Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a
JOŠ JEDAN U NIZU
Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik, u velikom intervjuu za sutrašnji Večernji list najavio je kako mu je jedna od opcija i kandidatura za predsjednika HDZ-a. Penava tako postaje već četvrti u nizu, nakon Davora Ive Stiera, Mire Kovača i vjerojatno Tomislava Karamarka, koji bi mogao postati protukandidat Andreju Plenkoviću u HDZ-u na unutarstranačkim izborima u proljeće 2020. godine
Penava o kandidaturi za predsjednika HDZ-a razmišlja jer smatra da jedino tako može staviti u fokus i riješiti problem nesankcioniranja ratnih zločina iz Domovinskog rata pošto godinu dana od velikog prosvjeda u Vukovaru državne institucije nisu napravile baš ništa. Zato u intervjuu kaže kako će do rješavanja problema neprocesuiranih ratnih zločina pokušati doći u stranci, odnosno preko unutarstranačkih izbora.
20
U VUKOVARU
Penava prijeti izlaskom iz HDZ-a: Tko je osuđen za mučenja, zlostavljanja i ubijanja? Dobili smo tišinu, muk, šutnju
KORAK U PRAVOM SMJERU
Penava pohvalio ideju da 18. studenog bude državni blagdan
16
IVAN PENAVA
'Prosvjed je upitan... Nisam rekao ni da ni ne'
'Prvi put sada iznosim da idem na unutarstranačke izbore, približavala se i obljetnica i morao sam donijeti odluku što je najpamentije napraviti s aspekta rješavanja sudbine stradalnika. Kad sam odlučio da su prosvjedi kontraproduktivni i da nije dobro ponovno čekati godinu dana bez rezultata, morao sam razmišljati koji je pravac najbolji', rekao je Penava za Večernji list.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/penava-razmisljam-o-kandidaturi-za-predsjednika-hdz-a-20191011
...............
a nije dugo trebalo da ispliva napuhana ambicija
Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik, u velikom intervjuu za sutrašnji Večernji list najavio je kako mu je jedna od opcija i kandidatura za predsjednika HDZ-a. Penava tako postaje već četvrti u nizu, nakon Davora Ive Stiera, Mire Kovača i vjerojatno Tomislava Karamarka, koji bi mogao postati protukandidat Andreju Plenkoviću u HDZ-u na unutarstranačkim izborima u proljeće 2020. godine
Penava o kandidaturi za predsjednika HDZ-a razmišlja jer smatra da jedino tako može staviti u fokus i riješiti problem nesankcioniranja ratnih zločina iz Domovinskog rata pošto godinu dana od velikog prosvjeda u Vukovaru državne institucije nisu napravile baš ništa. Zato u intervjuu kaže kako će do rješavanja problema neprocesuiranih ratnih zločina pokušati doći u stranci, odnosno preko unutarstranačkih izbora.
20
U VUKOVARU
Penava prijeti izlaskom iz HDZ-a: Tko je osuđen za mučenja, zlostavljanja i ubijanja? Dobili smo tišinu, muk, šutnju
KORAK U PRAVOM SMJERU
Penava pohvalio ideju da 18. studenog bude državni blagdan
16
IVAN PENAVA
'Prosvjed je upitan... Nisam rekao ni da ni ne'
'Prvi put sada iznosim da idem na unutarstranačke izbore, približavala se i obljetnica i morao sam donijeti odluku što je najpamentije napraviti s aspekta rješavanja sudbine stradalnika. Kad sam odlučio da su prosvjedi kontraproduktivni i da nije dobro ponovno čekati godinu dana bez rezultata, morao sam razmišljati koji je pravac najbolji', rekao je Penava za Večernji list.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/penava-razmisljam-o-kandidaturi-za-predsjednika-hdz-a-20191011
...............
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Penava: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a
Samo malo, nije li Kristina mandarina također Penava. Dajte nam nju.... Nešto mlado, novo, nove ideje, nove sis... ovaj sistem
epikur37 wrote:JOŠ JEDAN U NIZU
Gužva na desnici, ko i uvijek
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:JOŠ JEDAN U NIZU
karamrle je bi kandidat desne struje pa smo vidjeli kako je to završilo...hasanče, zds, idološki rovovi i obračuni, preko lujstracije i sl.
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
karamrle je bi kandidat desne struje pa smo vidjeli kako je to završilo...hasanče, zds, idološki rovovi i obračuni, preko lujstracije i sl.
Realno sve desnije od Tuđmana samo donosi kaos i sukobe.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
tuđman je paradigma i ugaoni kamen svega...izmakni njega ode sve
2015-08-06
U dnevniku reče da izlazi van...
Ako se (ne)ispune neke stvari...
Realno, lik nije za članstvo u zločinačkoj...
Nije za politiku općenito...
Trebao bi u fratre ili sl. ...
Ako se (ne)ispune neke stvari...
Realno, lik nije za članstvo u zločinačkoj...
Nije za politiku općenito...
Trebao bi u fratre ili sl. ...
tuđman i udbaš i kosovac šušak su ujebali hrvatsku dobrih 50 godina.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
tuđman je zaglavio u 19st, a vaš zemo šušak je bio od službi postavljen. srećom da i rak neki put ima preventivni učinak.
povjest će pokazat, danas postoje zapisi, nema tu muljanja. kada svi mi sudionici umremo i naša djeca, pristupit će povjesničari neopterećeni dnevnom politikom.
2014-12-30
veber wrote:tuđman i udbaš i kosovac šušak su ujebali hrvatsku dobrih 50 godina.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
tuđman je zaglavio u 19st, a vaš zemo šušak je bio od službi postavljen. srećom da i rak neki put ima preventivni učinak.
povjest će pokazat, danas postoje zapisi, nema tu muljanja. kada svi mi sudionici umremo i naša djeca, pristupit će povjesničari neopterećeni dnevnom politikom.
vrijeme je već pokazalo da su napravili dobro a što će biti dalje...pred nama je.
kivi ste jedino vi, nacionalne manjine i gubitnici tranzicije...ineče hrvatskoj ide dobro u odnosu na jugoslaviju koja vam je pojam
2015-08-06
epikur37 wrote:veber wrote:tuđman i udbaš i kosovac šušak su ujebali hrvatsku dobrih 50 godina.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
vrijeme je već pokazalo da su napravili dobro a što će biti dalje...pred nama je.
kivi ste jedino vi, nacionalne manjine i gubitnici tranzicije...ineče hrvatskoj ide dobro u odnosu na jugoslaviju koja vam je pojam
Njemu je dobro samo u švabiji, što je razumljivo...
2018-04-10
gle, ti zakidaš na porezu. ne prijaviš sve. nije ni bitno.epikur37 wrote:veber wrote:tuđman i udbaš i kosovac šušak su ujebali hrvatsku dobrih 50 godina.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
ja sam otišao iz hr samo zato jer je kraljica zaposlila rođu od 23g koji nemre tamo biti. nema iskustva.
zato ću joj biti zahvalan do groba.
moj glas ide obavezno kolindi, kradezeju i bandiću.
a, još kada su mi rekli da se ne moram odreći hr državljanstva. glasat ću za kradezeje od essena pa do mostara i natrag pa jedno 16 glasova.
rješavam se polako ali sigurno svega u hr. ali ću glasat za kradezej do kraja. dok ne krepate kao i ambrozija.
hr će postati florida eu. starci i medicinari.
2014-12-30
Da se i sam Bog Otac kandidira za predsjednika HDZ-a, HDZ bi trebalo uništiti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
veber wrote:gle, ti zakidaš na porezu. ne prijaviš sve. nije ni bitno.
ja sam otišao iz hr samo zato jer je kraljica zaposlila rođu od 23g koji nemre tamo biti. nema iskustva.
zato ću joj biti zahvalan do groba.
moj glas ide obavezno kolindi, kradezeju i bandiću.
a, još kada su mi rekli da se ne moram odreći hr državljanstva. glasat ću za kradezeje od essena pa do mostara i natrag pa jedno 16 glasova.
rješavam se polako ali sigurno svega u hr. ali ću glasat za kradezej do kraja. dok ne krepate kao i ambrozija.
hr će postati florida eu. starci i medicinari.
Svaka ptica svome jatu leti.
Ti si u Njemačkoj doma.
2018-04-10
kaj su tvoji potpali pod tudjmanov oprost..sigurno su tvoji bili neke glave u komunizmu kad lamras stalno o oprostu ko epi..dobro epi je inace iz kraja koji je bio bastion jugoslavenizma i komunizmaHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Penava bi cijelu Hrvatsku pretvorio u Vukovar.
U tom smislu da bi po svuda tražio "nelojalne" Srbe.
Odvajao bi Hrvate i Srbe još u predškolskoj dobi.
I ondje gdje Hrvati i Srbi nikad nisu bili u lošim odnosima on bi bacao kosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa penava inzistira na zajednickim skolama a pupovac ih hoce odvojene jer zajednicke skole 'ugrozavaju' odnosno integriraju srpsku manjinsku zajednicu u hrvatsko drustvo...a on zeli ogradejastreb wrote:Penava bi cijelu Hrvatsku pretvorio u Vukovar.
2015-09-08
hoce zaseban srpski skolski program..hoce skolu na srpskom jeziku..sto je to nego podjela..e moj jastrebe
2015-09-08
A vrtići??? Zašto su i djeca u vrtićima podijeljena? Koliko znam tu nema nekog posebnog školskog programa.vuksadinare wrote:hoce zaseban srpski skolski program..hoce skolu na srpskom jeziku..sto je to nego podjela..e moj jastrebe
I zašto(ako to Pupovac traži) djeca nisu podijeljena u školama u Lapcu,Vrhovinama,Kninu,Benkovcu,Vrbovskom,Rijeci,Istri,Vojniću i Koprivnici???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zato jer je to erdutski sporazum omogucio srbima u podunavlju i vukovaru a pupovac to prigrlio cvrsto..ovi drugi krajevi nisu bili okupirani tj oni koji su bili okupirani vojnom akcijom su oslobodjeni i nije trebalo sporazuma inace da su bili da vis kako ih ne bi bilo odvojenih skola..i vrtice je sdss trazio odvojene..zasto pitaj njihjastreb wrote:A vrtići ??? Zašto su djeca i djeca u vrtićima podijeljena? Koliko znam tu nema nekog posebnog školskog programa.vuksadinare wrote:hoce privatni srpski skolski program..hoce skolu na srpskom jeziku..sto je to nego podjela..e moj jastrebe
Zašto (ako Pupovac traži) djeca nisu podijeljena u školi u Lapcu, Vrhovinama, Kninu, Benkovcu, Vrbovskom, Rijeci, Istri, Vojniću i Koprivnici ???
2015-09-08
zapravo ja pupovcu jedino sto ne zamjeram upravo to inzistiranje na zasebnim skolama na srpskom programu i srpskom jeziku..naime mi to isto trazimo za hrvate u bh-a i dijelom u srbiji...u srbiji ne zasebne skole ali neke programe na hrvatskom jeziku...ne mozemo to traziti a da sami ne damo..mada realno ja ne smatram dobrim odvojene skole..ok neke skolske programe na materinjem jeziku ali ne odvojene skole..to je segregacija..
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Karamarko: 'Ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a'
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Predsjednica za HRT: o kandidaturi i popularnosti nakon Rusije
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Predsjednica za HRT: o kandidaturi i popularnosti nakon Rusije
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
Page 1 of 3