Merkel mijenja ploču: Neće vraćati izbjeglice u Grčku, ali slat će ih u Hrvatsku
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Merkel mijenja ploču: Neće vraćati izbjeglice u Grčku, ali slat će ih u Hrvatsku
Čitav vas sve godinama, jest da je Epikur Pravoslavofil, al je i istina da se manje puta sjebo u procjenama od tebe. :)neoliberalni_placenik wrote:a šta.. da isfalivaš kao što si isfaliva sve redom.. grčku i sirizuz... venezuelu i socijalizam.. siriju.. ukrainu.. i sada si se uzdao u zokija i ostojića i očito je da si i to isfalivao :Depikur37 wrote:Znači možemo se kladiti u suprotno, još ako ero i marc kažu isto.....cijelo imanje ulažem ;)yoda wrote:kako sam rekao...
Guest- Guest
Re: Merkel mijenja ploču: Neće vraćati izbjeglice u Grčku, ali slat će ih u Hrvatsku
A da joj netko odgovori "Vratite ih pobacati čemo ih u Savu sve ?". Lijepo smo vam ih dovezi kako ste tražili.
Guest- Guest
Prokleta Angela Merkel. A Zoki je sve uradio kako treba.
Pa iskreno puno bolje nego što sam ja očekivao.
Guest- Guest
daj ne jebi, sve je sjebo što je mogao u vezi izbjeglica. Prvo je trebao napraviti zid kao i mađari, ne pustiti ih uopće u zemlju. Što nije. Drugo kad već nije trebao se dogovarati sa susjedima, što nije, a on se zakačio sa svima i sad će ga svi zajedno sjebat. Treće je kad je već pustio izbjeglice iste trebao i zadržati, popisati itd. što nije. A ne ih tjerat na granicu i u rijeku. Da ne pričam dalje muka mi.
Da je zločinačka istaknula tebe umjesto onog tutleka, pobijedili bi. Razvaljuješ Zokijamarcellus wrote:daj ne jebi, sve je sjebo što je mogao u vezi izbjeglica. Prvo je trebao napraviti zid kao i mađari, ne pustiti ih uopće u zemlju. Što nije. Drugo kad već nije trebao se dogovarati sa susjedima, što nije, a on se zakačio sa svima i sad će ga svi zajedno sjebat. Treće je kad je već pustio izbjeglice iste trebao i zadržati, popisati itd. što nije. A ne ih tjerat na granicu i u rijeku. Da ne pričam dalje muka mi.
Guest- Guest
veber wrote:jebeš to!epikur37 wrote:Znači možemo se kladiti u suprotno, još ako ero i marc kažu isto.....cijelo imanje ulažem ;)yoda wrote:kako sam rekao...
kada ćemo na kaić?
da ga zalijemo...
Kad naletiš, čekam da ove potomke utrpam u vrtić do nove godine i onaa sam slobodan čovjek....
A lijepo ide, 5 tona dignem na 14 čvorova :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:daj ne jebi, sve je sjebo što je mogao u vezi izbjeglica. Prvo je trebao napraviti zid kao i mađari, ne pustiti ih uopće u zemlju. Što nije. Drugo kad već nije trebao se dogovarati sa susjedima, što nije, a on se zakačio sa svima i sad će ga svi zajedno sjebat. Treće je kad je već pustio izbjeglice iste trebao i zadržati, popisati itd. što nije. A ne ih tjerat na granicu i u rijeku. Da ne pričam dalje muka mi.
Pa što ? Boli me kurac kako ih se riješio riješio ih se. Da se nije treba svađati nije. Istina Marc. Ali iskreno ja sam očekivao puno gore. Kampove pune izbjeglica. Zadržavanje i tako dalje. Ovo nije savršeno ali nije ni najgore moguće riješenje.
Guest- Guest
Jebiga. Ko vas tera da ih primite nazad?
A meni je to najbolje kaj je napravio. Šic, cigani mađarski i zlovenski , vi bute nekaj prijetilil. Kuš kmeti!zgdosada wrote:marcellus wrote:daj ne jebi, sve je sjebo što je mogao u vezi izbjeglica. Prvo je trebao napraviti zid kao i mađari, ne pustiti ih uopće u zemlju. Što nije. Drugo kad već nije trebao se dogovarati sa susjedima, što nije, a on se zakačio sa svima i sad će ga svi zajedno sjebat. Treće je kad je već pustio izbjeglice iste trebao i zadržati, popisati itd. što nije. A ne ih tjerat na granicu i u rijeku. Da ne pričam dalje muka mi.
