''"Mi smo bolest ovog planeta": Slavni glumac moćnim govorom posramio čovječanstvo''
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''"Mi smo bolest ovog planeta": Slavni glumac moćnim govorom posramio čovječanstvo''
Climate activist Greta Thunberg proclaimed ‘Successor of Christ’ by Church of Sweden
For [her] defense of the environment, the Swedish church has claimed that activist Greta Thunberg is the “successor of Jesus Christ” at this time.
“Ad! Jesus of Nazareth has now named one of his successors, Greta Thunberg, ” wrote the Limhamns Kyrka church on Twitter.
For [her] defense of the environment, the Swedish church has claimed that activist Greta Thunberg is the “successor of Jesus Christ” at this time.
“Ad! Jesus of Nazareth has now named one of his successors, Greta Thunberg, ” wrote the Limhamns Kyrka church on Twitter.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Re: ''"Mi smo bolest ovog planeta": Slavni glumac moćnim govorom posramio čovječanstvo''
treba lovu investirat u izgradnju ludnica
Ah da veleumni Jason pucamsesteroidimapaguzimstarežidovepohollywooduzaulogeulošimfilmovimazadesetgodinapredsjednikmetoopokreta Momoa....
Brain32-
2014-04-15
Nisu svi ljudi bolest planeta
Marcelko i ero su bolest Hrvata
Marcelko i ero su bolest Hrvata
Tako ste i Isusa odbacili...Uvijek nađete stručne nazive kako bi olakšali vaše gluposti...marcellus wrote:prckov wrote:pa samo moja vrsta I postojired wolf wrote:Prije nego je to stvoreno, tko je to zamislio...To je bitno...Tvoja vrsta...Pa ne baš...prckov wrote:kuckas na kompjuter sto je napravila moja vrstared wolf wrote:
Tvoja vrsta meni ne znači ništa...Vi ste ionako prošlost...Sad mi reci, zašto bih gubio vrijeme na tvoju vrstu?
ostalo su tvoji sci fi scenariji
to ti ima svoj stručni naziv
https://www.webmd.com/schizophrenia/guide/delusional-disorder#1
red wolf-
2016-02-10
Ponovit ću Vam ovdje ne znam koji puta - Vi, Ljudi, ne zaslužujete Zemlju!!!!
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bolest ostaje bolest. Dezulovic usporedio HV sa Hamasom
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Čovječanstvo ulazi u vatreno doba
» Vatrenim govorom u Evropskom parlamentu ustao u odbranu Srba
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Čovječanstvo ulazi u vatreno doba
» Vatrenim govorom u Evropskom parlamentu ustao u odbranu Srba
Page 4 of 4