Caramba chat
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Caramba chat
haha, ma koji klub?! to nek vam vjeruju ovi sto vas ne znaju, bando mojatre wrote:dobro došao u klubdijagram wrote:otkako sam star, ruzan, glup, onemoćao, nisam više nizasto...tre wrote:žene te razvukle pa ni za čat više vremena nemašdijagram wrote:Eh, chat...slabo
U davna pradavna vremena:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
T. wrote:Seka je u startu uvela reda...dijagram wrote:ma kakav imenjak, sorosevci out :)tre wrote:imenjak ti bio u konkurenciji ali se sasro ko grlica oa je sekica to morala preuzeti na svoja pleća!dijagram wrote:aha, vidim, seka je postala narednik
daleko ce to dogurati, samo oštro:)
seka ce to, celicnom oklagijom
Oladila je neke usijane glave dok si reko kex...
Mirni su ko bubice...
Noor wrote:haha, ma koji klub?! to nek vam vjeruju ovi sto vas ne znaju, bando mojatre wrote:dobro došao u klubdijagram wrote:otkako sam star, ruzan, glup, onemoćao, nisam više nizasto...tre wrote:žene te razvukle pa ni za čat više vremena nemašdijagram wrote:Eh, chat...slabo
U davna pradavna vremena:)
Eh, nisam ni sumnjao.T. wrote:Seka je u startu uvela reda...dijagram wrote:ma kakav imenjak, sorosevci out :)tre wrote:imenjak ti bio u konkurenciji ali se sasro ko grlica oa je sekica to morala preuzeti na svoja pleća!dijagram wrote:aha, vidim, seka je postala narednik
Mirni su ko bubice...
dijagram-
2015-08-09
Maggie19 wrote:Samo da vas sve pozdravim ;-)))
Narocito bracu koji je u guzvi u zadnje vrijeme..;-D
I sama sam...haha
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Maggie19 wrote:Samo da vas sve pozdravim ;-)))
I sama sam...haha
Eeeej, di si ti?
:-)))
...Noor wrote:T. wrote:Seka je u startu uvela reda...dijagram wrote:ma kakav imenjak, sorosevci out :)tre wrote:imenjak ti bio u konkurenciji ali se sasro ko grlica oa je sekica to morala preuzeti na svoja pleća!dijagram wrote:aha, vidim, seka je postala narednik
Mirni su ko bubice...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
veber-
2014-12-30
Prelijepo bablje ljeto...ja se evo i sada kupam u moru ;)
a mene ne zoveš da ti pravim društvoNoor wrote:Prelijepo bablje ljeto...ja se evo i sada kupam u moru ;)
veber-
2014-12-30
Seke, ljubim te magdje bio.Maggie19 wrote:dijagram wrote:Maggie19 wrote:Samo da vas sve pozdravim ;-)))
I sama sam...haha
Eeeej, di si ti?
dijagram-
2015-08-09
I cuvas..i cuvas...;-)))dijagram wrote:Seke, ljubim te magdje bio.Maggie19 wrote:dijagram wrote:Maggie19 wrote:Samo da vas sve pozdravim ;-)))
I sama sam...haha
Eeeej, di si ti?
tre wrote:a mene ne zoveš da ti pravim društvoNoor wrote:Prelijepo bablje ljeto...ja se evo i sada kupam u moru ;)
iduci put te zovem
je, kada bu more 12CNoor wrote:tre wrote:a mene ne zoveš da ti pravim društvoNoor wrote:Prelijepo bablje ljeto...ja se evo i sada kupam u moru ;)
iduci put te zovem
joooooj tko vas ne zna.
2014-12-30
veber wrote:zakaj se zove bablje ljeto? ne kužim.
značenje pojma Bablje ljeto
Paučina na vjetru, po kojoj je Bablje ljeto dobilo ime
Bablje ljeto (Miholjsko ljeto, Martinjsko ljeto) je produženo razdoblje toplog i suhog vremena, koje se javlja nakon kalendarskog početka jeseni. Razdoblje na sjevernoj polutki traje od kraja rujna do sredine studenog, ovisno o zemljopisnoj širini. U našim krajevima najčešće se podrazumijeva razdoblje do oko sredine listopada, a pojava je posljedica izraženog grebena azorske anticiklone.[1] Bablje ljeto je u narodu poznato i kao "Miholjsko ljeto", prema blagdanu sv. Mihovila (29. rujna).
Porijeklo naziva Uredi
Pojam "bablje ljeto" se javlja u većem dijelu Europe, te postoji više teorija porijekla ovog pojma.
Po jednoj od teorija, ime ove pojave izvedeno je od naziva za niti paučine kojom mladi pauci iz porodice Linyphiidae jedre u jesen kroz zrak. U većini slavenskih jezika to su "bapske vlasi" (od baba = stara žena, vještica). U narodnom vjerovanju, to je razdoblje kad su se novačile vještice, a ta paučina je njihova kosa. Također, ova paučina smatrala se i predivom vilenjaka, patuljaka, norni ili djevice Marije. Vjerovalo se da će uskoro biti vjenčanje ako se leteća paučina uplela u kosu mlade djevojke.
Prema "Velikoj sovjetskoj enciklopediji" (ru: Большая советская энциклопедия), to je razdoblje "kad starice na suncu još mogu zagrijati svoje kosti.
U Sj. Americi poznat je naziv Indian summer :)
izvor: wiki
i danas je bilo frisko...šacam negdje 20-21 :))veber wrote:je, kada bu more 12CNoor wrote:tre wrote:a mene ne zoveš da ti pravim društvoNoor wrote:Prelijepo bablje ljeto...ja se evo i sada kupam u moru ;)
iduci put te zovem
joooooj tko vas ne zna.
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50