Primjer velikosrpskog ludila
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Primjer velikosrpskog ludila
lik je srbinjastreb wrote:Hordače jel ti poznat istoričar Goran Šarić?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E nije. Vama je svaki koji vam ne ide niz ruku Srbin.vuksadinare wrote:lik je srbinjastreb wrote:Hordače jel ti poznat istoričar Goran Šarić?
Lik je katolicki teolog. U Srbiji ga neki napadaju kao spijuna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znaš,poznajem jednog čovjeka niskog rasta,punog kompleksa,ali njegovo mišljenje o sebi samom neproporcionalno je njegovoj veličini,tak da nas par uhvatimo ga u đir i govorimo mu kako je najljepši,najpametniji i sve ono naj,naj a lik se počne šepurit kao paun.Budala ne kuži kako se sprdamo,doduše dosta uvjerljivo.jastreb wrote:https://www.hop.com.hr/2019/03/10/tzv-hrvatski-povjesnicari-horvat-i-saric-po-srbiji-slave-izmisljotine-o-srpskoj-povijesti/
Ista stvar je i biti ugledni,,hrvatski istoričar'' kod Srba,ako im pričaš ono što oni žele da čuju,ja to najbolje znam.
Prije par god. u jednoj raspravi oko Jasenovca i genocida nad nedužnom srpskom nejači,uspio sam dokazat im kako ih je za vrijeme NDH pobijeno brat bratu,barem 3,5 miliona,jebo te,budale samo što nisu svršavale od sreće,ono,kao da im je drago da ih je poubijano što više.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne srbin je..sarici su 90% i vise pravoslavci...meni ne smeta...lik brani svoje..ali mi ide na kurac to pretvaranje i laganje da je ovo ono kad nije jer navodno ugrozen...sto lazes ako si iskren ruku stiscem..ne volim prijetvorne petokolonasejastreb wrote:E nije. Vama je svaki koji vam ne ide niz ruku Srbin.vuksadinare wrote:lik je srbinjastreb wrote:Hordače jel ti poznat istoričar Goran Šarić?
2015-09-08
Lik nije Srbin. 100%.vuksadinare wrote:ne srbin je..sarici su 90% i vise pravoslavci...meni ne smeta...lik brani svoje..ali mi ide na kurac to pretvaranje i laganje da je ovo ono kad nije jer navodno ugrozen...sto lazes ako si iskren ruku stiscem..ne volim prijetvorne petokolonasejastreb wrote:E nije. Vama je svaki koji vam ne ide niz ruku Srbin.vuksadinare wrote:lik je srbinjastreb wrote:Hordače jel ti poznat istoričar Goran Šarić?
2014-04-22
2014-04-16
možda nije, a evo malo više o njemu :)jastreb wrote:Lik nije Srbin. 100%.vuksadinare wrote:ne srbin je..sarici su 90% i vise pravoslavci...meni ne smeta...lik brani svoje..ali mi ide na kurac to pretvaranje i laganje da je ovo ono kad nije jer navodno ugrozen...sto lazes ako si iskren ruku stiscem..ne volim prijetvorne petokolonasejastreb wrote:E nije. Vama je svaki koji vam ne ide niz ruku Srbin.vuksadinare wrote:lik je srbinjastreb wrote:Hordače jel ti poznat istoričar Goran Šarić?
