''"Mi smo bolest ovog planeta": Slavni glumac moćnim govorom posramio čovječanstvo''
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''"Mi smo bolest ovog planeta": Slavni glumac moćnim govorom posramio čovječanstvo''
Ne ti si, govno ljudsko...Sad ćeš bit ushićen...hahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:kolko godina si sprdio u guzicu a nista ne znasred wolf wrote:Uživaj...prckov wrote:znaci znanstvenici su budale a ti pametanred wolf wrote:Ne, Vi ste budale...I tu nema pomoći...Možemo ti ja i dva dana raspravljat, ali na kraju to neće biti bitno...Na kraju, i dalje će tvoja vrsta biti nakupina budala...To ste Vi...prckov wrote:
sta je sad, I znanstvenici budale kad se ne slazu sa tvojom paranojom
znas bolje od njih jer gledas vremensku prognozu na dnevniku
jel to
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''"Mi smo bolest ovog planeta": Slavni glumac moćnim govorom posramio čovječanstvo''
trebas se sramit kolka si neznalicared wolf wrote:Ne ti si, govno ljudsko...Sad ćeš bit ushićen...hahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:kolko godina si sprdio u guzicu a nista ne znasred wolf wrote:Uživaj...prckov wrote:znaci znanstvenici su budale a ti pametanred wolf wrote:
Ne, Vi ste budale...I tu nema pomoći...Možemo ti ja i dva dana raspravljat, ali na kraju to neće biti bitno...Na kraju, i dalje će tvoja vrsta biti nakupina budala...To ste Vi...
jel to
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Ima da treptiš kad budeš to obznanio svojim ljudskim govnima...prckov wrote:trebas se sramit kolka si neznalicared wolf wrote:Ne ti si, govno ljudsko...Sad ćeš bit ushićen...hahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:kolko godina si sprdio u guzicu a nista ne znasred wolf wrote:Uživaj...prckov wrote:
znaci znanstvenici su budale a ti pametan
jel to
red wolf-
2016-02-10
I ti takva neznalica umislio da je svemir pun ne samo zivota, nego inteligentnog zivotared wolf wrote:Ima da treptiš kad budeš to obznanio svojim ljudskim govnima...prckov wrote:trebas se sramit kolka si neznalicared wolf wrote:Ne ti si, govno ljudsko...Sad ćeš bit ushićen...hahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:kolko godina si sprdio u guzicu a nista ne znasred wolf wrote:
Uživaj...
ko da zivot iskoci iz svake lokve
2014-04-19
Život ulazi u ovo što ti smatraš "životom"...Iskreno, to je nakupina govana...prckov wrote:I ti takva neznalica umislio da je svemir pun ne samo zivota, nego inteligentnog zivotared wolf wrote:Ima da treptiš kad budeš to obznanio svojim ljudskim govnima...prckov wrote:trebas se sramit kolka si neznalicared wolf wrote:Ne ti si, govno ljudsko...Sad ćeš bit ushićen...hahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:
kolko godina si sprdio u guzicu a nista ne znas
red wolf-
2016-02-10
kako je uso I u sto kad nije bilo zivota na zemljired wolf wrote:Život ulazi u ovo što ti smatraš "životom"...Iskreno, to je nakupina govana...prckov wrote:I ti takva neznalica umislio da je svemir pun ne samo zivota, nego inteligentnog zivotared wolf wrote:Ima da treptiš kad budeš to obznanio svojim ljudskim govnima...prckov wrote:trebas se sramit kolka si neznalicared wolf wrote:
Ne ti si, govno ljudsko...Sad ćeš bit ushićen...hahahahahahahahahahahahaha
2014-04-19
To ti je tvoj Isus objasnio...Ali, si ti preblesav, kao i većina tvoje smrdljive govnarske vrste kojoj pripadaš...Pa da bi ste to razumijeli...prckov wrote:kako je uso I u sto kad nije bilo zivota na zemljired wolf wrote:Život ulazi u ovo što ti smatraš "životom"...Iskreno, to je nakupina govana...prckov wrote:I ti takva neznalica umislio da je svemir pun ne samo zivota, nego inteligentnog zivotared wolf wrote:Ima da treptiš kad budeš to obznanio svojim ljudskim govnima...prckov wrote:
trebas se sramit kolka si neznalica
red wolf-
2016-02-10
dakle I darvina si otpisored wolf wrote:To ti je tvoj Isus objasnio...Ali, si ti preblesav, kao i većina tvoje smrdljive govnarske vrste kojoj pripadaš...Pa da bi ste to razumijeli...prckov wrote:kako je uso I u sto kad nije bilo zivota na zemljired wolf wrote:Život ulazi u ovo što ti smatraš "životom"...Iskreno, to je nakupina govana...prckov wrote:I ti takva neznalica umislio da je svemir pun ne samo zivota, nego inteligentnog zivotared wolf wrote:
Ima da treptiš kad budeš to obznanio svojim ljudskim govnima...
ne volis ti te znanstvenike izgleda nikako, ali se pozivas na njih u vezi navodnih klimatskih promjena
2014-04-19
uuuhhhh, hhahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:dakle I darvina si otpisored wolf wrote:To ti je tvoj Isus objasnio...Ali, si ti preblesav, kao i većina tvoje smrdljive govnarske vrste kojoj pripadaš...Pa da bi ste to razumijeli...prckov wrote:kako je uso I u sto kad nije bilo zivota na zemljired wolf wrote:Život ulazi u ovo što ti smatraš "životom"...Iskreno, to je nakupina govana...prckov wrote:
I ti takva neznalica umislio da je svemir pun ne samo zivota, nego inteligentnog zivota
ne volis ti te znanstvenike izgleda nikako, ali se pozivas na njih u vezi navodnih klimatskih promjena
red wolf-
2016-02-10
sta je bilo neznalico
Baš ništa. Imaš konkretno pitanje?prckov wrote:sta je bilo neznalico
red wolf-
2016-02-10
nemam sta tebe pitat kad si neznalicared wolf wrote:Baš ništa. Imaš konkretno pitanje?prckov wrote:sta je bilo neznalico
jedino ako ti imas kakva pitanja pa ti mozda I odgovorim
2014-04-19
Imaš lud da si papir?
