Plenkovic na aparatima : I Njemačka protiv Schengena
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenkovic na aparatima : I Njemačka protiv Schengena
Da, samo što će sa slovenskom i mađarskom žicom na granici Hrvatska u tom scenariju postati hot spot.RayMabus wrote:Melkior poslušaj mene da ti ja nešto objasnim. Možda nisan pametniji od tebe al iman podatke iz budućnosti i to me čini pametnijim jer iman informancije kojima moj analitički um može bolje analizirat.
Povečan je priliv imigranata u Grčku. Danas su poginili žena i dite u kampu predviđenom za tri tisuće ljudi a trenutno ih je tamo 13 tisuća.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t36496-haos-u-imigrantskom-kampu-u-grckoj-dvije-osobe-poginule
Plenkovic je Briselski sluga jer da nije tako onda ne bi zaustavlja imigrante nego ih sve pustija na slovensko hrvatsku granicu pa nek se oni s time bakču i upravo zato nam tribaju imigranti tj novi val tako da ih ni Plenkovic ne može zaustaviti.
Tako će i biti. Piše u Nostradamusu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dobro jutro.melkior wrote:Da, samo što će sa slovenskom i mađarskom žicom na granici Hrvatska u tom scenariju postati hot spot.RayMabus wrote:Melkior poslušaj mene da ti ja nešto objasnim. Možda nisan pametniji od tebe al iman podatke iz budućnosti i to me čini pametnijim jer iman informancije kojima moj analitički um može bolje analizirat.
Povečan je priliv imigranata u Grčku. Danas su poginili žena i dite u kampu predviđenom za tri tisuće ljudi a trenutno ih je tamo 13 tisuća.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t36496-haos-u-imigrantskom-kampu-u-grckoj-dvije-osobe-poginule
Plenkovic je Briselski sluga jer da nije tako onda ne bi zaustavlja imigrante nego ih sve pustija na slovensko hrvatsku granicu pa nek se oni s time bakču i upravo zato nam tribaju imigranti tj novi val tako da ih ni Plenkovic ne može zaustaviti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I svi će zatražiti azil u Hrvatskoj, ako shvate da neće moći u Sloveniju. A dobro.RayMabus wrote:Dobro jutro.melkior wrote:Da, samo što će sa slovenskom i mađarskom žicom na granici Hrvatska u tom scenariju postati hot spot.RayMabus wrote:Melkior poslušaj mene da ti ja nešto objasnim. Možda nisan pametniji od tebe al iman podatke iz budućnosti i to me čini pametnijim jer iman informancije kojima moj analitički um može bolje analizirat.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa nek zatraže. Previše se u Hrvatskoj zabijala glava u pijesak kad je susjedna BiH u pitanju. To je kazna jer većina Hrvata u Hrvatskoj misli da ih se BiH i majorizacija Hrvata ne tiče i da je oduzimanje člana predsjedništva Hrvatima normalna stvar da se ne zamire međunarodnoj zajednici i Bošnjacima.
Trpaj.
Trpaj.
2014-04-11
Pise li sto za mene??RayMabus wrote:Melkior poslušaj mene da ti ja nešto objasnim. Možda nisan pametniji od tebe al iman podatke iz budućnosti i to me čini pametnijim jer iman informancije kojima moj analitički um može bolje analizirat.
immortal-
2014-04-16
Nije mi jasno zašto bi hr interes bio ulazak u Schengen?
Šta vam trebaju zemljom slobodno šetati francuski, nizozemski i njemački džihadisti?
Isusemesačuvaj...
Šta vam trebaju zemljom slobodno šetati francuski, nizozemski i njemački džihadisti?
Isusemesačuvaj...
ha,ha si ti smijesan...a sto msilis zasto je šuica podpredsjednica eu komsiije?..pa cuva mjesto plenkiju kad ovaj napusti hdz...bas ce plenki ovako visoko mjesto dozvoliti nekom nizerangiranom kadru ispod sebe..šuica ej paravan..odradit ce godinu,dvije i onda ide rotacija sa plenkijem..ona 'velikodusno' prepusta mjesto plenkiju zbog drugih 'obaveza'melkior wrote:Pa koja su to gamad, to svijet nije vidio. Plenkoviću, ako nakon ovoga ne postaneš nacionalist veći od Tuđmana, treba te jebat u dupe bez vazelina.RayMabus wrote:Ma poslali bi ti oni kurac. Poslali bi ti Frontex koji bi ih popisivao pa ako se pojave u Austriji vraćali bi ih nama u Hrvatsku.melkior wrote:Bolje? Schengen nam je bio jamstvo da će EU poslati policajce na granicu s BiH jer to više nije hrvatsko-bosanska granica već granica EU odnosno granica Schengena. Rekao bi Milanović (i bio je u pravu) šaraj brate, ali nakon žice na slovenskoj i mađarskoj granici to pada u vodu. I sad lijepo, poslat vojsku na granicu i pobit sve izbjeglice bez izuzetka.RayMabus wrote:Pa bolje da nismo u schengenu .Austrija ima pola miljonana Turaka. Taman posla da mi oni prelaze granicu bez kontrole. Neka nas ovako zaštičeni granicom po cijeloj dužini državne granice.
