Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
pa ne moras tako daleko ici,Europa je i blize.:)dzango wrote:Za ovde znam. Ne znam kakva je situacija u Dominikanskoj republici ili Liberiji. Jebiga daleko je.maggie13 wrote:samo na nasim prostorima?:-odzango wrote:Šta je tu čudno? Ovde su glavni faktor za sastavljanje Vlada strane ambasade.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ovo je toliko jadno da jadnije ne moze biti..zar je prgomet izgubio i ono iole dostojanstva da ide ovima na noge kojih se vise ne boje ni beduini u pustinji..a nekako mi mirise da ovo ima neke veze i s bh-a...u hdzu su tvrdili da je prgomet covjek sarajeva kao i mesic..prgomet se ostro ocitovao i protiv treceg i protiv hdza pod covicevim vodstvom...
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Posavina to je sve tamo živa mafija samo kradu i navlače užas...vuksadinare wrote:Ovo je toliko jadno da jadnije ne moze biti..zar je prgomet izgubio i ono iole dostojanstva da ide ovima na noge kojih se vise ne boje ni beduini u pustinji..a nekako mi mirise da ovo ima neke veze i s bh-a...u hdzu su tvrdili da je prgomet covjek sarajeva kao i mesic..prgomet se ostro ocitovao i protiv treceg i protiv hdza pod covicevim vodstvom...
Kermit-
2014-04-17
jel tko uočio da prgomet i dalje inzistira na "mi" u svojim Nova, RTL, HTV istupima...nitko od voditelja s kojima je razgovarao nije ga niti pokušao zaustaviti u brslanju o njegovoj daljnjoj potpori Petrovu... a spika o novim izborima, jebote pa nemoš vjerovati... anketa kaže (mada jebo ankete) idu novi izbori, al lik brsla kako se izbori ne smiju ponoviti jer građani im za to nisu dali mandat.... i naravno i voditelji i bankar vujčić i tamo neki biskup izvan konteksta izgovorenog se svi potpuno slažu, plus dodatna anketa kao putokat načetom Mostu da je Milanović "TAJ"...
2015-08-08
namještaljka, Šprajc radi i za Zoku i ambasadu, Vujčići vuče bijelo sa Zokom tako da ne moram dalje, a ostali mediji podržavaju Zoku jer su kupljeni i imaju depešu da podupiru Zoku jer isti podupire masovnu emigraciju i planove da RH-a bude sabirni centar, Karamarko se nije snašao u tim igricama, posebice jer više nije dobar sa Jozom Manolićemmichaellcmacha wrote:jel tko uočio da prgomet i dalje inzistira na "mi" u svojim Nova, RTL, HTV istupima...nitko od voditelja s kojima je razgovarao nije ga niti pokušao zaustaviti u brslanju o njegovoj daljnjoj potpori Petrovu... a spika o novim izborima, jebote pa nemoš vjerovati... anketa kaže (mada jebo ankete) idu novi izbori, al lik brsla kako se izbori ne smiju ponoviti jer građani im za to nisu dali mandat.... i naravno i voditelji i bankar vujčić i tamo neki biskup izvan konteksta izgovorenog se svi potpuno slažu, plus dodatna anketa kao putokat načetom Mostu da je Milanović "TAJ"...
Kermit-
2014-04-17
dzango wrote:Šta je tu čudno? Ovde su glavni faktor za sastavljanje Vlada strane ambasade.
Smiješne zemljice, a onda se idioti još lome i idu na izbore, kao glasaju tko će im voditi zemlju :D
Neki privid da imaju zemlju i nešto odlučuju, cirkus demokracija stigao i u vaš grad.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a i glup je ko kurac
Kermit-
2014-04-17
Zar je netko ovdje mislio da postoji drugi način. Prgomet je možda htio da se dozna za ovu kavu nakon što je bačen s mosta, da lakše ispliva, a možda su ga opet ulovili spuštenih gaća, a ovaj put ga je on primao otraga.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta je tu čudno? Ovde su glavni faktor za sastavljanje Vlada strane ambasade.
Smiješne zemljice, a onda se idioti još lome i idu na izbore, kao glasaju tko će im voditi zemlju :D
Neki privid da imaju zemlju i nešto odlučuju, cirkus demokracija stigao i u vaš grad.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Amerikancima uopće nije bitno tko je na vlasti nego tko je ministar obrane i da je Hr privržena euroatlanskim bla bla bla jel ......tako da ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Sad će frau Merkel kazat lipu rič za Karamarka. Ili neće
Pa govorila mu je ali ju je on gledao kao pavijan pa je odusatala.
Guest- Guest
U svakom slučaju za njega ima super posao, samo se treba voziti kamionom u izbjegličkom kampovima(auto je premali za zadatke koje treba obaviti) i to je to a ovi pregaženi će se voditi kao N.N. (nepoznati netko). busines će procvjetati zbog hladnjača kao i krematoriji i pogrebne firme ali jebiga, busines je busines.mutava baštarda wrote:Šteta što Čačić nije mandatar, on je pionir u prezentiranju planova o pola milona novih stanovnika. Siguran sam da planove nije bacio.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MILANOVIĆ ODGOVORIO HDZ-u 'Dobio sam još jednu podršku za mandatara'
» Apple je dobio veliku podršku u sukobu desetljeća s FBI-om
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» Tači od senatora SAD dobio podršku za formiranje Oružanih snaga Kosova
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Apple je dobio veliku podršku u sukobu desetljeća s FBI-om
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» Tači od senatora SAD dobio podršku za formiranje Oružanih snaga Kosova
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
Page 3 of 3