bg-gimnazijalci na hr.granici
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: bg-gimnazijalci na hr.granici
Od 3 autobusa jedan vraćen, zato što nije imao dozvolu,
glede dogovorenih kvota za prevoz putnika autobusima kroz hr teritorij.
Šta bi sad još i uveli stalne linijepo vlastitom izboru?
Sad kažu da ih je Mađarska pustila bez problema.
Pa naravno, tamo kvotu nisu još iskoristili.
Možeš svašta, ali ne možeš koliko oš...
glede dogovorenih kvota za prevoz putnika autobusima kroz hr teritorij.
Šta bi sad još i uveli stalne linijepo vlastitom izboru?
Sad kažu da ih je Mađarska pustila bez problema.
Pa naravno, tamo kvotu nisu još iskoristili.
Možeš svašta, ali ne možeš koliko oš...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kakvu dozvolu nije imao
pecat na levoj strani
sto je prolaz kroz H dokazao
obican ste olos
gmizavci koji glume lavove
licite na klovnove
pecat na levoj strani
obican ste olos
licite na klovnove
Guest- Guest
Pa zaobiđi nas.pizzon wrote:kakvu dozvolu nije imao
pecat na levoj strani
obican ste olos
licite na klovnove
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kvota, kvota za prijevoz putnika kroz drugu zemlju je bila prekoračena.pizzon wrote:kakvu dozvolu nije imao
pecat na levoj strani
obican ste olos
licite na klovnove
Prijevoznik je to znao ali je ignorirao i "djecu" ispostavio problemima na granici.
I ono sa kadetima i vojnom opremom je bilo vaše ignoriranje propisa.
No, vaša stvar, a pravila ćete uvijek na kraju ispoštovti, kao i ovaj put.
propisi su propisi molim...pavle vuisic u tko to tamo pevapizzon wrote:olos, tezak olos
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kifle?..i ti postao herceg srbinHektorović wrote:£otk@ wrote:Hektorović wrote:hahaha hajde molim te£otk@ wrote:Pizzon, reda mora biti u uljudjenoj zemlji, članici EU. To što vas je ona čerga sa sjevera propustila je njihov problem, njima pomoći nema.
Mi moramo biti pozitivan primjer regiji, a vi ste skroz neozbiljni. Drago mi je da su djeca vidjela da u ozbiljnoj državi nema zajebancije sa dokumentima i pečatima.
A i iskreno, nemaš što ni vidjeti u Sloveniji osim dva lijepa jezera oko kojih su se naslagali hotelbordeli i fukodromi.
Pa što da radim nego da ga zajebavam? :)
Čovjek me naprosto sili da budem grub.
Ma ja to što se uopće s njime raspravljaš
ja pižona ne doživljavam :D
Što se vi kifle na njega hvatate :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Kvota, kvota za prijevoz putnika kroz drugu zemlju je bila prekoračena.pizzon wrote:kakvu dozvolu nije imao
pecat na levoj strani
obican ste olos
licite na klovnove
Prijevoznik je to znao ali je ignorirao i "djecu" ispostavio problemima na granici.
I ono sa kadetima i vojnom opremom je bilo vaše ignoriranje propisa.
No, vaša stvar, a pravila ćete uvijek na kraju ispoštovti, kao i ovaj put.
kvota, dopisujes tekst.
ajde ne kenjaj i ne glumi
mi ovde mooda marjanova.
to sacuvaj sebi.
Guest- Guest
Pa zaobiđi nas.
https://www.politika24.net/2019/09/30/hrvatski-zupani-pozvali-vladu-vojvodine-da-u-svoja-tijela-ukljuci-predstavnike-hrvatske-zajednice/
https://www.politika24.net/2019/09/30/hrvatski-zupani-pozvali-vladu-vojvodine-da-u-svoja-tijela-ukljuci-predstavnike-hrvatske-zajednice/
2014-04-11
propis ?vuksadinare wrote:propisi su propisi molim...pavle vuisic u tko to tamo pevapizzon wrote:olos, tezak olos
pecat levo a ne desno.
kako to nije smetalo na H granici.