Pa što ? Boli me kurac kako ih se riješio riješio ih se. Da se nije treba svađati nije. Istina Marc. Ali iskreno ja sam očekivao puno gore. Kampove pune izbjeglica. Zadržavanje i tako dalje. Ovo nije savršeno ali nije ni najgore moguće riješenje.
Naravno i one četnike tam prek Dunava, kaj su zaboravili kog je koga napucao u zadnjem ratu. Čkomi, Vučko i poklopi se uhima
Last edited by Eva on 12/11/2015, 13:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kopnenim putem ne možete.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
lipo je vrime, šteta ga propustiti.epikur37 wrote:
Kad naletiš, čekam da ove potomke utrpam u vrtić do nove godine i onaa sam slobodan čovjek....
A lijepo ide, 5 tona dignem na 14 čvorova :)
mada, sada je super za jedrit.
2014-12-30
Tako i ja tvrdim.neoliberalni_placenik wrote:Umjesto da cigani iz Srbije dignu granicu sa Makedonijom. Pa cigani iz Makedonije dignu granicu sa Grčkom, pa cigani iz Hrvatske dignu granicu sa Srbijom. Amen. Rješen problem. Eventualno puštaš točno onoliko koliko drugi uzimaju. Čim ostali zatvore granicu, mi imamo ogradu i odmah zatvaramo službene prolaze.
I još to povrh onoga.udba wrote:Mrtva straža i pucaj.
Merkl zajebala Zokija
2014-04-15
U konačnici i je. Bab-Anđa ih je zvala, on ih je poslao dalje. Bez povratka. Ako ih sad hoće deportirati, nek ih šalju avionima, njihov problem, nazad nema.marcellus wrote:Prokleta Angela Merkel. A Zoki je sve uradio kako treba.
Osim što nije digao žicu, drugo je dobro napravio. Zašto bi ih popisao? Pa da nam Švabe po spisku vraćaju?marcellus wrote:daj ne jebi, sve je sjebo što je mogao u vezi izbjeglica. Prvo je trebao napraviti zid kao i mađari, ne pustiti ih uopće u zemlju. Što nije. Drugo kad već nije trebao se dogovarati sa susjedima, što nije, a on se zakačio sa svima i sad će ga svi zajedno sjebat. Treće je kad je već pustio izbjeglice iste trebao i zadržati, popisati itd. što nije. A ne ih tjerat na granicu i u rijeku. Da ne pričam dalje muka mi.
Nikoga primiti. Švabe nek same rješavaju svoje brljotine.kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
je evo kuda ćeš ih poslati.. Sve se Merkelica i Orban tresu od Ostojića kojeg čekaju kamtari u Splitu ako ne ostane na vlasti...kaja_333 wrote:pa neka ih pošalju, mi ćemo ih poslati isto natrag od kuda su došli, možemo kopnenim a možemo i vodenim kroz rijeke
Guest- Guest
Žica bi odgodila problem za 5 dana jer bi da curu na sve strane kroz Bosnu, kakva žica bre. Ko će njih da zaustavi ako Švabo kaže. ko dođe će dobije papire, evre, socijalu, stan sve, ko će to da zaustavi
Similar topics
» Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
» Nedavno priznate „klimatske izbjeglice“ države više ne mogu vraćati nazad
» Njemački ministar: Grci su svojom neučinkovitošću izazvali krizu, treba im vraćati izbjeglice
» Kenwood Kenon: Ljudi će se uskoro vraćati u Hrvatsku
» AfD kritizira Merkel da je diktator: Radikalno mijenja Njemačku
» Nedavno priznate „klimatske izbjeglice“ države više ne mogu vraćati nazad
» Njemački ministar: Grci su svojom neučinkovitošću izazvali krizu, treba im vraćati izbjeglice
» Kenwood Kenon: Ljudi će se uskoro vraćati u Hrvatsku
» AfD kritizira Merkel da je diktator: Radikalno mijenja Njemačku
Page 2 of 6