Nije Pilsel obično prase on dvije sise sisa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Nije Pilsel obično prase on dvije sise sisa
....pilsel je peta kolona i tu nemamo sto raspravlajti..covjek to ne skriva i u svakoj normalnoj drzavi bi vec bio u bajbuku ili bar iz nje iznogiran.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto ovaj pilsel i 'pilseli' ne znam..treba diverziju napraviti da bi bio potvrđen kao peta kolona..pa lik se jednostavno nudi za suđenje ili izgon...ali jbg kad imas supcine na vlasti...
2015-09-08
mislis ti da on dzabe pravi budalu od sebevuksadinare wrote:sto ovaj pilsel i 'pilseli' ne znam..treba diverziju napraviti da bi bio potvrđen kao peta kolona..pa lik se jednostavno nudi za suđenje ili izgon...ali jbg kad imas supcine na vlasti...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa normalno da je placen..vidi sto vozi..ja sam vidio...ali problem je sto lik ni ne skriva da je peta kolona...to je po onoj poslovici..'pas lize jaja jer moze'...dakle on to radi jer vidi da mu nitko nista nece..prckov wrote:mislis ti da on dzabe pravi budalu od sebevuksadinare wrote:sto ovaj pilsel i 'pilseli' ne znam..treba diverziju napraviti da bi bio potvrđen kao peta kolona..pa lik se jednostavno nudi za suđenje ili izgon...ali jbg kad imas supcine na vlasti...
2015-09-08
Odvratna ljudska spodoba kao i onaj Erceg...
darth_vader-
2014-04-17
Samo sto je Erceg uvijek isti, a ovaj mijenja ideologije i nacela kao cipele.
Ili imena.
:-D
Ili imena.
Više Chicho ima imena nego ja cipela, komada mislim...Maggie19 wrote:Samo sto je Erceg uvijek isti, a ovaj mijenja ideologije i nacela kao cipele.
Ili imena.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ka i onaj Zagorov Chicho...
darth_vader-
2014-04-17
To vjerujem. :-DT. wrote:Više Chicho ima imena nego ja cipela, komada mislim...Maggie19 wrote:Samo sto je Erceg uvijek isti, a ovaj mijenja ideologije i nacela kao cipele.
Ili imena.
Maggie19 wrote:Samo sto je Erceg uvijek isti
Da. Četnik...Drago je glumija i ustašu, antisemita pa teologa i tako svaštanešto dok se nije uvalija u tzv. NGO sektor obilato sponzoriran od strane državnog proračuna...i onda da ne valja Hase...najbolji Ministar iti jednog resora ikad.
darth_vader-
2014-04-17
Imam jedne za proljeće/ljeto i jedne za jesen/zimu i jednu za snijeg a druga mi se odvojio đon...Maggie19 wrote:To vjerujem. :-DT. wrote:Više Chicho ima imena nego ja cipela, komada mislim...Maggie19 wrote:Samo sto je Erceg uvijek isti, a ovaj mijenja ideologije i nacela kao cipele.
Ili imena.
Imam znači 5 ispravnih cipela...
2014-04-14
T. wrote:Imam jedne za proljeće/ljeto i jedne za jesen/zimu i jednu za snijeg a druga mi se odvojio đon...Maggie19 wrote:To vjerujem. :-DT. wrote:Više Chicho ima imena nego ja cipela, komada mislim...Maggie19 wrote:Samo sto je Erceg uvijek isti, a ovaj mijenja ideologije i nacela kao cipele.
Ili imena.
Sram me reć, ali 5-6 pari...baš sam se zamislija u zadnje vrime...čak mi je žena za rođendan poklonila toaletnu vodicu koliko sam se feminizira...
darth_vader-
2014-04-17
Koliko imaš papuča?jasambrend wrote:T. wrote:Imam jedne za proljeće/ljeto i jedne za jesen/zimu i jednu za snijeg a druga mi se odvojio đon...Maggie19 wrote:To vjerujem. :-DT. wrote:Više Chicho ima imena nego ja cipela, komada mislim...Maggie19 wrote:Samo sto je Erceg uvijek isti, a ovaj mijenja ideologije i nacela kao cipele.
Ili imena.
Sram me reć, ali 5-6 pari...baš sam se zamislija u zadnje vrime...čak mi je žena za rođendan poklonila toaletnu vodicu koliko sam se feminizira...
2014-04-14
Dr. Luigi...jedne. Sam sam izabra boju, a ona kupila...
darth_vader-
2014-04-17
Pusti me tu i tamo ispuljat kaić. Vrhunac dana.
darth_vader-
2014-04-17
Omg ;-Pjasambrend wrote:T. wrote:Imam jedne za proljeće/ljeto i jedne za jesen/zimu i jednu za snijeg a druga mi se odvojio đon...Maggie19 wrote:To vjerujem. :-DT. wrote:Više Chicho ima imena nego ja cipela, komada mislim...Maggie19 wrote:Samo sto je Erceg uvijek isti, a ovaj mijenja ideologije i nacela kao cipele.
Ili imena.
Ja isto imam dr. luigi modre...
Ali sad sam u međufazi, čarape tanke i japanke...
Pa idu čarape tanke i papuče a onda čarape deblje i papuče...
Ali sad sam u međufazi, čarape tanke i japanke...
Pa idu čarape tanke i papuče a onda čarape deblje i papuče...
Djedice.
;-@
;-@
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Plenkovic u New Yorku: ‘Nije fer dvije godine se praviti da pregovaraš i onda na kraju reći ‘e sad je kasno‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» rakun i sise
» Priveden Baka Prase
» Plenkovic u New Yorku: ‘Nije fer dvije godine se praviti da pregovaraš i onda na kraju reći ‘e sad je kasno‘
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» rakun i sise
» Priveden Baka Prase
Page 1 of 2