Koja je najljepša?
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Koja je najljepša?
Re: Koja je najljepša?
To je i glazba:melkior wrote:Ljepota je ples atoma u harmoniji. Ups, to je i seksaben wrote:ljepota je bogmelkior wrote:Ljepota je glazba.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Samo za vebera:veber wrote:da. čisti kada hoblaš s gudalom po violini svršiš 18 puta.melkior wrote:Glazba je čisti seks.
bogvasjebo mutave, pa jeste li kada bili sa ženom?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ne.pismejker wrote:mortal wrote:šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdneveber wrote:ajd definiraj ljepotu ili glazbu?melkior wrote:Ljepota je glazba.
Weber je Ubermensch,a svi vi ste balkaniše švajne...
ti si glup.
mortalka je pak još gluplja.
zato nju sprejebu u hrvatskoj, a ti čistiš govna u njemačkoj.
to su činjenice.
činjenica je da ja vozim opel astru od firme, a ti si morao kupiti auto.
sve su to činjenice. činjenica je da ne postoji rujka, već samo ruka.
ti možeš srat do sutra.
2014-12-30
gle, hauser mi svake godine pošalje ulaznice za koncert.melkior wrote:Samo za vebera:veber wrote:da. čisti kada hoblaš s gudalom po violini svršiš 18 puta.melkior wrote:Glazba je čisti seks.
bogvasjebo mutave, pa jeste li kada bili sa ženom?
2 čela su odsvirali za moju kći neku čudnu kompoziciju, što je moju malu oduševilo.
tako da pustite te priče.
2014-12-30
Du bist eine Zigeunerin und ausländerveber wrote:pismejker wrote:mortal wrote:šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdneveber wrote:ajd definiraj ljepotu ili glazbu?melkior wrote:Ljepota je glazba.
Last edited by mortal on 15/10/2019, 21:37; edited 1 time in total
2014-04-16
veber wrote:ne.pismejker wrote:mortal wrote:šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdneveber wrote:ajd definiraj ljepotu ili glazbu?melkior wrote:Ljepota je glazba.
ti si glup.
to su činjenice.
ti možeš srat do sutra.
Weberu moj..steta sto te "druzenje2 sa robotima izludjuje kao i druck i odgovornost oko toga..nedavno sam posjetio Lepleta i bio na liniji za montazu karoserije Poršeja..samo sam stajao i gledao one ogradjene robote kako mahaju svojim "rukama" sklapaju vare i sto sve ne vec..samo 20 minuta a sve mi se ogadilo..
to jednostavno nije relaksirajuce radno okruzenje..nesh stane,sefovi divljaju...
ja se digem u pola 8,popijem kofi,sjednem u auto i od pola devet odradim uglavnom do 15-15.30 sve sto moram..u tisini,nema buke,nema zujanja,nema zvukova hidraulike i pneumatike..
e to su cinjenice,Weberu..
sto znaci voziti auto od Firme??..Firma ti dala auto da mosh sto brze letati tam ovamo??...i da nema izlike za nedolazak..??
Ja sam kupio sa zadovoljstvom auto,ionako sam ga keshom pola platio,rata je ostala smijesna i presmijesna..full kasko placam samo u visini 60%,kao i osnovno osiguranje..sveukupno nizernih 114 ojra mjesecno...
to su cinjenice Weberu..
Cura postoji,postoji i dobar posao,Weberu,zato sam ja uvijek opusten i pozitivan,ti napet i nadrkan,jer radis posao koji te ne ispunjava ,nego stavlja pod stres i druck...redovni seks isto...necu reci,ali sveukupno,takav grintav ne bi bio da si zadovoljan svojim zivotom...tjesis se eventualnim stogom sijena koje ti gazda isplati..no nije ni to bas neshto,jerbo bi ipak unatoc svemu,lijepa sumaponistila tvoje opako raspolozenje..
Weberu to su cinjenice...
sada jedna za tebea..
