Svaka peta žena vara partnera :D
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svaka peta žena vara partnera :D
i eto..,tko ne bi volio da mu donje misice izmasiraju vakvi..
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Ljudi koji varaju ionako će varati. Znala druga strana ili ne. C'est la vie.catabbath wrote:Znači, 3 od 5 prevarenih mužijaka zna da su rogonje?
Pa neće se ovi drugi valjda pomiriti sa time?
catabbath-
2015-08-22
Neki znaju i nije ih briga, i sami imaju svoj drugi zivot.catabbath wrote:Maggie19 wrote:Ljudi koji varaju ionako će varati. Znala druga strana ili ne. C'est la vie.catabbath wrote:Znači, 3 od 5 prevarenih mužijaka zna da su rogonje?
Pa neće se ovi drugi valjda pomiriti sa time?
Neki znaju, ali se pretvaraju da ne znaju jer si iz nekih razloga utvaraju da im odgovara ta zajednica. Pocesto zbog ekonomskih i/li statusnih razloga.
Neki se boje samoce i ostavljanja ako postave ultimatum.
Ima tih razloga vise.
Gdje je veber? Otišao s foruma?
Nisam ja ono ozbiljno mislio. Samo sam se zezao.
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto kopiju kad je to Flaubert daleko bolje, i ne samo stilistički, utefterio?kic wrote:pročitat 'Anu Karenjinu' npr-
Sve smo procitali, a opet nam nista nije jasno.
Vecina nas shvati tek kad osjeti na svojoj kozi.
Vecina onih koji shvate.
Neki ni tad.
;-)
Vecina onih koji shvate.
Neki ni tad.
;-)
Kopita i dan i noc,i svetkom i petkom,samo da mu gazda da sto vise slame...pardon,sijena..crvenkasti wrote:Gdje je veber? Otišao s foruma?
Guest- Guest
Ako procita da ti je stalo i da ga trazis, mozda se i pojavi.crvenkasti wrote:Gdje je veber? Otišao s foruma?
;-D
No dosta o Weberu..ionako ko pokvarena telefonska sekretarica,mantra desetak rijeci jopet i jopet..
"varanje" se u biti odnosi na povredu necijeg Ega..mislim,kako prevaris neku osobu ako se poseksas sa strane,ili vice versa..TU NEMA STETE..to je kao nakon 5 stejkova u tjednu,pojedes jedan dobar gulash,a friskom salatom..pravo osvjezenje..u biti ljudi pompu prave i proglasavaju varanje,jer se u dubini boje da im konkurenija nije bolje odradila masazu donjih misica..udarac po Egu,nish drugo..ali ako si dobar maser ili masazerka,nema straha..i nakon izleta,partner xce se vratiti..
ako si kao weber,pa se mora ozeniti da bi iebo,pa kad cura shvati sto je dobila,pa napiri tipa sto dalje,tu je situacija vrlo jasna..negativne stvari ili losh seks su prevbagli nad pozitivnim stvarima...jebesh ti Menea sajkologa...
"varanje" se u biti odnosi na povredu necijeg Ega..mislim,kako prevaris neku osobu ako se poseksas sa strane,ili vice versa..TU NEMA STETE..to je kao nakon 5 stejkova u tjednu,pojedes jedan dobar gulash,a friskom salatom..pravo osvjezenje..u biti ljudi pompu prave i proglasavaju varanje,jer se u dubini boje da im konkurenija nije bolje odradila masazu donjih misica..udarac po Egu,nish drugo..ali ako si dobar maser ili masazerka,nema straha..i nakon izleta,partner xce se vratiti..
ako si kao weber,pa se mora ozeniti da bi iebo,pa kad cura shvati sto je dobila,pa napiri tipa sto dalje,tu je situacija vrlo jasna..negativne stvari ili losh seks su prevbagli nad pozitivnim stvarima...jebesh ti Menea sajkologa...
Guest- Guest
sretene, pojebi to sve tamo a kad ti se budu vracale reci da stanu u red
2014-04-19
Pravi iebachi poput mMenea,zadrzavaju partnericu dobrim seksom,paznjom i pripomoci u svemu...love odvajaju samo za zajednicki zivot,ostalo trose za svoje gushte
Loshi iebaci uvijek moraju naglasavati svoje materijalno stanje,posjedovanje kućaaa,autaa,i slicno,kesha mjesecnoga,jerbo im je jedini nacin da privuku(ne i zadrze) partnera...
Tu ulazu puno truda i spremni su potrositi cijelu placu da bi eto dosli do pipice curine,ostatak mjeseca pak provedu radeci svetkom i petkom da bi nesh ekstra kesha doslo,da se ima sto za poisti...
eee,tak oje to..,.
Loshi iebaci uvijek moraju naglasavati svoje materijalno stanje,posjedovanje kućaaa,autaa,i slicno,kesha mjesecnoga,jerbo im je jedini nacin da privuku(ne i zadrze) partnera...
Tu ulazu puno truda i spremni su potrositi cijelu placu da bi eto dosli do pipice curine,ostatak mjeseca pak provedu radeci svetkom i petkom da bi nesh ekstra kesha doslo,da se ima sto za poisti...
eee,tak oje to..,.
Guest- Guest
prckov wrote:sretene, pojebi to sve tamo a kad ti se budu vracale reci da stanu u red
Pas im goozicu poharo,cika-Prckoffe,ovi te neki dan masakrirali i vrijedjali...kax se samo usudise dirati te??!!!
Guest- Guest
pusti to, nego ne daj nekima da izlaze preko redapismejker wrote:prckov wrote:sretene, pojebi to sve tamo a kad ti se budu vracale reci da stanu u red
Pas im goozicu poharo,cika-Prckoffe,ovi te neki dan masakrirali i vrijedjali...kax se samo usudise dirati te??!!!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Maggie19 wrote:Sve smo procitali, a opet nam nista nije jasno.
Ja moju zovem kobila.
crvenkasti-
2014-04-17
Kozu?crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Sve smo procitali, a opet nam nista nije jasno.
Ja moju zovem kobila.
Mislim, kožu ;-D
Opet teške teme na politici
vidis ti koje nam izazove postavljaju ;-DAlfaOmega wrote:Opet teške teme na politici
No, dobro, bolje ovo nego svadjanje oko ustasa, partizana, cetnika..odmorimo 8-)
a jel partizanke cetnikinje i ustaskinje varaju svoje muzjake? :DMaggie19 wrote:vidis ti koje nam izazove postavljaju ;-DAlfaOmega wrote:Opet teške teme na politici
No, dobro, bolje ovo nego svadjanje oko ustasa, partizana, cetnika..odmorimo 8-)
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
» Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
» zli kepec putin vara i na nogometnom terenu drogira nogometaše
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
» Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
» zli kepec putin vara i na nogometnom terenu drogira nogometaše
Page 2 of 3