Žabari opet rade frku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Žabari opet rade frku
Ovaj svijet samo se kreće...No, tko je odredio kretnju tog svijeta?tre wrote:ali u ovom svijetu vladaju materijalni zakoni, iz kaosa ne nastaje red, primjer zi je bilo koja bomba ili mina ili granata. Dakle iz kaotične eksplozije nastaje još više kaotičnog stanja u odnosu na trenutak prije eksplozijered wolf wrote:Ovaj svijet je pod vlašću sile koja nije materijalna...Eroo wrote:Entropija je temeljni zakon djelovanja svemira.red wolf wrote:Što je donio Trump u Siriji?...Kaos...
Što je sad u Španjolskoj?...Kaos...
Što je Francuska sad napravila?...Kaos...
Vi nikako da shvatite...Iz kaosa nastaje red...
Za red i harmoniju je potreban napor.
Čašu razbiješ s migom jednoga prsta, ali hajde
je sastavi nazad...skoro pa nemoguće.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
wolfi jesi li ti kreacionist oli darvinist?red wolf wrote:Ovaj svijet samo se kreće...No, tko je odredio kretnju tog svijeta?tre wrote:ali u ovom svijetu vladaju materijalni zakoni, iz kaosa ne nastaje red, primjer zi je bilo koja bomba ili mina ili granata. Dakle iz kaotične eksplozije nastaje još više kaotičnog stanja u odnosu na trenutak prije eksplozijered wolf wrote:Ovaj svijet je pod vlašću sile koja nije materijalna...Eroo wrote:Entropija je temeljni zakon djelovanja svemira.red wolf wrote:Što je donio Trump u Siriji?...Kaos...
Što je sad u Španjolskoj?...Kaos...
Što je Francuska sad napravila?...Kaos...
Vi nikako da shvatite...Iz kaosa nastaje red...
Ništa od toga...tre wrote:wolfi jesi li ti kreacionist oli darvinist?red wolf wrote:Ovaj svijet samo se kreće...No, tko je odredio kretnju tog svijeta?tre wrote:ali u ovom svijetu vladaju materijalni zakoni, iz kaosa ne nastaje red, primjer zi je bilo koja bomba ili mina ili granata. Dakle iz kaotične eksplozije nastaje još više kaotičnog stanja u odnosu na trenutak prije eksplozijered wolf wrote:Ovaj svijet je pod vlašću sile koja nije materijalna...Eroo wrote:
Entropija je temeljni zakon djelovanja svemira.
red wolf-
2016-02-10
a što si? Proturiječiš samom sebi u svakom pogledu pa onda pojasni svoj status i svoju poziciju bez vrludanja.red wolf wrote:Ni jedno ni drugo...tre wrote:wolfi jesi li ti kreacionist oli darvinist?red wolf wrote:Ovaj svijet samo se kreće...No, tko je odredio kretnju tog svijeta?tre wrote:ali u ovom svijetu vladaju materijalni zakoni, iz kaosa ne nastaje red, primjer zi je bilo koja bomba ili mina ili granata. Dakle iz kaotične eksplozije nastaje još više kaotičnog stanja u odnosu na trenutak prije eksplozijered wolf wrote:
Ovaj svijet je pod vlašću sile koja nije materijalna...
Ja samo promatram...tre wrote:a što si? Proturiječiš samom sebi u svakom pogledu pa onda pojasni svoj status i svoju poziciju bez vrludanja.red wolf wrote:Ni jedno ni drugo...tre wrote:wolfi jesi li ti kreacionist oli darvinist?red wolf wrote:Ovaj svijet samo se kreće...No, tko je odredio kretnju tog svijeta?tre wrote:
ali u ovom svijetu vladaju materijalni zakoni, iz kaosa ne nastaje red, primjer zi je bilo koja bomba ili mina ili granata. Dakle iz kaotične eksplozije nastaje još više kaotičnog stanja u odnosu na trenutak prije eksplozije
red wolf-
2016-02-10
nije samo to, ti se postavljaš kao više biće, pametnije od drugih, pikušavaš svima docirati do trenutka kada te se stjera u kut a tads krenrš ss nebulozama o tome kako promatraš ili kreneš sa luđačkim smjehom hahahahahaha.red wolf wrote:Ja samo promatram...tre wrote:a što si? Proturiječiš samom sebi u svakom pogledu pa onda pojasni svoj status i svoju poziciju bez vrludanja.red wolf wrote:Ni jedno ni drugo...tre wrote:wolfi jesi li ti kreacionist oli darvinist?red wolf wrote:
Ovaj svijet samo se kreće...No, tko je odredio kretnju tog svijeta?