https://www.hop.com.hr/2019/03/10/tzv-hrvatski-povjesnicari-horvat-i-saric-po-srbiji-slave-izmisljotine-o-srpskoj-povijesti/
ma joj jastrebe..lik je malo tezi oblik muljatora...citam ga na kilometre...ja sam znao srbina u starom kvartu koji je doista umislio da je hrvat (nije crvenkasti )..stari mu vojno lice..bio..srbijanac mater mu je iz bosne srpkinja...lik je toliko zabrijao da je hrvat upisavsi katolicki teoloski fakultet..na koncu je ipak priznao da se tako ponasao bojeci se da ga drustvo ne odbaci...rat je bio...mozda je i ovaj saric tako prije da se zastiti..kad je vidio da mu nece nitko nista poceo se vracat na ono sto jejastreb wrote:Lik nije Srbin. 100%.vuksadinare wrote:ne srbin je..sarici su 90% i vise pravoslavci ... meni ne smeta ... lik brani svoje..ali mi ide na kurac da pretvaram i lagam da je ovo ono kad nije jer je navodno ugrozio ... sto lazes ako si iskren ruku stiscem..ne volim prijetvorne petokolonazejastreb wrote:E nije. Vama je svaki koji vam ne ide na ruku Srbin.vuksadinare wrote:lik je srbinjastreb wrote:Hordače jel ti poznati istoričar Goran Šarić?
2015-09-08
ma srbendara koji se skrivao od straha glumeci hrvata i sad kad se oslobodio tog straha valjda potaknut tim strahom stvorio je unutarnju mrznju prema onima prema kojima je i.ao bezvezni strah pa sad srbuje...Noor wrote:možda nije, a evo malo više o njemu :)jastreb wrote:Lik nije Srbin. 100%.vuksadinare wrote:ne srbin je..sarici su 90% i vise pravoslavci ... meni ne smeta ... lik brani svoje..ali mi ide na kurac da pretvaram i lagam da je ovo ono kad nije jer je navodno ugrozio ... sto lazes ako si iskren ruku stiscem..ne volim prijetvorne petokolonazejastreb wrote:E nije. Vama je svaki koji vam ne ide na ruku Srbin.vuksadinare wrote:
lik je srbin
https://www.hop.com.hr/2019/03/10/tzv-hrvatski-povjesnicari-horvat-i-saric-po-srbiji-slave-izmisljotine-o -srpskoj-povijesti /
2015-09-08
Čitaj na linku pred kraj..koje prosere lik imavuksadinare wrote:ma srbendara koji se skrivao od straha glumeci hrvata i sad kad se oslobodio tog straha valjda potaknut tim strahom stvorio je unutarnju mrznju prema onima prema kojima je i.ao bezvezni strah pa sad srbuje...Noor wrote:možda nije, a evo malo više o njemu :)jastreb wrote:Lik nije Srbin. 100%.vuksadinare wrote:ne srbin je..sarici su 90% i vise pravoslavci ... meni ne smeta ... lik brani svoje..ali mi ide na kurac da pretvaram i lagam da je ovo ono kad nije jer je navodno ugrozio ... sto lazes ako si iskren ruku stiscem..ne volim prijetvorne petokolonazejastreb wrote:
E nije. Vama je svaki koji vam ne ide na ruku Srbin.
https://www.hop.com.hr/2019/03/10/tzv-hrvatski-povjesnicari-horvat-i-saric-po-srbiji-slave-izmisljotine-o -srpskoj-povijesti /
Gdje ti tu vidiš partizane???mortal wrote:
2014-04-22
Lik je Hrvat. Znam ljude koji ga dobro znaju. Nikakav Srbin.vuksadinare wrote:
ma joj jastrebe..lik je malo tezi oblik muljatora...citam ga na kilometre...ja sam znao srbina u starom kvartu koji je doista umislio da je hrvat (nije crvenkasti )..stari mu vojno lice..bio..srbijanac mater mu je iz bosne srpkinja...lik je toliko zabrijao da je hrvat upisavsi katolicki teoloski fakultet..na koncu je ipak priznao da se tako ponasao bojeci se da ga drustvo ne odbaci...rat je bio...mozda je i ovaj saric tako prije da se zastiti..kad je vidio da mu nece nitko nista poceo se vracat na ono sto je