Guest- Guest
i kaj veliš?mortal wrote:jel forumska eminencija pegla crvenu haljinuveber wrote:ne.pismejker wrote:mortal wrote:šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdneveber wrote:
ajd definiraj ljepotu ili glazbu?
ti si glup.
to su činjenice.
ti možeš srat do sutra.
ili da ti uzvratim sprejeb
činjenica je da si totalka sfrustiran
sprejebeno!, sa sprejem i bez njega
pegla crvenu haljinu?
2014-12-30
Meni je Webera u biti jako zao..osjecam da ima zdravu i cestitu bazu,ali se na nju nahvatalo toliko opačina da je to za nepovjerovati...mortal wrote:Du bist eine Zigeunerin und ausländerveber wrote:pismejker wrote:mortal wrote:šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdneveber wrote:
e sad nezadovoljstvo zivotom ili nesh drugo,to nije nash problem,a niti nas ne zanima..
Guest- Guest
ovo jepismejker wrote:Meni je Webera u biti jako zao..osjecam da ima zdravu i cestitu bazu,ali se na nju nahvatalo toliko opačina da je to za nepovjerovati...mortal wrote:Du bist eine Zigeunerin und ausländerveber wrote:pismejker wrote:mortal wrote:
šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdne
e sad nezadovoljstvo zivotom ili nesh drugo,to nije nash problem,a niti nas ne zanima..
ali ga prestanem žaliti jer se liječi napadajući okolinu , često mene i tebe ... konstantno
ali na brutalan način
znak jakih frustracija, razočaranja
Last edited by mortal on 15/10/2019, 21:42; edited 1 time in total
2014-04-16
daj prodaj priče mortalki.pismejker wrote:veber wrote:ne.pismejker wrote:mortal wrote:šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdneveber wrote:
ti si glup.
to su činjenice.
ti možeš srat do sutra.
Weberu moj..steta sto te "druzenje2 sa robotima izludjuje kao i druck i odgovornost oko toga..nedavno sam posjetio Lepleta i bio na liniji za montazu karoserije Poršeja..samo sam stajao i gledao one ogradjene robote kako mahaju svojim "rukama" sklapaju vare i sto sve ne vec..samo 20 minuta a sve mi se ogadilo..
to jednostavno nije relaksirajuce radno okruzenje..nesh stane,sefovi divljaju...
ja se digem u pola 8,popijem kofi,sjednem u auto i od pola devet odradim uglavnom do 15-15.30 sve sto moram..u tisini,nema buke,nema zujanja,nema zvukova hidraulike i pneumatike..
sto znaci voziti auto od Firme??..Firma ti dala auto da mosh sto brze letati tam ovamo??...i da nema izlike za nedolazak..??
Ja sam kupio sa zadovoljstvom auto,ionako sam ga keshom pola platio,rata je ostala smijesna i presmijesna..full kasko placam samo u visini 60%,kao i osnovno osiguranje..sveukupno nizernih 114 ojra mjesecno...
to su cinjenice Weberu..
Cura postoji,postoji i dobar posao,Weberu,zato sam ja uvijek opusten i pozitivan,ti napet i nadrkan,jer radis posao koji te ne ispunjava ,nego stavlja pod stres i druck...redovni seks isto...necu reci,ali sveukupno,takav grintav ne bi bio da si zadovoljan svojim zivotom...tjesis se eventualnim stogom sijena koje ti gazda isplati..no nije ni to bas neshto,jerbo bi ipak unatoc svemu,lijepa sumaponistila tvoje opako raspolozenje..
sada jedna za tebea..
ti čistiš po staračkom dome, natežeš usrane pelene i zabrijao si da imaš auto.
živiš kod mame, rujka je mitsko biće i nitko te ne doživljava.
laži ti legendarne, a mislim da jedino što si rekao iskreno da je kupnja auta.
gle, nemreš prodavati fore ljudima koji rade i žive u njemačkoj.
te fore, ako neko puši u tvom selu njemu prodaj.a, tvoj auto košta 15 000€, neš ti cifre.
