Četnik pokušao ući u Hrvatsku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Četnik pokušao ući u Hrvatsku
vuksadinare wrote:pa trebalo bi proglasiti opsadno stanje..vise slucajeva u kratkom veremnu d abi bilo pdvedeno pod ono 'slucajno'
Pa nije slučajno, lik ima 18 godina... dakle debil, i četnikuje po Srbiji.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
moze tamo ali ne moze u hravtskoj..to nije ejdini slucaj u hravstkoj u zadnej vrijeme..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa trebalo bi proglasiti opsadno stanje..vise slucajeva u kratkom veremnu d abi bilo pdvedeno pod ono 'slucajno'
Pa nije slučajno, lik ima 18 godina... dakle debil, i četnikuje po Srbiji.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Sto ce kolinda reci na ovo?
Apelacija UN-u :D
Vojsku na granice! Glavni stan hspa sinoc u ponoc se sastao...hasance obilazi krilnike i doglavnike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve su to jadna, pogubljena djeca, pa se traze u nekim negativnostima iz proslosti.
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Sto ce kolinda reci na ovo?
Vojsku na granice! Glavni stan hspa sinoc u ponoc se sastao...hasance obilazi krilnike i doglavnike.
Mesić zove Komšića, večeras na koridor
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
XMaggie19 wrote:Sve su to jadna, pogubljena djeca, pa se traze u nekim negativnostima iz proslosti.
A da su samo djeca
2015-08-06
znaci pogubljeni su bili i oni 18-godisnjaci sto su isli barniti hrvatsku..nisu znali sto rade..ajmeepikur37 wrote:XMaggie19 wrote:Sve su to jadna, pogubljena djeca, pa se traze u nekim negativnostima iz proslosti.
A da su samo djeca
2015-09-08
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Sto ce kolinda reci na ovo?
S jedne strane hos a s druge vehabiti iz maoce...kriz i polumjesec protiv krsta.
2015-08-06
to je sve...epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Sto ce kolinda reci na ovo?
S jedne strane hos a s druge vehabiti iz maoce...kriz i polumjesec protiv krsta.
2015-09-08
vuksadinare wrote:to je sve...epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
A ti stavio video gdje pod ljiljanima i s narodnjacima s nekim mujom u golfu ides posavinom.
2015-08-06
Dobro zena muslimanka pa nije problem ali ne zajebaji hrhb
2015-08-06
Obiljno???epikur37 wrote:
A ti stavio video gdje pod ljiljanima i s narodnjacima s nekim mujom u golfu ides posavinom.
A meni je govorio kako u Bosni njegovi nisu slušali narodnjake nego hrvatske domoljubne pjesme,te po neku "seljačku".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..e moj epi..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:to je sve...epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
2015-09-08
ovo je udarac ispod pojasa...a zena mi nije muslimanaka...halo maggie...smije li se to...epikur37 wrote:Dobro zena muslimanka pa nije problem ali ne zajebaji hrhb
2015-09-08
ko je to rekao?jastreb wrote:Obiljno???epikur37 wrote:
A meni je govorio kako u Bosni njegovi nisu slušali narodnjake nego hrvatske domoljubne pjesme,te po neku "seljačku".
2015-09-08
kad se nema argumenata udara se ispod pojasa
2015-09-08
Ti!!!vuksadinare wrote:ko je to rekao?jastreb wrote:Obiljno???epikur37 wrote:
Kad sam ja rekao da se s naše strane u Lici masovno slušalo narodnjake na radio Korenici,rekao si da lažem i da Hrvatska vojska nigdje nije slušala to smeće. Onda ti se pridružio i Tre koji je nadodao da je to istina i da u VU nitko od Hrvata to nije slušao,a kada sam vas pitao što je vojska(često i popita) slušala ,ti si rekao da hrvatske domoljubne pjesme i arije,te ponekad one šargijačke budalaštine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa to su i pjevali...narodnjake nisu pjevali evojastreb wrote:Ti!!!vuksadinare wrote:ko je to rekao?jastreb wrote:Obiljno???epikur37 wrote:
Kad sam ja rekao da se s naše strane u Lici masovno slušalo narodnjake na radio Korenici,rekao si da lažem i da Hrvatska vojska nigdje nije slušala to smeće. Onda ti se pridružio i Tre koji je nadodao da je to istina i da u VU nitko od Hrvata to nije slušao,a kada sam vas pitao što je vojska(često i popita) slušala ,ti si rekao da hrvatske domoljubne pjesme i arije,te ponekad one šargijačke budalaštine.
https://www.youtube.com/watch?v=JYwiU-4v3ms
bezvezan tvoj pokusaj amputacije onog sto nisam rekao
2015-09-08
Nema veze nije bitno tko je sto dok je ok.
2015-08-06
Upravo se htjedoh umijesat.vuksadinare wrote:ovo je udarac ispod pojasa...a zena mi nije muslimanaka...halo maggie...smije li se to...epikur37 wrote:Dobro zena muslimanka pa nije problem ali ne zajebaji hrhb
Malo je ispod pojasa.
A, jastreb jedva docekao.
;-D
izbacio sam ga brzo iz igre ovo o narodnjacima...Maggie19 wrote:Upravo se htjedoh umijesat.vuksadinare wrote:ovo je udarac ispod pojasa...a zena mi nije muslimanaka...halo maggie...smije li se to...epikur37 wrote:Dobro zena muslimanka pa nije problem ali ne zajebaji hrhb
Malo je ispod pojasa.
A, jastreb jedva docekao.
;-D
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Četnik ismijava hrvatsku kraljicu
» Da nas vodi "četnik" Aleksandar V. vise bi uradio za Hrvatsku od "majmuna" Plenkovića!
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Da nas vodi "četnik" Aleksandar V. vise bi uradio za Hrvatsku od "majmuna" Plenkovića!
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 2 of 3