Ako nešto kreneš raditi onda to i dovrši a ne pisati baljezgarije do besvjesti.
Postavljam se kao više biće...Lol...Pametniji od drugih...Lol...tre wrote:nije samo to, ti se postavljaš kao više biće, pametnije od drugih, pikušavaš svima docirati do trenutka kada te se stjera u kut a tads krenrš ss nebulozama o tome kako promatraš ili kreneš sa luđačkim smjehom hahahahahaha.red wolf wrote:Ja samo promatram...tre wrote:a što si? Proturiječiš samom sebi u svakom pogledu pa onda pojasni svoj status i svoju poziciju bez vrludanja.red wolf wrote:Ni jedno ni drugo...tre wrote:
wolfi jesi li ti kreacionist oli darvinist?
Ponovit ću već stoput, kako na onom propalom forumu, pa tako i ovdje, ja samo promatram...
red wolf-
2016-02-10
da promatraš ne bi stalno pokušavao prizvati kraj ili navijao za neku opciju što ti očigledno i nesumnjivo konstantno radiš kako na onom propalom forumu tako i ovdjered wolf wrote:Postavljam se kao više biće...Lol...Pametniji od drugih...Lol...tre wrote:nije samo to, ti se postavljaš kao više biće, pametnije od drugih, pikušavaš svima docirati do trenutka kada te se stjera u kut a tads krenrš ss nebulozama o tome kako promatraš ili kreneš sa luđačkim smjehom hahahahahaha.red wolf wrote:Ja samo promatram...tre wrote:a što si? Proturiječiš samom sebi u svakom pogledu pa onda pojasni svoj status i svoju poziciju bez vrludanja.red wolf wrote:
Ni jedno ni drugo...
Ponovit ću već stoput, kako na onom propalom forumu, pa tako i ovdje, ja samo promatram...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Promatrajući, shvatio sam da ste tako destruktivna vrsta po Zemlju...tre wrote:da promatraš ne bi stalno pokušavao prizvati kraj ili navijao za neku opciju što ti očigledno i nesumnjivo konstantno radiš kako na onom propalom forumu tako i ovdjered wolf wrote:Postavljam se kao više biće...Lol...Pametniji od drugih...Lol...tre wrote:nije samo to, ti se postavljaš kao više biće, pametnije od drugih, pikušavaš svima docirati do trenutka kada te se stjera u kut a tads krenrš ss nebulozama o tome kako promatraš ili kreneš sa luđačkim smjehom hahahahahaha.red wolf wrote:Ja samo promatram...tre wrote:
a što si? Proturiječiš samom sebi u svakom pogledu pa onda pojasni svoj status i svoju poziciju bez vrludanja.
red wolf-
2016-02-10
kakvi smo takvi smo no za razliku od vas vanzemljaka branimo i obrazlažemo svoje stavove i završavamo što smo započeli.red wolf wrote:Promatrajući, shvatio sam da ste tako destruktivna vrsta po Zemlju...tre wrote:da promatraš ne bi stalno pokušavao prizvati kraj ili navijao za neku opciju što ti očigledno i nesumnjivo konstantno radiš kako na onom propalom forumu tako i ovdjered wolf wrote:Postavljam se kao više biće...Lol...Pametniji od drugih...Lol...tre wrote:nije samo to, ti se postavljaš kao više biće, pametnije od drugih, pikušavaš svima docirati do trenutka kada te se stjera u kut a tads krenrš ss nebulozama o tome kako promatraš ili kreneš sa luđačkim smjehom hahahahahaha.red wolf wrote:
Ja samo promatram...