2014-12-30
Poznam jednog tipa,u biti jako cestit,jako me na Webera podsjeca..tata svabo stari,kao SS oficir,a mama bosanska muslimanka..ista spika do u dlaku...lova "velika" za koju drlja od jutra do veceri,firmin auto,njemacko podrijetlo(50%),ovo i ono..ali decko je bio u biti jako pristojno odgojen,..
Weber je neotesanac i agresivac..
Guest- Guest
veber ne čitamo tvoje upise viševeber wrote:daj prodaj priče mortalki.pismejker wrote:veber wrote:ne.pismejker wrote:mortal wrote:
šta si ti da bi tebi netko nešto definirao kad ti se sprdne
ti si glup.
to su činjenice.
ti možeš srat do sutra.
to su cinjenice Weberu..
sada jedna za tebea..
ti čistiš po staračkom dome, natežeš usrane pelene i zabrijao si da imaš auto.
živiš kod mame, rujka je mitsko biće i nitko te ne doživljava.
laži ti legendarne, a mislim da jedino što si rekao iskreno da je kupnja auta.
gle, nemreš prodavati fore ljudima koji rade i žive u njemačkoj.
te fore, ako neko puši u tvom selu njemu prodaj.a, tvoj auto košta 15 000€, neš ti cifre.
immortal-
2014-04-16
uvjerena sam da je zbog omalovažavanja pao s ljestvice što ga jako pogodilo, sad riga vatrupismejker wrote:Poznam jednog tipa,u biti jako cestit,jako me na Webera podsjeca..tata svabo stari,kao SS oficir,a mama bosanska muslimanka..ista spika do u dlaku...lova "velika" za koju drlja od jutra do veceri,firmin auto,njemacko podrijetlo(50%),ovo i ono..ali decko je bio u biti jako pristojno odgojen,..
teško se nosi s tim
ako si dobio priliku biti visok u životu, ne smiješ omalovažavati one koji to nisu u tom trenutku
immortal-
2014-04-16
da,no stos..ipak je dio foruma i plemena..niti takve osobe u obitelji ne izoliras nego im gledas pomoci...mortal wrote:ovo jepismejker wrote:Meni je Webera u biti jako zao..osjecam da ima zdravu i cestitu bazu,ali se na nju nahvatalo toliko opačina da je to za nepovjerovati...mortal wrote:Du bist eine Zigeunerin und ausländerveber wrote:pismejker wrote:
ali ga prestanem žaliti jer se liječi napadajući okolinu , često mene i tebe ... konstantno
ali na brutalan način
Zivot je sranje za vecinu,pa opet,treba se fajtati i trpjeti..Weber je slab u osnovi,psihicki i duhovno,pa mu frustracije izbijaju na povrsinu..pokusava to kompenzirati raznim stvarima,ali to tak one funjkcijonira...
Ili nek prihvati status koji ima danas,u poslu i privatno ili..jebiga,Svijet je postao gadno mjesto za zivjeti i prezivljavati..
Guest- Guest
e, tek da me vidiš ujutro.mortal wrote:ovo jepismejker wrote:Meni je Webera u biti jako zao..osjecam da ima zdravu i cestitu bazu,ali se na nju nahvatalo toliko opačina da je to za nepovjerovati...mortal wrote:Du bist eine Zigeunerin und ausländerveber wrote:pismejker wrote:
ali na brutalan način
meni ste zanimljivi likovi. ti, svetoje kolega jastreb.ono ekipa do jaja.
hare krišna, hare rama
2014-12-30
javljaju mobitelom da sutra očekujem kišu
piše - očekujte kišu
ako ju ne budem očekivala, možda bude sunčano ...
piše - očekujte kišu
ako ju ne budem očekivala, možda bude sunčano ...
