Plenkovic na aparatima : I Njemačka protiv Schengena
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Plenkovic na aparatima : I Njemačka protiv Schengena
Odlično. Posli će i onako doć antiislamska desnica na vlast pa ništa od Schengena
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/625576/jos-bar-dvije-godine-nista-od-schengena-ulasku-hrvatske-ne-protivi-se-samo-slovenija-diplomatski-izvori-otkrivaju-sto-se-iza-toga-krije
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/625576/jos-bar-dvije-godine-nista-od-schengena-ulasku-hrvatske-ne-protivi-se-samo-slovenija-diplomatski-izvori-otkrivaju-sto-se-iza-toga-krije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic na aparatima : I Njemačka protiv Schengena
Osim toga, Njemačka podržava i argumente Nizozemske da Hrvatska ne može ući u Schengen dok ne riješi granična pitanja sa susjedima.
Danke Deutschland. Ursula, Ursula...Von Der Leyen
Danke Deutschland. Ursula, Ursula...Von Der Leyen
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sad će to Kenwood Kenon dedramatizirati. Ali kad smo već kod toga, sad nas barem više ništa ne priječi da ne zaratimo sa svim susjedima
Njemačka nek nam posauga
Njemačka nek nam posauga
2015-08-09
Ajmo jedna fina blokada Srbije, može i fizička likvidacija Aleksandra Vučića
2015-08-09
Jao, sad bih vam sjebo čitav Balkan dok kažeš keks.
2015-08-09
Jedina korist od ove Vlade je ulazak u Schengen, a sad to pada u vodu. Plenkovića sad lijepo nogirat nogom u dupe
Hrvatska do Drine i Austrije, genocid u Bosni i etničko čišćenje. Neka mama Merkel kmeči.
Hrvatska do Drine i Austrije, genocid u Bosni i etničko čišćenje. Neka mama Merkel kmeči.
2015-08-09
Sad lijepo izać iz UN-ove konvencije o pravu na azil (Konvencija o statusu izbjeglica).
2015-08-09
Pa bolje da nismo u schengenu .Austrija ima pola miljonana Turaka. Taman posla da mi oni prelaze granicu bez kontrole. Neka nas ovako zaštičeni granicom po cijeloj dužini državne granice.
2014-04-11
Izazvao bih sad na Balkanu sveopći rat.
2015-08-09
Bolje? Schengen nam je bio jamstvo da će EU poslati policajce na granicu s BiH jer to više nije hrvatsko-bosanska granica već granica EU odnosno granica Schengena. Rekao bi Milanović (i bio je u pravu) šaraj brate, ali nakon žice na slovenskoj i mađarskoj granici to pada u vodu. I sad lijepo, poslat vojsku na granicu i pobit sve izbjeglice bez izuzetka.RayMabus wrote:Pa bolje da nismo u schengenu .Austrija ima pola miljonana Turaka. Taman posla da mi oni prelaze granicu bez kontrole. Neka nas ovako zaštičeni granicom po cijeloj dužini državne granice.
2015-08-09
Pa koje su to europske kurvetine, to svijet nije vidio. Zapalio bih sve neka sve gori. Kako ono tepaju Hrvatskoj? Jamac stabilnosti u regiji? Jebo me pas ako nakon ovoga Hrvatska ne bi postala veće krizno žarište od Sjeverne Koreje
2015-08-09
Ma poslali bi ti oni kurac. Poslali bi ti Frontex koji bi ih popisivao pa ako se pojave u Austriji vraćali bi ih nama u Hrvatsku.melkior wrote:Bolje? Schengen nam je bio jamstvo da će EU poslati policajce na granicu s BiH jer to više nije hrvatsko-bosanska granica već granica EU odnosno granica Schengena. Rekao bi Milanović (i bio je u pravu) šaraj brate, ali nakon žice na slovenskoj i mađarskoj granici to pada u vodu. I sad lijepo, poslat vojsku na granicu i pobit sve izbjeglice bez izuzetka.RayMabus wrote:Pa bolje da nismo u schengenu .Austrija ima pola miljonana Turaka. Taman posla da mi oni prelaze granicu bez kontrole. Neka nas ovako zaštičeni granicom po cijeloj dužini državne granice.
Melkior ne budi naivan. Frontex nije tu da zaštiti nas nego popiše imigrante da ih poslije Austrija i Njemačka po tom osnovu mogu vraćat u Hrvatsku.
2014-04-11
Postoji li neka opcija prema kojoj možemo nacionalizirati T - Com i preprodat ga kineskom Huawei-u?
