Posljedice turske okupacije BiH i danas osjećamo
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Posljedice turske okupacije BiH i danas osjećamo
Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vlasnici zemlje u Srbiju su Turci. Tako piše u njihovom katastru, koji je pohranjen u Konstinopolu.jastreb wrote:Pričam o razdoblju obiju Jugoslavija.Eroo wrote:Koristiš se pogrešnim terminima. Ugledaj se na cara Dušana,barem to. Povijest ti nije jača strana!jastreb wrote:Vlasnici najvećeg dijela zemlje po katastru u BIH bili su Srbi.Eroo wrote:Ču li ovo! "Vlasnici" su bili Turci. No, dobro, oteli jelda...Srbi i Hrvati vratili oteto.Eroo wrote:
- Vlasnici zemlje, oko 80 posto, bili su muslimani.
Muslimanima je ostalo ono šta su i imali - 23% teritorija. Više ih onda i nije bilo.
Po katastru u rukama Srba,kad je privatno vlasništvo u pitanju,nalazi se oko 60% zemlje na prostoru BIH.
epikur37 wrote:Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
to sun sa već dvo pu prečito;
ča ti je to s makijaton?
2014-04-16
crkva nišće ni kriva, njihovu imovinu je država uzela, i pravedno je da in je vroti. crkva se retorički imo pravo mišati u sve živo i mrtvo, to je privatna zajednica slobodnih ljudi.epikur37 wrote:Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
hdz su nasilni zločinci, ali su konkretno zaslužni za moj uspjeh jer su zadarski nasilni zločinci de plijena uložili u zadar.
bosanci i srbi su odvratni norodi, prvi su dobra radna snoga od koje jo imun koristi, a srbi su prvo napravili sranje, pa su pobigli, i sa činu jeftine proizvode za mene, daleko od mojih očiju, kudos!
vlaji su sirovi ljudi, graničarski mentalitet, stoju na svomu i činu dobar buffer zone prema istočnim kulturami. ako se zarati, dobro će mi dojti.
uglovnomu, sve si pogriši, šteta ku je diplomatik učini izgljedo nepopravljiva. a stvarno šteta, jer se ne doima ko da nemoš kapaciteta, mogo si biti dobar i vridan poduzetnik.
2014-04-16
ne kužiš, povijest svemira počinje 22.6. 1941.Eroo wrote:Vlasnici zemlje u Srbiju su Turci. Tako piše u njihovom katastru, koji je pohranjen u Konstinopolu.jastreb wrote:Pričam o razdoblju obiju Jugoslavija.Eroo wrote:Koristiš se pogrešnim terminima. Ugledaj se na cara Dušana,barem to. Povijest ti nije jača strana!jastreb wrote:Vlasnici najvećeg dijela zemlje po katastru u BIH bili su Srbi.Eroo wrote:
Ču li ovo! "Vlasnici" su bili Turci. No, dobro, oteli jelda...Srbi i Hrvati vratili oteto.
Muslimanima je ostalo ono šta su i imali - 23% teritorija. Više ih onda i nije bilo.
Po katastru u rukama Srba,kad je privatno vlasništvo u pitanju,nalazi se oko 60% zemlje na prostoru BIH.
2014-04-16
aben wrote:crkva nišće ni kriva, njihovu imovinu je država uzela, i pravedno je da in je vroti. crkva se retorički imo pravo mišati u sve živo i mrtvo, to je privatna zajednica slobodnih ljudi.epikur37 wrote:Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
hdz su nasilni zločinci, ali su konkretno zaslužni za moj uspjeh jer su zadarski nasilni zločinci de plijena uložili u zadar.
bosanci i srbi su odvratni norodi, prvi su dobra radna snoga od koje jo imun koristi, a srbi su prvo napravili sranje, pa su pobigli, i sa činu jeftine proizvode za mene, daleko od mojih očiju, kudos!
vlaji su sirovi ljudi, graničarski mentalitet, stoju na svomu i činu dobar buffer zone prema istočnim kulturami. ako se zarati, dobro će mi dojti.
uglovnomu, sve si pogriši, šteta ku je diplomatik učini izgljedo nepopravljiva. a stvarno šteta, jer se ne doima ko da nemoš kapaciteta, mogo si biti dobar i vridan poduzetnik.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
aben wrote:epikur37 wrote:Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
ča ti je to s makijaton?
Pa ni ironiju vise ne razumijes...ajme.
2015-08-06
Jesi pitao za ono(Bibinje)?epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
ča ti je to s makijaton?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Turci nam posjekli kralja i svu tadašnju kraljevsku i inu elitu, a ovi ih slave.
Htjeli bi imati povijest s kraljevima, a sva im počinje s turskom okupacijom,
koju slave. Koja shizofrenija...
A vi opet sve bosansko svojatate kao vjekovno hrvatsko i katoličko,iako je poznato da je (mada se po imenu to ne bi reklo)Hrvoje Vukčić Hrvatinić bio "šizmatik".Eroo wrote:Turci nam posjekli kralja i svu tadašnju kraljevsku i inu elitu, a ovi ih slave.