Naravno ljudsko govno da nemaš nikakvo pitanje...Tako je oduvijek bilo, što se tvoje vrste tiče...prckov wrote:nemam sta tebe pitat kad si neznalicared wolf wrote:Baš ništa. Imaš konkretno pitanje?prckov wrote:sta je bilo neznalico
red wolf-
2016-02-10
pa sta cu te pitat kad si neznalica, I jos si kontradiktoranred wolf wrote:Naravno ljudsko govno da nemaš nikakvo pitanje...Tako je oduvijek bilo, što se tvoje vrste tiče...prckov wrote:nemam sta tebe pitat kad si neznalicared wolf wrote:Baš ništa. Imaš konkretno pitanje?prckov wrote:sta je bilo neznalico
na stranu paranoja, to ti oprostim radi bolesti
2014-04-19
Tvoja vrsta meni ne znači ništa...Vi ste ionako prošlost...Sad mi reci, zašto bih gubio vrijeme na tvoju vrstu?prckov wrote:pa sta cu te pitat kad si neznalica, I jos si kontradiktoranred wolf wrote:Naravno ljudsko govno da nemaš nikakvo pitanje...Tako je oduvijek bilo, što se tvoje vrste tiče...prckov wrote:nemam sta tebe pitat kad si neznalicared wolf wrote:Baš ništa. Imaš konkretno pitanje?prckov wrote:sta je bilo neznalico
red wolf-
2016-02-10
kuckas na kompjuter sto je napravila moja vrstared wolf wrote:Tvoja vrsta meni ne znači ništa...Vi ste ionako prošlost...Sad mi reci, zašto bih gubio vrijeme na tvoju vrstu?prckov wrote:pa sta cu te pitat kad si neznalica, I jos si kontradiktoranred wolf wrote:Naravno ljudsko govno da nemaš nikakvo pitanje...Tako je oduvijek bilo, što se tvoje vrste tiče...prckov wrote:nemam sta tebe pitat kad si neznalicared wolf wrote:
Baš ništa. Imaš konkretno pitanje?
2014-04-19
red wolf wrote:Tvoja vrsta meni ne znači ništa...Vi ste ionako prošlost...Sad mi reci, zašto bih gubio vrijeme na tvoju vrstu?prckov wrote:pa sta cu te pitat kad si neznalica, I jos si kontradiktoranred wolf wrote:Naravno ljudsko govno da nemaš nikakvo pitanje...Tako je oduvijek bilo, što se tvoje vrste tiče...prckov wrote:nemam sta tebe pitat kad si neznalicared wolf wrote:
Baš ništa. Imaš konkretno pitanje?
Picard out
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Prije nego je to stvoreno, tko je to zamislio...To je bitno...Tvoja vrsta...Pa ne baš...prckov wrote:kuckas na kompjuter sto je napravila moja vrstared wolf wrote:Tvoja vrsta meni ne znači ništa...Vi ste ionako prošlost...Sad mi reci, zašto bih gubio vrijeme na tvoju vrstu?prckov wrote:pa sta cu te pitat kad si neznalica, I jos si kontradiktoranred wolf wrote:Naravno ljudsko govno da nemaš nikakvo pitanje...Tako je oduvijek bilo, što se tvoje vrste tiče...prckov wrote:
nemam sta tebe pitat kad si neznalica
red wolf-
2016-02-10
pa samo moja vrsta I postojired wolf wrote:Prije nego je to stvoreno, tko je to zamislio...To je bitno...Tvoja vrsta...Pa ne baš...prckov wrote:kuckas na kompjuter sto je napravila moja vrstared wolf wrote:Tvoja vrsta meni ne znači ništa...Vi ste ionako prošlost...Sad mi reci, zašto bih gubio vrijeme na tvoju vrstu?prckov wrote:pa sta cu te pitat kad si neznalica, I jos si kontradiktoranred wolf wrote:
Naravno ljudsko govno da nemaš nikakvo pitanje...Tako je oduvijek bilo, što se tvoje vrste tiče...
ostalo su tvoji sci fi scenariji
2014-04-19
Pa ne baš...prckov wrote:pa samo moja vrsta I postojired wolf wrote:Prije nego je to stvoreno, tko je to zamislio...To je bitno...Tvoja vrsta...Pa ne baš...prckov wrote:kuckas na kompjuter sto je napravila moja vrstared wolf wrote:Tvoja vrsta meni ne znači ništa...Vi ste ionako prošlost...Sad mi reci, zašto bih gubio vrijeme na tvoju vrstu?prckov wrote:
pa sta cu te pitat kad si neznalica, I jos si kontradiktoran
ostalo su tvoji sci fi scenariji
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bolest ostaje bolest. Dezulovic usporedio HV sa Hamasom
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Čovječanstvo ulazi u vatreno doba
» Vatrenim govorom u Evropskom parlamentu ustao u odbranu Srba
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Čovječanstvo ulazi u vatreno doba
» Vatrenim govorom u Evropskom parlamentu ustao u odbranu Srba
Page 2 of 4