ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a - Page 2 Empty Re: Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a

Post by vuksadinare Sat 12 Oct - 5:27

zapravo ja pupovcu jedino sto ne zamjeram upravo to inzistiranje na zasebnim skolama na srpskom programu i srpskom jeziku..naime mi to isto trazimo za hrvate u bh-a i dijelom u srbiji...u srbiji ne zasebne skole ali neke programe na hrvatskom jeziku...ne mozemo to traziti a da sami ne damo..mada realno ja ne smatram dobrim odvojene skole..ok neke skolske programe na materinjem jeziku ali ne odvojene skole..to je segregacija..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a - Page 2 Empty Re: Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a

Post by Sora Sat 12 Oct - 5:34

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:JOŠ JEDAN U NIZU

Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik, u velikom intervjuu za sutrašnji Večernji list najavio je kako mu je jedna od opcija i kandidatura za predsjednika HDZ-a. Penava tako postaje već četvrti u nizu, nakon Davora Ive Stiera, Mire Kovača i vjerojatno Tomislava Karamarka, koji bi mogao postati protukandidat Andreju Plenkoviću u HDZ-u na unutarstranačkim izborima u proljeće 2020. godine

a nije dugo trebalo da ispliva napuhana ambicija

Gužva na desnici, ko i  uvijek
Oko podjele fotelja 
I nrkih sitnih razlika u tumačenju srpskog pitanja 
Desnica nista drugo nema za ponuditi 

Mislim da smo kaputt 
Definitivno. 
Ova drzava je ne samo slučajna nego nepotrebna :stare1

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Sat 12 Oct - 5:36

Penava u intervju u VL 
DA CE UCINITI DA SE PROCESUIRAJU RATNI ZLOCINCI 

Jel to misli se kandidirati za precednika suda? 
I uostalom njegov hdz je razne zlocince abolirao 
Koji kurac ne navede u cemu je problem i tko je uopce kriv za Vukovar

2014-04-29

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 12 Oct - 8:53

koga boli kurac

u ostalom nadam se da će ih Kenwood Kenon sve razvaliti :tu
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by kaya Sat 12 Oct - 8:56

O bože...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sat 12 Oct - 8:56

AssadNaPodmornici wrote:koga boli kurac

u ostalom nadam se da će ih Kenwood Kenon sve razvaliti :tu
Hoće..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sat 12 Oct - 9:40

Hektorović wrote:
veber wrote:gle, ti zakidaš na porezu. ne prijaviš sve. nije ni bitno.

ja sam otišao iz hr samo zato jer je kraljica zaposlila rođu od 23g koji nemre tamo biti. nema iskustva.
zato ću joj biti zahvalan do groba.
moj glas ide obavezno kolindi, kradezeju i bandiću.

a, još kada su mi rekli da se ne moram odreći hr državljanstva. glasat ću za kradezeje od essena pa do mostara i natrag pa jedno 16 glasova.

rješavam se polako ali sigurno svega u hr. ali ću glasat za kradezej do kraja. dok ne krepate kao i ambrozija.

hr će postati florida eu. starci i medicinari.

Svaka ptica svome jatu leti.

Ti si u Njemačkoj doma.
Dijelom,samo dijelom..tata bio bosanac na bajusteli pa se dogodio majušni Weber...ehhhh...stos..ljubav ne pozna granice... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sat 12 Oct - 10:26

pismejker wrote:
Hektorović wrote:
veber wrote:gle, ti zakidaš na porezu. ne prijaviš sve. nije ni bitno.

ja sam otišao iz hr samo zato jer je kraljica zaposlila rođu od 23g koji nemre tamo biti. nema iskustva.
zato ću joj biti zahvalan do groba.
moj glas ide obavezno kolindi, kradezeju i bandiću.

a, još kada su mi rekli da se ne moram odreći hr državljanstva. glasat ću za kradezeje od essena pa do mostara i natrag pa jedno 16 glasova.

rješavam se polako ali sigurno svega u hr. ali ću glasat za kradezej do kraja. dok ne krepate kao i ambrozija.

hr će postati florida eu. starci i medicinari.

Svaka ptica svome jatu leti.

