rakun i sise
Page 1 of 1
rakun i sise
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/foto-bizarna-tuzba-zooloskog-vrta-zbog-erotskih-snimki-s-rakunom-mislili-smo-da-ce-snimati-reklamu-vratio-se-istraumatiziran-privlace-ga-grudi/5775947/
To je cilj.
Privući paznju. No, ne na sise ocito.
Uopce je zadatak suvremenih medija bitka za usmjeravanje paznje . Time se bave svi, od novinara do UX designera. ( moj sin!)
Privući paznju. No, ne na sise ocito.
Uopce je zadatak suvremenih medija bitka za usmjeravanje paznje . Time se bave svi, od novinara do UX designera. ( moj sin!)
Re: rakun i sise
inace rusi imaju sklonosti snimati perverznosti...sad recite da to nije istina..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znaci, nije rakunka?! :D
2014-04-12
I da jeste. Ni ti se ne bi bunila.maggie13 wrote:Znaci, nije rakunka?! :D
a, daaaj, perverzno je 8-)dzango wrote:I da jeste. Ni ti se ne bi bunila.maggie13 wrote:Znaci, nije rakunka?! :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
meni se ne čini da ona muči rakuna. Meni se čini da ovi iz ZOO pokušavaju maznut pare. Rakun ionako ne primjećuje jel ona gola il obučena. Pa nije moja mačka traumatizirana jer nas vidi gole po kući majketi
A štam ima perverzno u dve dobre sise? Ili četiri dobre sise?maggie13 wrote:a, daaaj, perverzno je 8-)dzango wrote:I da jeste. Ni ti se ne bi bunila.maggie13 wrote:Znaci, nije rakunka?! :D
zoofilu jedan,:Ddzango wrote:A štam ima perverzno u dve dobre sise? Ili četiri dobre sise?maggie13 wrote:a, daaaj, perverzno je 8-)dzango wrote:I da jeste. Ni ti se ne bi bunila.maggie13 wrote:Znaci, nije rakunka?! :D
2014-04-12
Mislio sam na tebe na mestu rakuna. Šta fali?maggie13 wrote:zoofilu jedan,:Ddzango wrote:A štam ima perverzno u dve dobre sise? Ili četiri dobre sise?maggie13 wrote:a, daaaj, perverzno je 8-)dzango wrote:I da jeste. Ni ti se ne bi bunila.maggie13 wrote:Znaci, nije rakunka?! :D
kao sto i dajes naslutit, imas bogatu i nastranu mastu..rakun..;Ddzango wrote:Mislio sam na tebe na mestu rakuna. Šta fali?maggie13 wrote:zoofilu jedan,:Ddzango wrote:A štam ima perverzno u dve dobre sise? Ili četiri dobre sise?maggie13 wrote:a, daaaj, perverzno je 8-)dzango wrote:
I da jeste. Ni ti se ne bi bunila.
2014-04-12
Similar topics
» Nije Pilsel obično prase on dvije sise sisa
» Sergej Trifunović : Djeca gladuju a beba Ane Brnabić se razbacuje s četiri sise
» Prihvaćen novi proračun; dojenčad maknuta sa sise i kmeči, Mesiću manje 500.000 kn H-alteru 250 000 kn
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Sergej Trifunović : Djeca gladuju a beba Ane Brnabić se razbacuje s četiri sise
» Prihvaćen novi proračun; dojenčad maknuta sa sise i kmeči, Mesiću manje 500.000 kn H-alteru 250 000 kn
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
Page 1 of 1