Tvrtko je deklarativno bio katolik,iako su papi stizale brojne optužbe da se radi o šizmatiku.
No problem je u tome što su Srbi za dlaku izbjegli katoličanstvo,kao i Hrvati pravoslavlje. Tanka je dlaka bila u pitanju.
I mi i Srbi smo sasvim slučajno po vjerskom pitanju ono što smo danas.
2014-04-22
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
ča ti je to s makijaton?
jesus, pa ti ne znoš ča je ironija...
ni sramota ne znati ča je ironija, ali se onda bolje ne služiti tin terminon. znaj svoja ograničenja, epikure
2014-04-16
a ki norod ni slučajno ono ča je danas po vjerskon pitanju?jastreb wrote:A vi opet sve bosansko svojatate kao vjekovno hrvatsko i katoličko,iako je poznato da je (mada se po imenu to ne bi reklo)Hrvoje Vukčić Hrvatinić bio "šizmatik".Eroo wrote:Turci nam posjekli kralja i svu tadašnju kraljevsku i inu elitu, a ovi ih slave.
Tvrtko je deklarativno bio katolik,iako su papi stizale brojne optužbe da se radi o šizmatiku.
No problem je u tome što su Srbi za dlaku izbjegli katoličanstvo,kao i Hrvati pravoslavlje. Tanka je dlaka bila u pitanju.
2014-04-16
Nismo mi tamo pali s Marsa, šta drugo bi moglo biti vengo naše?jastreb wrote:A vi opet sve bosansko svojatate kao vjekovno hrvatsko i katoličko,iako je poznato da je (mada se po imenu to ne bi reklo)Hrvoje Vukčić Hrvatinić bio "šizmatik".Eroo wrote:Turci nam posjekli kralja i svu tadašnju kraljevsku i inu elitu, a ovi ih slave.
Turci su bili samo naši okupatori, s kulturom koja s Europom nema blage veze.
Ne znam zašto nam opet druge mišaš.
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Prokleta crkva, hdz, bosanci, srbi, vlaji ......vi ste krivi što meni ne ide kako ja zamišljam..aj još jedan mali makijato :D
ča ti je to s makijaton?
jesus, pa ti ne znoš ča je ironija...
ni sramota ne znati ča je ironija, ali se onda bolje ne služiti tin terminon. znaj svoja ograničenja, epikure
za takve postoji i znak sacrmark ili ironičnik...nije to bio bezvezan prijedlog. https://zabava.hrt.hr/59981/ironicnik
nije čudo da si izgubio kao prijedlog za moda...
moraš biti opušteniji, politički umjeren s manje kompleksa :p
2015-08-06
pismejker wrote:Kako se na hrvatskom kaže ČEKIĆ..?
macola
2015-08-06
epikur37 wrote:pismejker wrote:Kako se na hrvatskom kaže ČEKIĆ..?
macola
nope epi...macola je nesh drugo,a i vuce na talijanski....Hrvati nemaju rijec za Čekić..čekić je turska rijec
Guest- Guest
Macola je drugo. Bat,ili batić kažu Primorci.epikur37 wrote:pismejker wrote:Kako se na hrvatskom kaže ČEKIĆ..?
macola
Inače,kaj veli Pismejker,macola je talijanskog porijekla. Jedan od najboljih talijanskih nogometaša bio je Sandro Mazzola.
2014-04-22
da,da...jedan od casnijih alata nema svoj naziv...a termina za ukrasti,prisvojiti,popaliti,zamraciti,marnuti,ima na tone....eeeeee.....puno to govori o nekome..
Guest- Guest
I stapismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:Kako se na hrvatskom kaže ČEKIĆ..?
macola
nope epi...macola je nesh drugo,a i vuce na talijanski....Hrvati nemaju rijec za Čekić..čekić je turska rijec
ti vidio rijec je o turskoj
I velis odo malo prodat mudrost o cekicu
a jesi faca jebote
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:I stapismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:Kako se na hrvatskom kaže ČEKIĆ..?
macola
ti vidio rijec je o turskoj
I velis odo malo prodat mudrost o cekicu
a jesi faca jebote
Ne faca ste vi koji tvrdite da nish nemate od Turcadije,da nikad nisu pregazili vasu Kiflicu,iako su porobili Cijeli balkan i dosli na ulaz beča...vrlo pateticno..
I koja je vasa rijec za čekić??
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mehmedović Plenkoviću: Mi i danas osjećamo UZP
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Egipat napao Erdogana zbog okupacije Konstanitopolisa
» Dan srpskog jedinstva = proslava srpske okupacije Crne Gore
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Egipat napao Erdogana zbog okupacije Konstanitopolisa
» Dan srpskog jedinstva = proslava srpske okupacije Crne Gore
Page 2 of 4