Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a
zapravo ja pupovcu jedino sto ne zamjeram upravo to inzistiranje na zasebnim skolama na srpskom programu i srpskom jeziku..naime mi to isto trazimo za hrvate u bh-a i dijelom u srbiji...u srbiji ne zasebne skole ali neke programe na hrvatskom jeziku...ne mozemo to traziti a da sami ne damo..mada realno ja ne smatram dobrim odvojene skole..ok neke skolske programe na materinjem jeziku ali ne odvojene skole..to je segregacija..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oko podjele foteljaHektorović wrote:epikur37 wrote:JOŠ JEDAN U NIZU
Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik, u velikom intervjuu za sutrašnji Večernji list najavio je kako mu je jedna od opcija i kandidatura za predsjednika HDZ-a. Penava tako postaje već četvrti u nizu, nakon Davora Ive Stiera, Mire Kovača i vjerojatno Tomislava Karamarka, koji bi mogao postati protukandidat Andreju Plenkoviću u HDZ-u na unutarstranačkim izborima u proljeće 2020. godine
a nije dugo trebalo da ispliva napuhana ambicija
Gužva na desnici, ko i uvijek
I nrkih sitnih razlika u tumačenju srpskog pitanja
Desnica nista drugo nema za ponuditi
Mislim da smo kaputt
Definitivno.
Ova drzava je ne samo slučajna nego nepotrebna
Penava u intervju u VL
DA CE UCINITI DA SE PROCESUIRAJU RATNI ZLOCINCI
Jel to misli se kandidirati za precednika suda?
I uostalom njegov hdz je razne zlocince abolirao
Koji kurac ne navede u cemu je problem i tko je uopce kriv za Vukovar
DA CE UCINITI DA SE PROCESUIRAJU RATNI ZLOCINCI
Jel to misli se kandidirati za precednika suda?
I uostalom njegov hdz je razne zlocince abolirao
Koji kurac ne navede u cemu je problem i tko je uopce kriv za Vukovar
koga boli kurac
u ostalom nadam se da će ih Kenwood Kenon sve razvaliti
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hoće..AssadNaPodmornici wrote:koga boli kurac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dijelom,samo dijelom..tata bio bosanac na bajusteli pa se dogodio majušni Weber...ehhhh...stos..ljubav ne pozna granice...Hektorović wrote:veber wrote:gle, ti zakidaš na porezu. ne prijaviš sve. nije ni bitno.
ja sam otišao iz hr samo zato jer je kraljica zaposlila rođu od 23g koji nemre tamo biti. nema iskustva.
zato ću joj biti zahvalan do groba.
moj glas ide obavezno kolindi, kradezeju i bandiću.
a, još kada su mi rekli da se ne moram odreći hr državljanstva. glasat ću za kradezeje od essena pa do mostara i natrag pa jedno 16 glasova.
rješavam se polako ali sigurno svega u hr. ali ću glasat za kradezej do kraja. dok ne krepate kao i ambrozija.
hr će postati florida eu. starci i medicinari.
Svaka ptica svome jatu leti.
Ti si u Njemačkoj doma.
Guest- Guest
hehehehe.pismejker wrote:Dijelom,samo dijelom..tata bio bosanac na bajusteli pa se dogodio majušni Weber...ehhhh...stos..ljubav ne pozna granice...Hektorović wrote:veber wrote:gle, ti zakidaš na porezu. ne prijaviš sve. nije ni bitno.
ja sam otišao iz hr samo zato jer je kraljica zaposlila rođu od 23g koji nemre tamo biti. nema iskustva.
zato ću joj biti zahvalan do groba.
moj glas ide obavezno kolindi, kradezeju i bandiću.
a, još kada su mi rekli da se ne moram odreći hr državljanstva. glasat ću za kradezeje od essena pa do mostara i natrag pa jedno 16 glasova.
rješavam se polako ali sigurno svega u hr. ali ću glasat za kradezej do kraja. dok ne krepate kao i ambrozija.
hr će postati florida eu. starci i medicinari.
Svaka ptica svome jatu leti.
Ti si u Njemačkoj doma.
kako ru(j)ka?
kako pomoćni motor?
jel ti ugodno čistiti švapska govna za 2000€ s noćnima, menadžeru?
kaj ono pišeš, nakon 5 godina postao si solventan pa si možeš priuštiti pomoćni motor.
jebote moj gliser je imao veću kubikažu i konjažu od tvoje igračke.
a, još je zanimljivije, nisam ni godinu dana u njemačkoj i već mi je ponuđeno državljanstvo.
a, tebi srblju tek nakon pet godina produžili boravak.. daj odi tamo turcima, ako ide, prodavati fore.
