Svaka peta žena vara partnera :D
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svaka peta žena vara partnera :D
a jel partizanke cetnikinje i ustaskinje varaju svoje muzjake? :DMaggie19 wrote:vidis ti koje nam izazove postavljaju ;-DAlfaOmega wrote:Opet teške teme na politici
No, dobro, bolje ovo nego svadjanje oko ustasa, partizana, cetnika..odmorimo 8-)
Hocemo anketu otvorit? ;-DLeviathan2 wrote:a jel partizanke cetnikinje i ustaskinje varaju svoje muzjake? :DMaggie19 wrote:vidis ti koje nam izazove postavljaju ;-DAlfaOmega wrote:Opet teške teme na politici
No, dobro, bolje ovo nego svadjanje oko ustasa, partizana, cetnika..odmorimo 8-)
Pa di si ti, levi...nema te stoljecima ;-))
ej beba, eo me, arbajtujem ko veliki, neke dvije hale slazemo pa sam rastegnut ko zvakaca, ne gasim mjesalicuMaggie19 wrote:Hocemo anketu otvorit? ;-DLeviathan2 wrote:a jel partizanke cetnikinje i ustaskinje varaju svoje muzjake? :DMaggie19 wrote:vidis ti koje nam izazove postavljaju ;-DAlfaOmega wrote:Opet teške teme na politici
jel bi se nasla koja prezivjela partizanka cetnikinja il ustaskinja, i ako bi da li bi se uopce sjecale kad su se zanji put kresnule :D
Ne daj se tim prostakusana, neovisno o predznsku..sve su iste..;-DLeviathan2 wrote:ej beba, eo me, arbajtujem ko veliki, neke dvije hale slazemo pa sam rastegnut ko zvakaca, ne gasim mjesalicuMaggie19 wrote:Hocemo anketu otvorit? ;-DLeviathan2 wrote:a jel partizanke cetnikinje i ustaskinje varaju svoje muzjake? :DMaggie19 wrote:vidis ti koje nam izazove postavljaju ;-DAlfaOmega wrote:Opet teške teme na politici
jel bi se nasla koja prezivjela partizanka cetnikinja il ustaskinja, i ako bi da li bi se uopce sjecale kad su se zanji put kresnule :D
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA!
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
» Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
» zli kepec putin vara i na nogometnom terenu drogira nogometaše
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
» Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
» zli kepec putin vara i na nogometnom terenu drogira nogometaše
Page 3 of 3