Koja je najljepša?
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Koja je najljepša?
Re: Koja je najljepša?
svetoje je bio na vratima.T. wrote:E, moglo se to malo ušminkat barem, kitovat pukotine, da sliči na nešto...tre wrote:kao da je cijela divizija projahala tuda
veber- Posts : 53509
2014-12-30
tu i jeste samo kitovanje u pitanjuT. wrote:E, moglo se to malo ušminkat barem, kitovat pukotine, da sliči na nešto...tre wrote:kao da je cijela divizija projahala tuda
lako za čvor ali kitovanje je bilo extremnoveber wrote:kužiš tip gleda vrata, ono obijena brava. a jel netko skužio da joj se čvor na tangicama zapetljal?tre wrote:kao da je cijela divizija projahala tuda
neš jebat.
Onu koja bi najlakše dala.RayMabus wrote:Bilo bi nam svima lakše kad bi ptanje bilo : Koju bi prvu jebali ?
[quote="jasambrend"]
sad sam sigurna da se ipak u žene razumiješ
ajd, pa jel nije?Noor wrote:a vidi BIH, ko pitbull s s tim boksačkim nosom
Samo sam čekao tko će...
srpkinja izgleda ko ciganče, bosanka ima napumpana usta, a ova naša ne izgleda nešt posebno u faci...
2014-04-16
Noor wrote:jasambrend wrote:ajd, pa jel nije?Noor wrote:a vidi BIH, ko pitbull s s tim boksačkim nosom
Samo sam čekao tko će...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:srpkinja izgleda ko ciganče, bosanka ima napumpana usta, a ova naša ne izgleda nešt posebno u faci...
Što se mene tiče, nisi meritoran da daješ ocjene ženama mladjima od 55 koje su minimalno na 15.000 km dometa...
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:pismejker wrote:Pa pitas jel najzgodija i najljepsa za miss ili onako?...za miss nije niti jedna..
Od njih tri, koja vam je najbolja?
Niti jedna...
Znam bolje :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:... daj šveđanku ili švabicu
Naravno:
£otk@-
2019-02-12
Moja žena je bila ljepša od njih kad je bila mlađa.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa ja ne znam, jebo Jamesa Bonda, ovdje se poredao žiri. Kužim da ženske odmah primjete i prigovaraju (jedna nije, dovoljno zanimljivo), ali da hrpa muških, a neki imaju koju godinu manje od mene, probiru, mjere obrva, usne i nos.
Sa kakvim vi to supermodelima živite? :)
Naravno da ima puno ljepših djevojaka, samo što ih vi nećete jebati, a niti platiti.
Pitanje je bilo od ove tri, koja vam je najzgodnija.
Sa kakvim vi to supermodelima živite? :)
Naravno da ima puno ljepših djevojaka, samo što ih vi nećete jebati, a niti platiti.
Pitanje je bilo od ove tri, koja vam je najzgodnija.
£otk@-
2019-02-12
da, srpkinja je 5x ljepša, iako i ona ima puno šminke, ali govorim o samoj fizionomijiHektorović wrote:Noor wrote:a vidi BIH, ko pitbull s tim boksačkim nosom
A jadna se trudi šminkom suziti nos, sad će pročitati komentare pa brže bolje nosejob.
Usne su prirodne,opet šminkom ih docrtava. Ova ima tone šminke.
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Najljepša
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Ornela najljepša Hrvatica
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 7 of 14