2014-12-30
Simpatično, postali smo kao Amerikanci, taman kad krećemo konačno u jednu kampanju, već gledamo tko bi mogli biti kandidati u drugoj kampanji.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Simpatično, postali smo kao Amerikanci, taman kad krećemo konačno u jednu kampanju, već gledamo tko bi mogli biti kandidati u drugoj kampanji.
Mal bazen, puno morskih pasa...
No recimo ovaj Penava zbilje nije neki kapacitet da djeluje na Europskoj razini.
CV... profesor tjelesnog...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Znaš, čovjek ovako misli da je u Bruxellesu drukčije...
Nije, ista besprizorna stoka u foteljama. Bez razuma, otkačena od vlastitih gradjana, bez ideje i vizije.
Ne podržavam Penavu, ali čisto moje zapažanje o EU, ne moramo se opterećivati sa time.
Nije, ista besprizorna stoka u foteljama. Bez razuma, otkačena od vlastitih gradjana, bez ideje i vizije.
Ne podržavam Penavu, ali čisto moje zapažanje o EU, ne moramo se opterećivati sa time.
£otk@-
2019-02-12
Kako nije . Djed i Baka mu iz Posusja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Kako nije . Djed i Baka mu iz Posusja
Kao i čitavoj Slavoniji, Baranji, Srijemu, Banatu i Bačkoj...jesi gledao “Vlak bez voznog reda”?
I ŠTO MI RADIŠ NA OVOM PDF JEBOTE?
Mrš dolje u onu vašu buvaru...
£otk@-
2019-02-12
Buvaru kazes. Ono je najcasniji dio foruma£otk@ wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Kako nije . Djed i Baka mu iz Posusja
Kao i čitavoj Slavoniji, Baranji, Srijemu, Banatu i Bačkoj...jesi gledao “Vlak bez voznog reda”?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Buvaru kazes. Ono je najcasniji dio foruma£otk@ wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Kako nije . Djed i Baka mu iz Posusja
Klanjate se Gaynaldu i Juventusu to nije ni za sotoniste.
£otk@-
2019-02-12
Mi se klanjamo samo Juventusu sirotinjo.£otk@ wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Buvaru kazes. Ono je najcasniji dio foruma£otk@ wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Kako nije . Djed i Baka mu iz Posusja
Klanjate se Gaynaldu i Juventusu to nije ni za sotoniste.
Gaynaldo je samo jedan u nizu.
Daleko je on jos da ga se spomene u istom rangu sa Sivorijem Scireaom bettegom platinijem vialijem svetim aleksom davidom i pavelon a o Gigiju rijeci necu trosit
2015-09-13
Ajde imao je igračine, činjenica. Toliko da se nisi ni sjetio Zidanea i Baggia.
Ali svejedno su smeće od kluba, žalosno je što su takvi igrači ostavili najbolje godine za Moggia i one koji su ga naslijedili.
Uostalom izvan Italije imperiju sa San Sira po rezultatima nisu ni do koljena. :)
Ali svejedno su smeće od kluba, žalosno je što su takvi igrači ostavili najbolje godine za Moggia i one koji su ga naslijedili.
Uostalom izvan Italije imperiju sa San Sira po rezultatima nisu ni do koljena. :)
£otk@-
2019-02-12
Hoćel netko od tih vrazjih politicara NESTO napraviti da RH procvjeta za svoje gradjane i nas sirote Pecalbare u tudjini..???
Guest- Guest
£otk@ wrote:Znaš, čovjek ovako misli da je u Bruxellesu drukčije...
To stoji
No plenki u tom okolišu ipak jako dobro operira
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pismejker wrote:Hoćel netko od tih vrazjih politicara NESTO napraviti da RH procvjeta za svoje gradjane i nas sirote Pecalbare u tudjini..???
Čekaj sad svetac na Juventusu i AC Milanu smo, nemoj nas začatavati ;)
Mili Bože nisam ni znao da politika postoji, višestranački izbori ni u peti a Gullit-Rijkaard-van Basten su rulali nogometnim svijetom. Mogli su i jače da im žabari na Velodromeu nisu ugasili reflektore.
Kurac bi Zvezda slavila u Bariju protiv AC Milana.
£otk@-
2019-02-12
Hektorović wrote:£otk@ wrote:Znaš, čovjek ovako misli da je u Bruxellesu drukčije...
To stoji
No plenki u tom okolišu ipak jako dobro operira
:)
Dobro u tome pliva mora se priznati
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Karamarko: 'Ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a'
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Predsjednica za HRT: o kandidaturi i popularnosti nakon Rusije
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Predsjednica za HRT: o kandidaturi i popularnosti nakon Rusije
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
Page 2 of 3