Mehmedović Plenkoviću: Mi i danas osjećamo UZP
Page 1 of 1
Mehmedović Plenkoviću: Mi i danas osjećamo UZP
SDA-ov dugogodišnji parlamentarac i budući zastupnik u Parlamentu BiH oštro je reagirao na svojem Facebook profilu komentirajući Andreja Plenkovića koji je u Bruxellesu govorio o tomu da je izborom Komšića u Predsjedništvo BiH bošnjačkim glasovima narušen duh Daytona.
Mehmedović je, između ostalog, rekao i kako Bošnjaci i danas osjećaju UZP.
Njegov status prenosimo u cijelosti:
Duhovnjak susjedne Hrvatske, sve čini da BiH politički destabilizira i učini je ovisnom o političkom stavu zvaničnog Zagreba i indirektno EU. Ovo je čista zloupotreba pozicije RH u članstvu EU.
Neće vam proći laž o BiH ni u Francuskoj niti u EU.
Mi i danas osjećamo UZP...
EU se mora suočiti s istinom, ili će poštivati presude Međunarodnih pravosudnih institucija ili će se urušiti na podršci fašističkim politikama.
Mehmedović je, između ostalog, rekao i kako Bošnjaci i danas osjećaju UZP.
Njegov status prenosimo u cijelosti:
Duhovnjak susjedne Hrvatske, sve čini da BiH politički destabilizira i učini je ovisnom o političkom stavu zvaničnog Zagreba i indirektno EU. Ovo je čista zloupotreba pozicije RH u članstvu EU.
Neće vam proći laž o BiH ni u Francuskoj niti u EU.
Mi i danas osjećamo UZP...
EU se mora suočiti s istinom, ili će poštivati presude Međunarodnih pravosudnih institucija ili će se urušiti na podršci fašističkim politikama.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Mehmedović Plenkoviću: Mi i danas osjećamo UZP
Pila naopako ali nema im od toga ništa jer i ovi u EU kakvi god da su znaju zbrojit dva i dva
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Mehmedović Plenkoviću: Mi i danas osjećamo UZP
jebe se agama sarajlijama za eu...hoce erdiju pdo krilo ali cinimi se erdo ih puno ne ferma...osim deklarativno..ovi koliko su ograniceni da ne kuze da brisel lijepo sve zapisuje sto se govori...poslijece se cesljat i pitat zasto nas izbjegavaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Posljedice turske okupacije BiH i danas osjećamo
» Kolinda danas u Rusiji.Odnosi sa Rusijom najviše ovise o Plenkoviću a Steir je po povratku iz Moskve podnio ostavku.
» MEHMEDOVIĆ KOVAČU: “Dosta vas je više, Hrvatska promoviše fašizam”
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kolinda danas u Rusiji.Odnosi sa Rusijom najviše ovise o Plenkoviću a Steir je po povratku iz Moskve podnio ostavku.
» MEHMEDOVIĆ KOVAČU: “Dosta vas je više, Hrvatska promoviše fašizam”
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 1 of 1