Ti si u Njemačkoj doma.
Dijelom,samo dijelom..tata bio bosanac na bajusteli pa se dogodio majušni Weber...ehhhh...stos..ljubav ne pozna granice... :clown
hehehehe.

kako ru(j)ka?

kako pomoćni motor?

jel ti ugodno čistiti švapska govna za 2000€ s noćnima, menadžeru?

kaj ono pišeš, nakon 5 godina postao si solventan pa si možeš priuštiti pomoćni motor.
jebote moj gliser je imao veću kubikažu i konjažu od tvoje igračke.

a, još je zanimljivije, nisam ni godinu dana u njemačkoj i već mi je ponuđeno državljanstvo.
a, tebi srblju tek nakon pet godina produžili boravak.. daj odi tamo turcima, ako ide, prodavati fore.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by £otk@ Sat 12 Oct - 13:13

Simpatično, postali smo kao Amerikanci, taman kad krećemo konačno u jednu kampanju, već gledamo tko bi mogli biti kandidati u drugoj kampanji.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 12 Oct - 13:41

£otk@ wrote:Simpatično, postali smo kao Amerikanci, taman kad krećemo konačno u jednu kampanju, već gledamo tko bi mogli biti kandidati u drugoj kampanji.

Mal bazen, puno morskih pasa...

No recimo ovaj Penava zbilje nije neki kapacitet da djeluje na Europskoj razini.

CV... profesor tjelesnog...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by £otk@ Sat 12 Oct - 13:48

Znaš, čovjek ovako misli da je u Bruxellesu drukčije...

Nije, ista besprizorna stoka u foteljama. Bez razuma, otkačena od vlastitih gradjana, bez ideje i vizije.

Ne podržavam Penavu, ali čisto moje zapažanje o EU, ne moramo se opterećivati sa time.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by FRANK Sat 12 Oct - 13:48

Kako nije . Djed i Baka mu iz Posusja

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by £otk@ Sat 12 Oct - 13:54

PABLO ESCOBAR wrote:Kako nije . Djed i Baka mu iz Posusja

Kao i čitavoj Slavoniji, Baranji, Srijemu, Banatu i Bačkoj...jesi gledao “Vlak bez voznog reda”?

I ŠTO MI RADIŠ NA OVOM PDF JEBOTE?

Mrš dolje u onu vašu buvaru...
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by FRANK Sat 12 Oct - 13:59

£otk@ wrote:

Kao i čitavoj Slavoniji, Baranji, Srijemu, Banatu i Bačkoj...jesi gledao “Vlak bez voznog reda”?

Buvaru kazes. Ono je najcasniji dio foruma

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by £otk@ Sat 12 Oct - 14:05

PABLO ESCOBAR wrote:
£otk@ wrote:

Klanjate se Gaynaldu i Juventusu to nije ni za sotoniste.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by FRANK Sat 12 Oct - 14:08

£otk@ wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
£otk@ wrote:

Klanjate se Gaynaldu i Juventusu to nije ni za sotoniste.
Mi se klanjamo samo Juventusu sirotinjo.
Gaynaldo je samo jedan u nizu.
Daleko je on jos da ga se spomene u istom rangu sa Sivorijem Scireaom bettegom platinijem vialijem svetim aleksom davidom i pavelon a o Gigiju rijeci necu trosit

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by £otk@ Sat 12 Oct - 15:59

Ajde imao je igračine, činjenica. Toliko da se nisi ni sjetio Zidanea i Baggia.

Ali svejedno su smeće od kluba, žalosno je što su takvi igrači ostavili najbolje godine za Moggia i one koji su ga naslijedili.

Uostalom izvan Italije imperiju sa San Sira po rezultatima nisu ni do koljena. :)
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by Guest Sat 12 Oct - 16:05

Hoćel netko od tih vrazjih politicara NESTO napraviti da RH procvjeta za svoje gradjane i nas sirote Pecalbare u tudjini..??? :kuku
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 12 Oct - 16:52

£otk@ wrote:Znaš, čovjek ovako misli da je u Bruxellesu drukčije...

Nije, ista besprizorna stoka u foteljama. Bez razuma, otkačena od vlastitih gradjana, bez ideje i vizije.

Ne podržavam Penavu, ali čisto moje zapažanje o EU, ne moramo se opterećivati sa time.

To stoji

No plenki u tom okolišu ipak jako dobro operira
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by £otk@ Sat 12 Oct - 16:55

pismejker wrote:Hoćel netko od tih vrazjih politicara NESTO napraviti da RH procvjeta za svoje gradjane i nas sirote Pecalbare u tudjini..??? :kuku

Čekaj sad svetac na Juventusu i AC Milanu smo, nemoj nas začatavati ;)

Mili Bože nisam ni znao da politika postoji, višestranački izbori ni u peti a Gullit-Rijkaard-van Basten su rulali nogometnim svijetom. Mogli su i jače da im žabari na Velodromeu nisu ugasili reflektore.

Kurac bi Zvezda slavila u Bariju protiv AC Milana.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by £otk@ Sat 12 Oct - 17:26

Hektorović wrote:
£otk@ wrote:Znaš, čovjek ovako misli da je u Bruxellesu drukčije...

To stoji

No plenki u tom okolišu ipak jako dobro operira

:)

Dobro u tome pliva mora se priznati
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics