Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca
Mudro zboris.dzango wrote:Ti samo kaži, moje je da odradim.Maggie19 wrote:hvala na objasnjenju, dzani ;-)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
Ti ces mi biti savjetnik za istocni front foruma ;-D
Inace, Savicevic sad malo zaglumio, a tog drugog ocito ne treba ni komentirat puno.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ako treba i istočni i zapadni. I odozgora i odozdola.Maggie19 wrote:Mudro zboris.dzango wrote:Ti samo kaži, moje je da odradim.Maggie19 wrote:hvala na objasnjenju, dzani ;-)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:
Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.
Cg = cigani.
Inace, Savicevic sad malo zaglumio, a tog drugog ocito ne treba ni komentirat puno.
Dejo je od legende zahvaljujući svom komformizmu postao apartčik mafijaškog režima. Ni prvi, ni poslednji, slično se dogodilo sa Goranom Grbovićem i sličnima.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A pa, to je nogomet..mafija u stvaridzango wrote:Niko. Samo ne bi da od ove jajare prave nekog velikog Srbina i šta ti ja znam. Čovek je Vučićev potrčko i lopura neviđenih razmera. U suštini sukob mafijaških klanova.kaya wrote:Ko tebe lutio ?:)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I boban, i šuker, to ti normalno.dzango wrote:
Dejo je od legende zahvaljujući svom komformizmu postao apartčik mafijaškog režima.
2015-08-15
pa, da..moram biti upucena u sve i moci sagledati odasvud ;-))dzango wrote:Ako treba i istočni i zapadni. I odozgora i odozdola.Maggie19 wrote:Mudro zboris.dzango wrote:Ti samo kaži, moje je da odradim.Maggie19 wrote:hvala na objasnjenju, dzani ;-)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:
Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.
Cg = cigani.
Dejo je od legende zahvaljujući svom komformizmu postao apartčik mafijaškog režima. Ni prvi, ni poslednji, slično se dogodilo sa Goranom Grbovićem i sličnima.
Tako i kod nas, samo sto su nadi u pravilu perfidniji, uljudjenije djeluju..samo Mamic u glavu ;-P
kaya wrote:A pa, to je nogomet..mafija u stvaridzango wrote:Niko. Samo ne bi da od ove jajare prave nekog velikog Srbina i šta ti ja znam. Čovek je Vučićev potrčko i lopura neviđenih razmera. U suštini sukob mafijaških klanova.kaya wrote:Ko tebe lutio ?:)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:
Cg = cigani.
Ne postoji bolji primer za javno podržano mafijaško udruživanje.
Doduše, ipak su u pitanju fudbaleri. IQ=0.kaya wrote:I boban, i šuker, to ti normalno.dzango wrote:
Dejo je od legende zahvaljujući svom komformizmu postao apartčik mafijaškog režima.
2014-04-19
Nogometna mafija 1 i 2 se neće ni ovaj put kvalificirat na EP. Ni jedni ni drugi ima 20 godina nisu igrali na EP.
Zato navijam za Kosovo da se kvalificira pa da in izvadi mast.
Last edited by RayMabus on 12/10/2019, 10:21; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jesu, glava im je prazna. A gdje je lova tu je mafija. A mafija hoće legende jer ljudi vole legende.dzango wrote:Doduše, ipak su u pitanju fudbaleri. IQ=0.kaya wrote:I boban, i šuker, to ti normalno.dzango wrote:
2015-08-15
Sve mora da se proba a ne da se priča napamet. Posebno sa avatarom Nastasje Kinski sa nisačim ispod džempera.Maggie19 wrote:pa, da..moram biti upucena u sve i moci sagledati odasvud ;-))dzango wrote:Ako treba i istočni i zapadni. I odozgora i odozdola.Maggie19 wrote:Mudro zboris.dzango wrote:Ti samo kaži, moje je da odradim.Maggie19 wrote:
hvala na objasnjenju, dzani ;-)
Tako i kod nas, samo sto su nadi u pravilu perfidniji, uljudjenije djeluju..samo Mamic u glavu ;-P
2014-04-19
Dobra je Nasty :-)dzango wrote:Sve mora da se proba a ne da se priča napamet. Posebno sa avatarom Nastasje Kinski sa nisačim ispod džempera.Maggie19 wrote:pa, da..moram biti upucena u sve i moci sagledati odasvud ;-))dzango wrote:Ako treba i istočni i zapadni. I odozgora i odozdola.Maggie19 wrote:Mudro zboris.dzango wrote:Ti samo kaži, moje je da odradim.Maggie19 wrote:
hvala na objasnjenju, dzani ;-)
Ovu sam slikicu odabrala jer boja haljine odgovara imenu..,-@
Maggie19 wrote:Dobra je Nasty :-)dzango wrote:Sve mora da se proba a ne da se priča napamet. Posebno sa avatarom Nastasje Kinski sa nisačim ispod džempera.Maggie19 wrote:pa, da..moram biti upucena u sve i moci sagledati odasvud ;-))dzango wrote:Ako treba i istočni i zapadni. I odozgora i odozdola.Maggie19 wrote:
Mudro zboris.
