Merkel mijenja ploču: Neće vraćati izbjeglice u Grčku, ali slat će ih u Hrvatsku
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Merkel mijenja ploču: Neće vraćati izbjeglice u Grčku, ali slat će ih u Hrvatsku
Žica bi odgodila problem za 5 dana jer bi da curu na sve strane kroz Bosnu, kakva žica bre. Ko će njih da zaustavi ako Švabo kaže. ko dođe će dobije papire, evre, socijalu, stan sve, ko će to da zaustavi
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Merkel mijenja ploču: Neće vraćati izbjeglice u Grčku, ali slat će ih u Hrvatsku
metakudba wrote:Žica bi odgodila problem za 5 dana jer bi da curu na sve strane kroz Bosnu, kakva žica bre. Ko će njih da zaustavi ako Švabo kaže. ko dođe će dobije papire, evre, socijalu, stan sve, ko će to da zaustavi
n_razbojnik-
2014-04-15
je je, pucaj po ženi i deci, ajde, evo ti ih tamo pa udri. Ići će ako treba i na metak ako iza tebe stoji švabo i viče, evo Evrope brale samo se dokopaj granicenevjestin_razbojnik wrote:metakudba wrote:Žica bi odgodila problem za 5 dana jer bi da curu na sve strane kroz Bosnu, kakva žica bre. Ko će njih da zaustavi ako Švabo kaže. ko dođe će dobije papire, evre, socijalu, stan sve, ko će to da zaustavi
2015-11-10
Svakako razmislit ce dvaput...nisam rekao u koga da pucam, smao nek se pucaudba wrote:je je, pucaj po ženi i deci, ajde, evo ti ih tamo pa udri. Ići će ako treba i na metak ako iza tebe stoji švabo i viče, evo Evrope brale samo se dokopaj granicenevjestin_razbojnik wrote:metakudba wrote:Žica bi odgodila problem za 5 dana jer bi da curu na sve strane kroz Bosnu, kakva žica bre. Ko će njih da zaustavi ako Švabo kaže. ko dođe će dobije papire, evre, socijalu, stan sve, ko će to da zaustavi
dobro bi udba došla, vi se razumijete u granice i pogranična pitanja najboljše
n_razbojnik-
2014-04-15
pa to je istina, ali onda su bila druga vremena. Kada su Rusi ušlu u Mađarsku ni jedna izbeglica nije smela da uđe u Jugoslaviju, bila je mrtva straža i ako je neko pokušo da uđe - zna se i nit je ko šta reko ni pito, ali tada nisu novinari hodali po granicama i slikali.nevjestin_razbojnik wrote:Svakako razmislit ce dvaput...nisam rekao u koga da pucam, smao nek se pucaudba wrote:je je, pucaj po ženi i deci, ajde, evo ti ih tamo pa udri. Ići će ako treba i na metak ako iza tebe stoji švabo i viče, evo Evrope brale samo se dokopaj granicenevjestin_razbojnik wrote:metakudba wrote:Žica bi odgodila problem za 5 dana jer bi da curu na sve strane kroz Bosnu, kakva žica bre. Ko će njih da zaustavi ako Švabo kaže. ko dođe će dobije papire, evre, socijalu, stan sve, ko će to da zaustavi
dobro bi udba došla, vi se razumijete u granice i pogranična pitanja najboljše
2015-11-10
zgdosada wrote:marcellus wrote:daj ne jebi, sve je sjebo što je mogao u vezi izbjeglica. Prvo je trebao napraviti zid kao i mađari, ne pustiti ih uopće u zemlju. Što nije. Drugo kad već nije trebao se dogovarati sa susjedima, što nije, a on se zakačio sa svima i sad će ga svi zajedno sjebat. Treće je kad je već pustio izbjeglice iste trebao i zadržati, popisati itd. što nije. A ne ih tjerat na granicu i u rijeku. Da ne pričam dalje muka mi.