Guest- Guest
Pa ti onda ajde kroz Mađarsku.pizzon wrote:propis ?vuksadinare wrote:propisi su propisi molim...pavle vuisic u tko to tamo pevapizzon wrote:olos, tezak olos
pecat levo a ne desno.
2014-04-11
Zato šta je Slovenija blokirala Hrvatsku u Schengen a to je izlet u Sloveniju dakle punite njihov proračun i sad ćete ić priko Mađarske u Sloveniju.pizzon wrote:propis ?vuksadinare wrote:propisi su propisi molim...pavle vuisic u tko to tamo pevapizzon wrote:olos, tezak olos
pecat levo a ne desno.
2014-04-11
To nije izolirani slučaj. Mogu razumjeti motive takvog ponašanja naših graničara, ali mislim, ono, to civilizirani ljudi ipak ne rade. Osim što je glupo, još je i kontraproduktivno jer jedini koji u tome uživaju su pizduni a la i ovdašnji kolega forumaš kojemu je to duševna hrana sine qua non i savršen izgovor da još jednom pokaže svoju pravu, koljačku i genocidnu prirodu.
Kvota. Ne razumiješ?pizzon wrote:propis ?vuksadinare wrote:propisi su propisi molim...pavle vuisic u tko to tamo pevapizzon wrote:olos, tezak olos
pecat levo a ne desno.
Čudno mi da to ne razumiješ, kvote su bile i među republikama za vrijeme Juge.
Nisi mogao po miloj volji uvodit autobusne linije iz Srbije u Sloveniji po miloj volji.
Oh_Femder wrote:To nije izolirani slučaj. Mogu razumjeti motive takvog ponašanja naših graničara, ali mislim, ono, to civilizirani ljudi ipak ne rade. Osim što je glupo, još je i kontraproduktivno jer jedini koji u tome uživaju su pizduni a la i ovdašnji kolega forumaš kojemu je to duševna hrana sine qua non i savršen izgovor da još jednom pokaže svoju pravu, koljačku i genocidnu prirodu.
haha
ja, koljac :)
haha
yebi se bre :)
Guest- Guest
Eroo wrote:Kvota. Ne razumiješ?pizzon wrote:propis ?vuksadinare wrote:propisi su propisi molim...pavle vuisic u tko to tamo pevapizzon wrote:olos, tezak olos
pecat levo a ne desno.
Nisi mogao po miloj volji uvodit autobusne linije iz Srbije u Sloveniji po miloj volji.
ne kenjaj vise lazi o kvotama
konkretno, to nije razlog
to jedino postoji u tvojoj
glavi, ili zakasnelom komentaru
nadlezne ustske kancelarije :)
Guest- Guest
Traži od hr policije zašto su 2 autobusa normalno propustili a treći autobus vratili.pizzon wrote:Eroo wrote:Kvota. Ne razumiješ?pizzon wrote:propis ?vuksadinare wrote:propisi su propisi molim...pavle vuisic u tko to tamo pevapizzon wrote:olos, tezak olos
pecat levo a ne desno.
ne kenjaj vise lazi o kvotama
konkretno, to nije razlog
to jedino postoji u tvojoj
glavi, ili zakasnelom komentaru
nadlezne ustske kancelarije :)
Da su ga propustili kršili bi zakon, a tome onda ne bi bilo kraja. Vaš autobusni
prijevoznik je znao da je kvotu iscrpio i svjesno je kršio sporazum.
Vjerujem da im je policija nudila hr prijevoz do slovenske granice, odakle bi ih
preuzela slovenska agencija, što se vašoj agenciji nije svidjelo. Zato i je tako dugo
potrajalo pregovaranje na granici. Nema više "lako ćemo, ta ljudi smo", propisa
se treba držati...Istina, EU se zbirokratizirala, ali to je tako dok se ne promjeni.