Ovu sam slikicu odabrala jer boja haljine odgovara imenu..,-@
2014-04-19
RayMabus wrote:Nogometna mafija 1 i 2 se neće ni ovaj put kvalificirat na EP. Ni jedni ni drugi ima 20 godina nisu igrali na EP.
Picousti na aparatima
2014-04-11
Haha, a sto je on nasao..ti stavi tu drugu sebi ;-P
Stavio.Maggie19 wrote:Haha, a sto je on nasao..ti stavi tu drugu sebi ;-P
Radije makni. Previše odvlači pažnju. Ne mogu se koncentrirat na temu.dzango wrote:Stavio.Maggie19 wrote:Haha, a sto je on nasao..ti stavi tu drugu sebi ;-P
2014-04-11
Vidim ja Terzica ovde u Milanu, sedeo na zadnjem spratu u Rinascente, pije kafu sa ženom a unutra desetak pandura ispijaju kafu.
Neki dan kasnije se tresla Evropa oko skandala sa namestanjem utakmice sa PSG.
Neki dan kasnije se tresla Evropa oko skandala sa namestanjem utakmice sa PSG.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Bas fina slikica ;-))RayMabus wrote:Radije makni. Previše odvlači pažnju. Ne mogu se koncentrirat na temu.dzango wrote:Stavio.Maggie19 wrote:Haha, a sto je on nasao..ti stavi tu drugu sebi ;-P
jastreb wrote:Dejo. Igrač kojeg sam najviše volio gledati. Il Genio.
X
Kakav igrač.
£otk@-
2019-02-12
Potukli se Šipci i Srbi u Italiji na utakmici Breša Vojvodina
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:823853-NEMILE-SCENE-U-ITALIJI-Albanci-procvocirali-Srbi-utrcali---prekinut-mec-Brese-i-Vojvodine-VIDEO
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:823853-NEMILE-SCENE-U-ITALIJI-Albanci-procvocirali-Srbi-utrcali---prekinut-mec-Brese-i-Vojvodine-VIDEO
2014-04-11
ŠEF stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović nije želeo da napusti teren kada mu je sudija Amabile pokazao crveni karton u 26. minutu zbog prigovora. Čak je odlučio da povuče ekipu sa terena, da bi se nakon pet-šest minuta fudbaleri Vojvodine ipak vratili na teren, pa je utakmica nastavljena.
Navijači Breše su posle prekida dočekali Novosađane povicima: "Cigani, cigani".
Kad ti Talijani viču da si cigan...komšije, nemojte bre da nas blamirate...
Region se zacrvenio.
Navijači Breše su posle prekida dočekali Novosađane povicima: "Cigani, cigani".
Kad ti Talijani viču da si cigan...komšije, nemojte bre da nas blamirate...
Region se zacrvenio.
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TITO bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi
» 15. vek-kosmet bez siptara
» tramp vs srbije i ßiptara
» debakl šiptara u čileu
» Slatinčanima je dosta Šiptara
» 15. vek-kosmet bez siptara
» tramp vs srbije i ßiptara
» debakl šiptara u čileu
» Slatinčanima je dosta Šiptara
Page 2 of 3