Pa što ? Boli me kurac kako ih se riješio riješio ih se. Da se nije treba svađati nije. Istina Marc. Ali iskreno ja sam očekivao puno gore. Kampove pune izbjeglica. Zadržavanje i tako dalje. Ovo nije savršeno ali nije ni najgore moguće riješenje.
zapravo jest - jer će dobit sve te izbjeglice nazad, slovenija i mađari će sagradit žicu a izbjeglica dolazi 10 puta ovoliko koliko je do sad prošlo. Al boli njega labud. On više nije premijer, ne?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nikako ne registrovat, jer Dablin kaže ko ih prvi registruje njegovi su, a čim Švabo zatvori moraće da zatvaraju i Jugosloveni
Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
je, nećete, moš mislitdzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
2015-08-15
A vidiš da on misli da oni kao nešto odlučuju sami. Naivan je još shvatiti će nakon nekog vremena.kaja_333 wrote:je, nećete, moš mislitdzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
Guest- Guest
da, pustimo ga još malo da se pravi važan.zgdosada wrote:A vidiš da on misli da oni kao nešto odlučuju sami. Naivan je još shvatiti će nakon nekog vremena.kaja_333 wrote:je, nećete, moš mislitdzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
2015-08-15
Pa naravno. Njih u Rusa 300 milijona.kaja_333 wrote:da, pustimo ga još malo da se pravi važan.zgdosada wrote:A vidiš da on misli da oni kao nešto odlučuju sami. Naivan je još shvatiti će nakon nekog vremena.kaja_333 wrote:je, nećete, moš mislitdzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
Guest- Guest
Naravno da nećemo. To nije naš problem. Može jedino ako Nemačka ugovori direktan transport do Grčke.kaja_333 wrote:je, nećete, moš mislitdzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
2014-04-19
Ma srbija je vrlo močna i suverena zemlja koja može osmostalno funkcionirati bez problema. Pa tako može i određivati jednoj njemačkoj kako će što raditi. ;). S kim sam se ja raspravaljao da sada. Zamorac.dzango wrote:Naravno da nećemo. To nije naš problem. Može jedino ako Nemačka ugovori direktan transport do Grčke.kaja_333 wrote:je, nećete, moš mislitdzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
Guest- Guest
Nemačka i ne traži od Srbije da vraća izbeglice. A i nema na osnovu čega da to traži. Izbeglice su u Srbiju došle preko EU i mogu samo da se vrate u EU preko Srbije. Nema osnova da se traži da ostanu u Srbiji.zgdosada wrote:Ma srbija je vrlo močna i suverena zemlja koja može osmostalno funkcionirati bez problema. Pa tako može i određivati jednoj njemačkoj kako će što raditi. ;). S kim sam se ja raspravaljao da sada. Zamorac.dzango wrote:Naravno da nećemo. To nije naš problem. Može jedino ako Nemačka ugovori direktan transport do Grčke.kaja_333 wrote:je, nećete, moš mislitdzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad. To je unutrašnja stvar EU.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
2014-04-19
sad će Srbija biti naglo primljena u EU..s dotom od par stotina tisuća izbjeglica..
2014-04-12
Ne može. Moramo detaljno da razmotrimo sva poglavlja.maggie13 wrote:sad će Srbija biti naglo primljena u EU..s dotom od par stotina tisuća izbjeglica..
2014-04-19
Ubrzani tečaj: prvo poglavlje 100.000, pa eksponencijlani rast...brzo će bit realiziranodzango wrote:Ne može. Moramo detaljno da razmotrimo sva poglavlja.maggie13 wrote:sad će Srbija biti naglo primljena u EU..s dotom od par stotina tisuća izbjeglica..
2014-04-12
Ne može ni jedan dok ne zatvorimo sva poglavlja. A pogotovo ono sa Kosovom. Znači nikad.maggie13 wrote:Ubrzani tečaj: prvo poglavlje 100.000, pa eksponencijlani rast...brzo će bit realiziranodzango wrote:Ne može. Moramo detaljno da razmotrimo sva poglavlja.maggie13 wrote:sad će Srbija biti naglo primljena u EU..s dotom od par stotina tisuća izbjeglica..
2014-04-19
dzango wrote:Nećemo da ih primimo nazad.kaja_333 wrote:a što ne bi moglidzango wrote:Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
Samo ako ste totalno poludili.
No, do vodstva je, a za njih se nikad ne zna.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
» Nedavno priznate „klimatske izbjeglice“ države više ne mogu vraćati nazad
» Njemački ministar: Grci su svojom neučinkovitošću izazvali krizu, treba im vraćati izbjeglice
» Kenwood Kenon: Ljudi će se uskoro vraćati u Hrvatsku
» AfD kritizira Merkel da je diktator: Radikalno mijenja Njemačku
» Nedavno priznate „klimatske izbjeglice“ države više ne mogu vraćati nazad
» Njemački ministar: Grci su svojom neučinkovitošću izazvali krizu, treba im vraćati izbjeglice
» Kenwood Kenon: Ljudi će se uskoro vraćati u Hrvatsku
» AfD kritizira Merkel da je diktator: Radikalno mijenja Njemačku
Page 3 of 6