Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
Opaaa, tu smo-na štetu Amerike. Budalaština par exellence.bogomdani wrote:Ero,znas dobro da sam uvjek drzao stranu Amerima,sve dok nisu poceli raditi na stetu Europe,cisto iz razloga,jer je Europa prijetila da ce postati jaca od Amerike.Ero wrote:Ameri imaju "kontrolni paket" i mimo toga se ne može...Uostalom i mi smo u Europi, a njena sudbina je i naša sudbina.bogomdani wrote:Ero,boli Amere kita za bilo koga u Europi..poanta jest zadrzavanje njihovog uticaja u staroj Kurvi..Ero wrote:Ameri se vraćaju, što ja razumijem da je Balkan na rubu sloma...Situacija me podsjeća na vrijeme tik pred početak zadnjega rata.Hoće li Ameri dozvolit sličan razvoj situacije?
Mislim da ne, jer i prilike nisu iste.
Ameri su partneri bez kojih bih teško preživjeli. Problemi su nastali kad su neki , zbog sebičnih interesa, počeli
zaobilaziti američke interese. Da ih sad ne spominjem.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Joj pa nisam od tebe ni očekivala filozofiju , ni malu ni veliku. Ero . Vrpce. Duvan . Gumbeki...Ero wrote:Komunizam je volast samoprozvane bande, a u demokraciji dobijete vlast koju zaslužujemo.Sora wrote:Čemu služe izbori onda ? Aha da .. Demokracija je booooolja od komunizma. A u pm
Ako smo većinski lopine dobit ćemo i takvu vlast. Nema tu prevelike filozofije.
Zapravo Ero , koja je razlika između jedne i druge bande na vlasti . Jer u oba slučaja obje bande zaslužile da dođu na vlast.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Pa ne mislim tu na gospodarstvo. Najmanje na to.
ma jasno je to meni nikad goreg udbaškog šljama
Jebote , vas dvojica jos uvijek prodajete muDa ? Pod bubrege ...
2014-04-29
Rekoh "trenutno vladajući", što nije sasvim točno. Teren su im poravnali prethodnici. Svi odreda nakon Tuđmana.marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Očigledno sam bio zloguki prorok. Sve se ostvarilo što sam već prije desetak godina i i predvidio. Nažalost.
2014-04-23
ero,drz se ti kamenja i svoje branse..Americka industrija Auta je osla u qrc davno..japanci su ih zdrobili,a europski auto je pojam u Americi..docim americki se na prste prodaje u svijetu..Pola kapitalnih americkih gradova su prazni,jer je kicma americke industrije osla u qrc..Osim junk-fooda,koji zderu u svabiji samo nigge,ne vidim nes bas americko da se masovno fila u Europi..Ero wrote:Opaaa, tu smo-na štetu Amerike. Budalaština par exellence.bogomdani wrote:Ero,znas dobro da sam uvjek drzao stranu Amerima,sve dok nisu poceli raditi na stetu Europe,cisto iz razloga,jer je Europa prijetila da ce postati jaca od Amerike.Ero wrote:Ameri imaju "kontrolni paket" i mimo toga se ne može...Uostalom i mi smo u Europi, a njena sudbina je i naša sudbina.bogomdani wrote:Ero,boli Amere kita za bilo koga u Europi..poanta jest zadrzavanje njihovog uticaja u staroj Kurvi..Ero wrote:Ameri se vraćaju, što ja razumijem da je Balkan na rubu sloma...Situacija me podsjeća na vrijeme tik pred početak zadnjega rata.Hoće li Ameri dozvolit sličan razvoj situacije?
Mislim da ne, jer i prilike nisu iste.
Ameri su partneri bez kojih bih teško preživjeli. Problemi su nastali kad su neki , zbog sebičnih interesa, počeli
zaobilaziti američke interese. Da ih sad ne spominjem.
Last edited by bogomdani on 13/11/2015, 14:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mora se prezivjeti..kak ne razumijes...normalnog posla vise nema,pa se mora tako...Sora wrote:marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Guest- Guest
Nema od te priče ništa...Piši propalo. Na obzoru su događaji koji će rapidno ići jedan za drugim.I neće vam ići na ruku.Sora wrote:Joj pa nisam od tebe ni očekivala filozofiju , ni malu ni veliku. Ero . Vrpce. Duvan . Gumbeki...Ero wrote:Komunizam je volast samoprozvane bande, a u demokraciji dobijete vlast koju zaslužujemo.Sora wrote:Čemu služe izbori onda ? Aha da .. Demokracija je booooolja od komunizma. A u pm
2014-04-23
Ero wrote:Rekoh "trenutno vladajući", što nije sasvim točno. Teren su im poravnali prethodnici. Svi odreda nakon Tuđmana.marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Očigledno sam bio zloguki prorok. Sve se ostvarilo što sam već prije desetak godina i i predvidio. Nažalost.
Kao da je teško bilo predvidjeti tebi kao ercegovcu nesto predvidjeti. ... Ono kaj ne vidiš jest da ste narodu dopizdili , definitivno. Traže primjenu izbornih pravila i da vise Hrvati iz Bih ne sudjeluju u izborima jer nisu dijaspora. Imate svoju drzavu ,metabolizirajte si to.
"Priča" ima ponajmanje veze s poslom...Nisi razumio, a iskreno nisam ni očekivao to od tebe.bogomdani wrote:Mora se prezivjeti..kak ne razumijes...normalnog posla vise nema,pa se mora tako...Sora wrote:marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Pa ne zbog toga što ti to ne bi bio u stanju...