Ne završavate...Vrtite se u krug...Uništavajući sebe...Kad ćete to shvatiti?tre wrote:kakvi smo takvi smo no za razliku od vas vanzemljaka branimo i obrazlažemo svoje stavove i završavamo što smo započeli.red wolf wrote:Promatrajući, shvatio sam da ste tako destruktivna vrsta po Zemlju...tre wrote:da promatraš ne bi stalno pokušavao prizvati kraj ili navijao za neku opciju što ti očigledno i nesumnjivo konstantno radiš kako na onom propalom forumu tako i ovdjered wolf wrote:Postavljam se kao više biće...Lol...Pametniji od drugih...Lol...tre wrote:
nije samo to, ti se postavljaš kao više biće, pametnije od drugih, pikušavaš svima docirati do trenutka kada te se stjera u kut a tads krenrš ss nebulozama o tome kako promatraš ili kreneš sa luđačkim smjehom hahahahahaha.
red wolf-
2016-02-10
gdje je početak a gdje kraj kruga?red wolf wrote:Ne završavate...Vrtite se u krug...Uništavajući sebe...Kad ćete to shvatiti?tre wrote:kakvi smo takvi smo no za razliku od vas vanzemljaka branimo i obrazlažemo svoje stavove i završavamo što smo započeli.red wolf wrote:Promatrajući, shvatio sam da ste tako destruktivna vrsta po Zemlju...tre wrote:da promatraš ne bi stalno pokušavao prizvati kraj ili navijao za neku opciju što ti očigledno i nesumnjivo konstantno radiš kako na onom propalom forumu tako i ovdjered wolf wrote:
Postavljam se kao više biće...Lol...Pametniji od drugih...Lol...
Bogtre wrote:gdje je početak a gdje kraj kruga?red wolf wrote:Ne završavate...Vrtite se u krug...Uništavajući sebe...Kad ćete to shvatiti?tre wrote:kakvi smo takvi smo no za razliku od vas vanzemljaka branimo i obrazlažemo svoje stavove i završavamo što smo započeli.red wolf wrote:Promatrajući, shvatio sam da ste tako destruktivna vrsta po Zemlju...tre wrote:
da promatraš ne bi stalno pokušavao prizvati kraj ili navijao za neku opciju što ti očigledno i nesumnjivo konstantno radiš kako na onom propalom forumu tako i ovdje
red wolf-
2016-02-10
ako se vrtimo po "Bogu" kako se onda možemo uništiti?red wolf wrote:Bogtre wrote:gdje je početak a gdje kraj kruga?red wolf wrote:Ne završavate...Vrtite se u krug...Uništavajući sebe...Kad ćete to shvatiti?tre wrote:kakvi smo takvi smo no za razliku od vas vanzemljaka branimo i obrazlažemo svoje stavove i završavamo što smo započeli.red wolf wrote:
Promatrajući, shvatio sam da ste tako destruktivna vrsta po Zemlju...
Kako Vas je sastavio, pa kad se uništite, ponovno će Vas sastaviti...tre wrote:ako se vrtimo po "Bogu" kako se onda možemo uništiti?red wolf wrote:Bogtre wrote:gdje je početak a gdje kraj kruga?red wolf wrote:Ne završavate...Vrtite se u krug...Uništavajući sebe...Kad ćete to shvatiti?tre wrote:
kakvi smo takvi smo no za razliku od vas vanzemljaka branimo i obrazlažemo svoje stavove i završavamo što smo započeli.
red wolf-
2016-02-10
opet si u kontradiktornosti, ako je nešto proizašlo od Boga onda se Bogu nastoji i vratiti a ne se uništiti, krug je u tom slučaju samo jedan proces u kojemu čovjek stremi doći k stvoritelju.red wolf wrote:Kako Vas je sastavio, pa kad se uništite, ponovno će Vas sastaviti...tre wrote:ako se vrtimo po "Bogu" kako se onda možemo uništiti?red wolf wrote:Bogtre wrote:gdje je početak a gdje kraj kruga?red wolf wrote:
Ne završavate...Vrtite se u krug...Uništavajući sebe...Kad ćete to shvatiti?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Golob najavio opet frku sa Hrvatskom oko arbitraze:'Rekli smo da necemo slijediti Jansinu politiku pa ni u ovom'
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» sve mirise na frku
» Žabari ruše Europu, gotovo je
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» sve mirise na frku
» Žabari ruše Europu, gotovo je
Page 2 of 2