2014-04-16
znamveber wrote:e, tek da me vidiš ujutro.mortal wrote:ovo jepismejker wrote:Meni je Webera u biti jako zao..osjecam da ima zdravu i cestitu bazu,ali se na nju nahvatalo toliko opačina da je to za nepovjerovati...mortal wrote:
Du bist eine Zigeunerin und ausländer
ali na brutalan način
hare krišna, hare rama
rama i samo rama za po kruhu
bit će bolje netko viče
kad dođeš na godišnji nabaciš malo roštilja
immortal-
2014-04-16
daj ne kenjaj. prije godinu dvije cvilila si kako su te sjebali u poslu. kaya ti je ponudila pravnu pomoć, ja sam ti ponudio moja poznanstva.mortal wrote:uvjerena sam da je zbog omalovažavanja pao s ljestvice što ga jako pogodilo, sad riga vatrupismejker wrote:Poznam jednog tipa,u biti jako cestit,jako me na Webera podsjeca..tata svabo stari,kao SS oficir,a mama bosanska muslimanka..ista spika do u dlaku...lova "velika" za koju drlja od jutra do veceri,firmin auto,njemacko podrijetlo(50%),ovo i ono..ali decko je bio u biti jako pristojno odgojen,..
teško se nosi s tim
ako si dobio priliku biti visok u životu, ne smiješ omalovažavati one koji to nisu u tom trenutku
što si ti napravila? nakon par dana osula drljem i kamenjem po nama.
jebi se i pati. neka ti je teško u životu.
i recimo tvoj frend svetoje. vrijeđa po obitelji. zabrijao da mi je majka muslimanka, a kada tamo talijanka.
pa mi onda prijeti da će mi izjebati kćeri, a to sve govori o vama.
tako da pripazite na upise.
2014-12-30
Ne znam..Znam sam oda je rekao da su mu u svabiji od 4 godine FER-a priznali jednu,a to je gadno..Valjda je mislio da ce imati bolji status,a ispalo je da mora strazariti pored onih robotskih bestija i njihovih terminala,i to za novac ,koji ga ne zadovoljava..vidjeo sam takve direktne primjere..mortal wrote:uvjerena sam da je zbog omalovažavanja pao s ljestvice što ga jako pogodilo, sad riga vatrupismejker wrote:Poznam jednog tipa,u biti jako cestit,jako me na Webera podsjeca..tata svabo stari,kao SS oficir,a mama bosanska muslimanka..ista spika do u dlaku...lova "velika" za koju drlja od jutra do veceri,firmin auto,njemacko podrijetlo(50%),ovo i ono..ali decko je bio u biti jako pristojno odgojen,..
teško se nosi s tim
Izdrilaju nekog u mjesec dva da zna pipmpljati prstima po simensovim TAČ skirnovima i odabirati programske module,i paziti da se proces ne prekida..uzasno odgovoran i naporan psihicki posao a mali benefit..TO danas rade likovi sa osnovnim berufom,dakle,kao kod vas doli srednja skola nekog smjera,recimo elektricara..
ako je problem veci,odjedared se pojave Kinezi,Svabi,onako napirlitani i u odijelima sa lapovima u rukama,malo se prikace,odrljaju nesh pola sata i odu..
To je Weber planirao,ali to ne ide tako...
Weber je stranac,kolikogod imao svapske krvi,i sigurno mu nece rastrti crveni tepih..Mladi lavovi,menadzeri i sistemci,ne daju nikom ispred sebea..dobio je Weber lakat u rebra i pokazano mu je mjesto gdje treba drljati i to je to...
Sa tim se on ne moze pomiriti..
u privatluke ne zalazim jer me ne zanima..
Guest- Guest
kako si pogodila?mortal wrote:znamveber wrote:e, tek da me vidiš ujutro.mortal wrote:ovo jepismejker wrote:Meni je Webera u biti jako zao..osjecam da ima zdravu i cestitu bazu,ali se na nju nahvatalo toliko opačina da je to za nepovjerovati...mortal wrote:
Du bist eine Zigeunerin und ausländer
ali na brutalan način
hare krišna, hare rama
rama i samo rama za po kruhu
bit će bolje netko viče
kad dođeš na godišnji nabaciš malo roštilja
2014-12-30
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Najljepša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 12 of 14