To je to!Istrazivanje Crodemoskopa:HDZ i SDP vecinom podrzavaju zene i stariji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: To je to!Istrazivanje Crodemoskopa:HDZ i SDP vecinom podrzavaju zene i stariji
a jok..mato ergovic i mirko bulovic srpski glumac poznat po ulozi u boljem zivotu i jos nekim srpskim serijama i filmovima iz bivse juge...mato ergovic je kao klinac iz bitelica koloniziran u slavoniju a mirko bulovic je poslije srednje skole otisao na glumacku akademiju u beogradumutava baštarda wrote:Ima jedan Buljan što je gori u svijetu kazašilišta poznat.vuksadinare wrote:znas li koja su dva poznata glumca porijeklom iz bitelica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: To je to!Istrazivanje Crodemoskopa:HDZ i SDP vecinom podrzavaju zene i stariji
mirko bulović
http://sh.wikipedia.org/wiki/Mirko_Bulovic
2015-09-08
https://sh.wikipedia.org/wiki/Mirko_Bulovićvuksadinare wrote:mirko bulović
2015-09-08
vuksadinare wrote:a jok..mato ergovic i mirko bulovic srpski glumac poznat po ulozi u boljem zivotu i jos nekim srpskim serijama i filmovima iz bivse juge...mato ergovic je kao klinac iz bitelica koloniziran u slavoniju a mirko bulovic je poslije srednje skole otisao na glumacku akademiju u beogradumutava baštarda wrote:Ima jedan Buljan što je gori u svijetu kazašilišta poznat.vuksadinare wrote:znas li koja su dva poznata glumca porijeklom iz bitelica
Nema šanse da se Mato rodio na Biteliću.... Da je Bitećanac bio bi Mate
..pardon nije se rodio...ali su njegovi iz bitelica koloniziranu između dva svjestka rata u stare mikanovce kod vinkovaca...u starim mikanovcima imas nekoliko obitelji bas koloniziranih iz bitelica..buljan,ergovic,cvitkovici,braculjimutava baštarda wrote:vuksadinare wrote:a jok..mato ergovic i mirko bulovic srpski glumac poznat po ulozi u boljem zivotu i jos nekim srpskim serijama i filmovima iz bivse juge...mato ergovic je kao klinac iz bitelica koloniziran u slavoniju a mirko bulovic je poslije srednje skole otisao na glumacku akademiju u beogradumutava baštarda wrote:Ima jedan Buljan što je gori u svijetu kazašilišta poznat.vuksadinare wrote:znas li koja su dva poznata glumca porijeklom iz bitelica
Nema šanse da se Mato rodio na Biteliću.... Da je Bitećanac bio bi Mate
2015-09-08
inace ergovica vise ni nema u bitelicu mislim da su zadnji napustili bitelic poslije drugog svjetskog rata tj kolonizirani u slavoniju i nesto u vojvodinu...ergovici su bili vecinom u ustasama i nosili su tu stigmu pa ih raselilo..imao sam jednog susjeda u zagrebu ergovica porijeklom iz bitelica kojemu je prvi rođak bio mato ergovic...
2015-09-08
Đapić ti je također Bitelić-Rujani-Slavonija. U Rujanima iza brda dobio ime Anto, da je iz Bitelića bio bi Ante.vuksadinare wrote:inace ergovica vise ni nema u bitelicu mislim da su zadnji napustili bitelic poslije drugog svjetskog rata tj kolonizirani u slavoniju i nesto u vojvodinu...ergovici su bili vecinom u ustasama i nosili su tu stigmu pa ih raselilo..imao sam jednog susjeda u zagrebu ergovica porijeklom iz bitelica kojemu je prvi rođak bio mato ergovic...
znam...imam đapica u rodbini..ali ima đapica srba u bitelicu tj oni imaju dodatak đapic-kranjac..i mahom su u donjem bitelicu..stojici su isto srbi i tripići...kao i bulovici...ali njih je bilo 20%...u bitelicu..dosta srba iz bitelica bili su jna oficiri...jedan tripić je bio polovicom osamdesetih pukovnik jna zamjenik zapovjednika vojne akademije u zagrebu...jedan stojic major cini mi se bio je zapovjednik vojarne u celju koaj se predala TO Sloveniji a i onaj bivsi alkar dusan đapic kranjac je bio kapetan prve klase jna ali on je bio u sinjskom garnizonu zato jer je bio alkarmutava baštarda wrote:Đapić ti je također Bitelić-Rujani-Slavonija. U Rujanima iza brda dobio ime Anto, da je iz Bitelića bio bi Ante.vuksadinare wrote:inace ergovica vise ni nema u bitelicu mislim da su zadnji napustili bitelic poslije drugog svjetskog rata tj kolonizirani u slavoniju i nesto u vojvodinu...ergovici su bili vecinom u ustasama i nosili su tu stigmu pa ih raselilo..imao sam jednog susjeda u zagrebu ergovica porijeklom iz bitelica kojemu je prvi rođak bio mato ergovic...
2015-09-08
Što starije i gluplje, to bolje za HDZepikur37 wrote:Mladi nisu razboriti, nemaju iskustva. Važne odluke se uvijek predaju zrelijoj populaciji.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dobro jutro...jebo ih onaj tko im je dao pravo glasa. Nit znaju strane jezike, nit znaju upalit kompjutor, Trst je jedino što su ikad vidjeli od Zapada i to u vrijeme SFRJ , a Šuvar vrhunac obrazovanja. Za Tita (ups, Tuđmana) i HDZ!jasambrend wrote:Starčad onda potaracati...
Gerijatriji ukinut pravo glasa i pravo na zdravstvenu skrb. Pa nek krepaju...u bitki na Neretvi ili Sutjesci, svejedno. Tuku ustaše, ali tuku i naši ...po nama
Subencionirani prijevoz u Međugorje, pa odmah na frontu. WW II i angažirati Stevena Spielberga da napravi ratni spektakl s penzićima u glavnoj ulozi, jedino im podijeliti pravo oružje a ne replike. Ostalo što preživi potaracat će MIG ovaj Štuka, na objema stranama
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A kog podržavaju hrvatski katolički muževi u naponu snage?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:gerijatrija..ero,sora,jastreb,general...tu smo di smo
A jbt sad sam gerijatrija :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a sto imas dvadeset godina..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:gerijatrija..ero,sora,jastreb,general...tu smo di smo
A jbt sad sam gerijatrija :D
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Istraživanje nadbiskupije: Idu na vjeronauk, a podržavaju gej brakove i eutanaziju
» Istraživanje nadbiskupije: Idu na vjeronauk, a podržavaju gej brakove i eutanaziju
» Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
» Istraživanje otkrilo najzanimljivija zanimanja za muškarce i žene
» Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
» Istraživanje otkrilo najzanimljivija zanimanja za muškarce i žene
Page 3 of 3