Last edited by Ero on 13/11/2015, 15:05; edited 1 time in total
2014-04-23
Tu igračku (više njih) ste već izgubili, smislite nešto bolje.Sora wrote:Ero wrote:Rekoh "trenutno vladajući", što nije sasvim točno. Teren su im poravnali prethodnici. Svi odreda nakon Tuđmana.marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Kao da je teško bilo predvidjeti tebi kao ercegovcu nesto predvidjeti. ... Ono kaj ne vidiš jest da ste narodu dopizdili , definitivno. Traže primjenu izbornih pravila i da vise Hrvati iz Bih ne sudjeluju u izborima jer nisu dijaspora. Imate svoju drzavu ,metabolizirajte si to.
2014-04-23
Ero wrote:Nema od te priče ništa...Piši propalo. Na obzoru su događaji koji će rapidno ići jedan za drugim.I neće vam ići na ruku.Sora wrote:Joj pa nisam od tebe ni očekivala filozofiju , ni malu ni veliku. Ero . Vrpce. Duvan . Gumbeki...Ero wrote:Komunizam je volast samoprozvane bande, a u demokraciji dobijete vlast koju zaslužujemo.Sora wrote:Čemu služe izbori onda ? Aha da .. Demokracija je booooolja od komunizma. A u pm
U demokraciji narod bira vlast . Pod uvjetom da se sviđa amerima. Kuac od demokracije i ne svida mi se , vec je dosta sranja po svijetu ...
2014-04-29
Ero,zezam te malo..tebe,za onog drugoga se nisam zezao..Hertz na mjestu???Ero wrote:"Priča" ima ponajmanje veze s poslom...Nisi razumio, a iskreno nisam ni očekivao to od tebe.bogomdani wrote:Mora se prezivjeti..kak ne razumijes...normalnog posla vise nema,pa se mora tako...Sora wrote:marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Guest- Guest
Dakle demokracija .... Ha ha ... Budale govore a jos vece budale slušaju. Onda se malo zamjene.
Super stabilizirano. Trenutno uživam u obiteljskim slavljima...Nasljednih nekoliko dana, a onda poso, poso, poso...K vragu i poso više.bogomdani wrote:Ero,zezam te malo..tebe,za onog drugoga se nisam zezao..Hertz na mjestu???Ero wrote:"Priča" ima ponajmanje veze s poslom...Nisi razumio, a iskreno nisam ni očekivao to od tebe.bogomdani wrote:Mora se prezivjeti..kak ne razumijes...normalnog posla vise nema,pa se mora tako...Sora wrote:marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
2014-04-23
ebi ga..ne mos bez rada i zaradjivanja..Ero wrote:Super stabilizirano. Trenutno uživam u obiteljskim slavljima...Nasljednih nekoliko dana, a onda poso, poso, poso...K vragu i poso više.bogomdani wrote:Ero,zezam te malo..tebe,za onog drugoga se nisam zezao..Hertz na mjestu???Ero wrote:"Priča" ima ponajmanje veze s poslom...Nisi razumio, a iskreno nisam ni očekivao to od tebe.bogomdani wrote:Mora se prezivjeti..kak ne razumijes...normalnog posla vise nema,pa se mora tako...Sora wrote:marcellus wrote:Ero wrote:Mislim da niste ni svjesni koliku su vam štetu napravili trenutno vladajući...Trebat će vam 10 godina da stvari ispravite barem na nulu.marcellus wrote:Ništa, čekamo bijeli dim iznad Buzina da znamo tko je novi premijer
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:I naša draga Kolindica.Ona će takođe pripomoć oko daljnje demokratizacije i liberalizacije društva,bez obzira što je izabrana uglavnom glasovima glupe katolčadi.Fénix wrote:Inače upravo Biden, koji je gle zanimljivosti ko fol katolik, hvalio na sva usta Hollywood u zadnje 4 godine kako rade odličan posao oko pederiziranja društva, kako se time ciljevi postižu i ostvaruju te kako uloga te industrije ima vrlo bitan značaj u svijetu oko promicanja i instaliranja. Bit će uredan i ovaj put za Hrvatsku. Jandroković će se pobrinuti za to.
http://www.wnd.com/2015/05/now-its-biden-vs-bible-on-homosexuality/
pederluk nema alternative, biden je to više puta jasno istaknuo, kao i to da će svi koji krše prava pedera biti kažnjeni (osim us saveznika na bliskom istoku koji ih vješaju na dizalice)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eva wrote:Očito. Stvari su se malo zakomplicirale. Tko ima jače karte, odlučit će svjetski policajci. Da Karamarko nije ispunio očekivanja, dalo se naslutiti po šupi u kojoj ga je Merkelica primila. A đubre od Zokija očito ima neke skrivene adute, pa se sad krčkamo svi na laganoj vatrici.marcellus wrote:i šta sad mandžuriski kandidat je tko, to moramo čekad bidena da nam kaže?
imao je prgometa koji je sad na putu za rodnu derventu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Holivudski glumac došao u Zagreb na operaciju
» Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
» Ursula von der Leyen stiže u Zagreb
» Šešelj stiže u Zagreb..i polazi odmah
» Dolazi li Joe Biden u Zagreb odrediti mandatara vlade?
» Troskot:Zagreb volim jos dok sam bio u utrobi svoje majke
» Ursula von der Leyen stiže u Zagreb
» Šešelj stiže u Zagreb..i polazi odmah
» Dolazi li Joe Biden u Zagreb odrediti mandatara vlade?
Page 6 of 6