PS: @ Pizzon
Mogu si samo misliti koliko ćete tek imati problema sa otvranjem i zatvaranjem Poglavlja za ulazak u EU.
"Ustaše" će tražiti da obećano kod otbatanja ispunite prije zatvaranja i opet ćemo slušati kako je to zbog
mržnje spram Srbima i svemu šta je srpsko.A treba samo izvršiti preuzete obaveze i ništa drugo izvan toga.
Dakle, sve je u vašim rikama i do vas.
Mogu si samo misliti koliko ćete tek imati problema sa otvranjem i zatvaranjem Poglavlja za ulazak u EU.
"Ustaše" će tražiti da obećano kod otbatanja ispunite prije zatvaranja i opet ćemo slušati kako je to zbog
mržnje spram Srbima i svemu šta je srpsko.A treba samo izvršiti preuzete obaveze i ništa drugo izvan toga.
Dakle, sve je u vašim rikama i do vas.
kad hrvati pocnu da drobe o postovanjuju zakona, ugovora, covek dobije napad smeha i zbunjenosti.
pa u hrvatskoj ne mozes ni casu
vode da dobijes ako nisi clan vladajuce part. odnosno blizak vrhu.
pa juce vas zezao svaba zbog takvog
stanja u drustvu.
od 60 m2 do miliona i to brzinski.
kod nas nije nista drugacije, ne danad, oduvek.
pa u hrvatskoj ne mozes ni casu
vode da dobijes ako nisi clan vladajuce part. odnosno blizak vrhu.
pa juce vas zezao svaba zbog takvog
stanja u drustvu.
od 60 m2 do miliona i to brzinski.
kod nas nije nista drugacije, ne danad, oduvek.
Guest- Guest
Ajde prestanite kenjati i lagati. Zbog pečata na levoj strani sigurno nisu zaustavljeni. Tisuće ljudi iz srbije pređe svaki dan bez problema uz urednu dokumentaciju.
Vojska sa unformom u gepeku ne, prijevoznik bez dokumentacije ne.
Tako ste srali da su mitroviću oteli jahtu jer je srpska a jahta iz gibraltara s kojom je radio crni čarter u jadranu.
Kad vas ukebaju jer kao indijanci prelazite granicu umjesto da se poklopite znate samo srat o deci i ustašama.
Vojska sa unformom u gepeku ne, prijevoznik bez dokumentacije ne.
Tako ste srali da su mitroviću oteli jahtu jer je srpska a jahta iz gibraltara s kojom je radio crni čarter u jadranu.
Kad vas ukebaju jer kao indijanci prelazite granicu umjesto da se poklopite znate samo srat o deci i ustašama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da se mene pita ja bi im svaki put kad spomenu Jasenovac i ustaše i onda počmu nama srat o tome zatvorio granicu na jedno ......dva dana.
2014-04-11
Ma halo, lažu, nitko ih nije zaustavio zbog pečata na krivoj strani sigurno. Nije prevoznik imao dokumentaciju koja je potrebna očito a na mađarskoj tutnuli 100 eura na granici.oni su podmitljivi a naši su strožiji.Oh_Femder wrote:To nije izolirani slučaj. Mogu razumjeti motive takvog ponašanja naših graničara, ali mislim, ono, to civilizirani ljudi ipak ne rade. Osim što je glupo, još je i kontraproduktivno jer jedini koji u tome uživaju su pizduni a la i ovdašnji kolega forumaš kojemu je to duševna hrana sine qua non i savršen izgovor da još jednom pokaže svoju pravu, koljačku i genocidnu prirodu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NA GRANICI S GRČKOM
» Srbi blokirani na HR granici
» Tenzije na Albanskoj granici
» Uapsilo četnika na granici
» HV na granici Poljske i Rusije
» Srbi blokirani na HR granici
» Tenzije na Albanskoj granici
» Uapsilo četnika na granici