Melkior ne budi naivan. Frontex nije tu da zaštiti nas nego popiše imigrante da ih poslije Austrija i Njemačka po tom osnovu mogu vraćat u Hrvatsku.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
je'l se setaju mađarskom,slovackom?...daj ero samo s aovim si priznao da ne vjerujes plenkiju..i drustvuEroo wrote:Nije mi jasno zašto bi hr interes bio ulazak u Schengen?
Isusemesačuvaj...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvatska je u raljama korupcije
U mreži lazi
U okovima Hercegovaca
U evropdkpj crnoj rupi
Sve ostalo,su bajke za malu djecu
U mreži lazi
U okovima Hercegovaca
U evropdkpj crnoj rupi
ja bi se na tvom mjestu vratila ubosnu među svojeSora wrote:Hrvatska je u raljama korupcije
U mreži lazi
U okovima Hercegovaca
U evropdkpj crnoj rupi
Vrati se samo
Ne cekaj mene
Ne cekaj mene
moji su ovdje i ja nikud neću, a vidim ni ti....predobro je tebi kod nas u hrBatskojSora wrote:Vrati se samo
Ne cekaj mene
Aha
Ali da te razveselim
Spremam se u tursku .
Na 8 dana
Samo da ti budes sretna
Ali da te razveselim
Spremam se u tursku .
Na 8 dana
Samo da ti budes sretna
Noor
Pise da je to neki muslimanski tv kanal
Pise da je to neki muslimanski tv kanal
neka, lijepo...konačno ćeš si i dimije zluftati :)Sora wrote:Aha
Ali da te razveselim
Spremam se u tursku .
Na 8 dana
Samo da ti budes sretna
Njemačka pojačava granične kontrole prema svim susjedima
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacka-intenzivira-granicne-kontrole
Kako stvari stoje neće bit scengena uopće.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacka-intenzivira-granicne-kontrole
Kako stvari stoje neće bit scengena uopće.
2014-04-11
Ulazak u Schengen nije realan u neko naredno vrijeme, jednako kao što je proširenje na ledu.
Hrvatska tek ove godine ispunjava tehničke kriterije, tako da najprije mi moramo biti kuš i čistiti svoje dvorište.
Nadalje, EU mijenja schengenski režim i dublinske kriterije, tako da to naš trenutno “ispunjavanje kriterija” je besmislena izjava. Uskoro ćemo svi imati nove tehničke kriterije koje ćemo morati ispuniti.Ne bih sad išao zemlju po zemlju, u tekstu stav nijedne od tri zemlje nije točno prikazan, a niti su mehanizmi uglašavanja i predsjedanje EU pravilno interpretirani. Ovo sa portugalskim predsjedanjem je čista perverzija.
Ali dobro, to je od ekipe koja je mislila da donošenje Lex Perković 72 sata prije službenog ulaska Hrvatske u EU je odlična stvar.
Hrvatska tek ove godine ispunjava tehničke kriterije, tako da najprije mi moramo biti kuš i čistiti svoje dvorište.
Nadalje, EU mijenja schengenski režim i dublinske kriterije, tako da to naš trenutno “ispunjavanje kriterija” je besmislena izjava. Uskoro ćemo svi imati nove tehničke kriterije koje ćemo morati ispuniti.Ne bih sad išao zemlju po zemlju, u tekstu stav nijedne od tri zemlje nije točno prikazan, a niti su mehanizmi uglašavanja i predsjedanje EU pravilno interpretirani. Ovo sa portugalskim predsjedanjem je čista perverzija.
Ali dobro, to je od ekipe koja je mislila da donošenje Lex Perković 72 sata prije službenog ulaska Hrvatske u EU je odlična stvar.
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka na neodređeno vrijeme izlazi iz Schengena
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Njemačka na aparatima, preklinje Draghija i ECB da počne štrcati pare
» PLENKOVIĆ PROTIV PENAVINE INICIJATIVE
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Njemačka na aparatima, preklinje Draghija i ECB da počne štrcati pare
» PLENKOVIĆ PROTIV PENAVINE INICIJATIVE
Page 2 of 2