2014-04-22
..daj molim te ne budali..ako je hrvat to mu je koza unutra je 100% srbin...dobro kaze veber...sve vas takve u kurac poslati...gibanicarejastreb wrote:Lik je Hrvat. Znam ljude koji dobro znaju. Nikakav Srbin.vuksadinare wrote:
ma joj jastrebe..lik je malo tezi oblik muljatora ... citam ga na kilometar ... ja sam znao srbina u starom kvartu koji je doista umislio da je hrvat (nije crvenkast ) .. stari mu vojno lice..bio .. srbijanac mater je iz bosne srpkinje ... lik je toliko zabrijao da je hrvat upisavsi katolicki teoloski fakultet..na kraju je ipak priznao da se tako ponasao boje se da ga drustvo ne odbaci ... rat je bio ... mozda je i ovaj sarić tako prije da se zastiti..kad je vidio da mu neče niko nista poceo se vracat na ono sto je
2015-09-08
Lik je 100% Hrvat. Iz Rijeke je i znam ljude iz njegovog nebodera.vuksadinare wrote:..daj molim te ne budali..ako je hrvat to mu je koza unutra je 100% srbin...dobro kaze veber...sve vas takve u kurac poslati...gibanicarejastreb wrote:Lik je Hrvat. Znam ljude koji dobro znaju. Nikakav Srbin.vuksadinare wrote:
ma joj jastrebe..lik je malo tezi oblik muljatora ... citam ga na kilometar ... ja sam znao srbina u starom kvartu koji je doista umislio da je hrvat (nije crvenkast ) .. stari mu vojno lice..bio .. srbijanac mater je iz bosne srpkinje ... lik je toliko zabrijao da je hrvat upisavsi katolicki teoloski fakultet..na kraju je ipak priznao da se tako ponasao boje se da ga drustvo ne odbaci ... rat je bio ... mozda je i ovaj sarić tako prije da se zastiti..kad je vidio da mu neče niko nista poceo se vracat na ono sto je
I otac i majka su mu Hrvati. On je počeo baviti se poviješću i paranormalnim pojavama i onda se ugledao na pokojnog pukovnika Stojmenovića,luđaka i šefa srpske parapsihološke skupine 69. I to je to.
On je nešto kao Igor Mandić,mada malo drugačije.
2014-04-22
Za Gorana Šarića, 35-godišnjeg teologa i povjesničara zbilja se može reći da je 'izvan kutije'. Deklarira se kao Hrvat i katolik, a velika je medijska zvijezda u Srbiji. Istovremeno svojim je začudnim teorijama uzburkao domaću javnost. Šarić je diplomirao teologiju na Katoličko-bogoslovnom fakultetu, a potom se odlučio na doktorat iz povijesti, odnosno 'istorije'. Doktorirao je na 'Institutu za nacionalnu istorjiu', kojeg vodi srpski mistik i karizmatik dr. Miroljub Petrović. Tema doktorske disertacije mu je bila 'Isus iz Nazareta povijesna osoba'.
Nakon doktorata, posvetio se proučavanju prapovijesti i suvremene povijesti balkanskog poluotoka. Za sebe kaže da je 'nezavisni istraživač'. S obzirom na to da su nas njegove teorije zaintrigirale, objasnio ih je za naš portal.
Nakon doktorata, posvetio se proučavanju prapovijesti i suvremene povijesti balkanskog poluotoka. Za sebe kaže da je 'nezavisni istraživač'. S obzirom na to da su nas njegove teorije zaintrigirale, objasnio ih je za naš portal.
2014-04-22
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Đukanović: Odbili smo napad velikosrpskog nacionalizma
» Alex Braun stoji iza zokinog ludila
» Vrhunac ludila-žale što se zaustavila devastacija Vrela Une
» Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila
» "Reči ratnog zločinca Glavaša vrhunac ludila u Hrvatskoj"
» Alex Braun stoji iza zokinog ludila
» Vrhunac ludila-žale što se zaustavila devastacija Vrela Une
» Očajnička borba Pape Franje protiv vjerskog ludila