ne može se reći da nisu zaslužili. Oni su plaće digli a do je u posal pa prema tome oni su svoje plaće pošteno zaslužili.
sto se cudis kao pura dreku svome? znimljivo kako ne kazes da su 5ta kolona oni koji su pokrali i osiromasili drzavu i natjerali gradjane na odlazak u pecalbu ..., tebi bacaju mrvice sa stola pa ih podrzavas, nego su ti 5ta kolona oni koji kritikuju te lopove i kako bi atsila rekao sjecikese ..
A sto su politicari koji ti podrzavas pokrali drzavu za miljarde, da je oke, valjda, jer ce koja mrvica i tebi zavrsiti u dzepu ...
Sindikalisti su samo jedan segmentu svi to, nish bolji nish gori ..
Melo zesci si ti hipokrit i nepostenjak..u biti ona najgora 5ta kolona ..
Takvi kao ti u vrijeme sranja su najgori udbasi i prokazatelji "protudrzavnih elemenata"
Guest- Guest
isuse, jo zadržo dah dok sun čito članak, kad ono prdac; 15 000kn...
2014-04-16
jahh..politicari si nashtele 12000 kuna ploću,ali marnu i prodaju koje "posrnulo komjunisticko" poduzece,i ruknu puste miljune na Kajmanska ostrva...postenjacine u MP6
Guest- Guest
ne postoju komunistička poduzeća;
samo teren na komu se nekad nalazila građevina za ku se mislilo da se nešto unutro proizvodi
samo teren na komu se nekad nalazila građevina za ku se mislilo da se nešto unutro proizvodi
2014-04-16
Dajte Abenu i Epiju povišicu i ne jebite po tavanu više...
darth_vader-
2014-04-17
o djud..itekako postoje tvorevine,koje se nazivaju tvornicama,dakle proizvodnim jedinicama,koje su stvorene i sagradjene u komjunizmu..to ne nastaje preko noci,treba vremena truda i profita da se takvo sto napravi..prije toga,pokradene privatne firme,koju su komjunisti nacionalizirali...u zadnjih 30 godina sto je sagradjeno od firmija?..nish vrijedno spomena,ili sto nije ugaseno davno..
Guest- Guest
aben wrote:isuse, jo zadržo dah dok sun čito članak, kad ono prdac; 15 000kn...
''Malo'' veliš.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Dajte Abenu i Epiju povišicu i ne jebite po tavanu više...
2014-04-16
imati moć mobilizirati toliko ljudi, a ploća 2000 eurov?Joker wrote:aben wrote:isuse, jo zadržo dah dok sun čito članak, kad ono prdac; 15 000kn...
''Malo'' veliš.
sindikate tribo privatizirati
2014-04-16
jasambrend wrote:Dajte Abenu i Epiju povišicu i ne jebite po tavanu više...
postovanje se ne moze platiti..
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sindikalista ubio Kenedija?
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» duboko more za sinove plićaka
» Duboko sam razočarana presudom Šešlju
» Gnom tvrdi da je IK duboko kršćanska
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» duboko more za sinove plićaka
» Duboko sam razočarana presudom Šešlju
» Gnom tvrdi da je IK duboko kršćanska
Page 1 of 2