2015-08-09
Ajmo povećat trošarine na njemačke dizelaše 100%
2015-08-09
Ali samo njemačkemelkior wrote:Ajmo povećat trošarine na njemačke dizelaše 100%
2015-08-09
Pa koja su to gamad, to svijet nije vidio. Plenkoviću, ako nakon ovoga ne postaneš nacionalist veći od Tuđmana, treba te jebat u dupe bez vazelina.RayMabus wrote:Ma poslali bi ti oni kurac. Poslali bi ti Frontex koji bi ih popisivao pa ako se pojave u Austriji vraćali bi ih nama u Hrvatsku.melkior wrote:Bolje? Schengen nam je bio jamstvo da će EU poslati policajce na granicu s BiH jer to više nije hrvatsko-bosanska granica već granica EU odnosno granica Schengena. Rekao bi Milanović (i bio je u pravu) šaraj brate, ali nakon žice na slovenskoj i mađarskoj granici to pada u vodu. I sad lijepo, poslat vojsku na granicu i pobit sve izbjeglice bez izuzetka.RayMabus wrote:Pa bolje da nismo u schengenu .Austrija ima pola miljonana Turaka. Taman posla da mi oni prelaze granicu bez kontrole. Neka nas ovako zaštičeni granicom po cijeloj dužini državne granice.
Melkior ne budi naivan. Frontex nije tu da zaštiti nas nego popiše imigrante da ih poslije Austrija i Njemačka po tom osnovu mogu vraćat u Hrvatsku.
2015-08-09
Unutar Schengena, Hrvatska bi dobila tehniku, novac i opremu za 1000 km granice s BiH.RayMabus wrote:Ma poslali bi ti oni kurac. Poslali bi ti Frontex koji bi ih popisivao pa ako se pojave u Austriji vraćali bi ih nama u Hrvatsku.melkior wrote:Bolje? Schengen nam je bio jamstvo da će EU poslati policajce na granicu s BiH jer to više nije hrvatsko-bosanska granica već granica EU odnosno granica Schengena. Rekao bi Milanović (i bio je u pravu) šaraj brate, ali nakon žice na slovenskoj i mađarskoj granici to pada u vodu. I sad lijepo, poslat vojsku na granicu i pobit sve izbjeglice bez izuzetka.RayMabus wrote:Pa bolje da nismo u schengenu .Austrija ima pola miljonana Turaka. Taman posla da mi oni prelaze granicu bez kontrole. Neka nas ovako zaštičeni granicom po cijeloj dužini državne granice.
2015-08-09
Mister Trump, You should approve NATO Allience to sink (German) rescue ships on Mediterranean Sea
2015-08-09
Melkior poslušaj mene da ti ja nešto objasnim. Možda nisan pametniji od tebe al iman podatke iz budućnosti i to me čini pametnijim jer iman informancije kojima moj analitički um može bolje analizirat.
Povečan je priliv imigranata u Grčku. Danas su poginili žena i dite u kampu predviđenom za tri tisuće ljudi a trenutno ih je tamo 13 tisuća.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t36496-haos-u-imigrantskom-kampu-u-grckoj-dvije-osobe-poginule
Plenkovic je Briselski sluga jer da nije tako onda ne bi zaustavlja imigrante nego ih sve pustija na slovensko hrvatsku granicu pa nek se oni s time bakču i upravo zato nam tribaju imigranti tj novi val tako da ih ni Plenkovic ne može zaustaviti.
Tako će i biti. Piše u Nostradamusu.
Povečan je priliv imigranata u Grčku. Danas su poginili žena i dite u kampu predviđenom za tri tisuće ljudi a trenutno ih je tamo 13 tisuća.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t36496-haos-u-imigrantskom-kampu-u-grckoj-dvije-osobe-poginule
Plenkovic je Briselski sluga jer da nije tako onda ne bi zaustavlja imigrante nego ih sve pustija na slovensko hrvatsku granicu pa nek se oni s time bakču i upravo zato nam tribaju imigranti tj novi val tako da ih ni Plenkovic ne može zaustaviti.
2014-04-11
Da, samo što će sa slovenskom i mađarskom žicom na granici Hrvatska u tom scenariju postati hot spot.RayMabus wrote:Melkior poslušaj mene da ti ja nešto objasnim. Možda nisan pametniji od tebe al iman podatke iz budućnosti i to me čini pametnijim jer iman informancije kojima moj analitički um može bolje analizirat.
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka na neodređeno vrijeme izlazi iz Schengena
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Njemačka na aparatima, preklinje Draghija i ECB da počne štrcati pare
» PLENKOVIĆ PROTIV PENAVINE INICIJATIVE
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Njemačka na aparatima, preklinje Draghija i ECB da počne štrcati pare
» PLENKOVIĆ PROTIV PENAVINE INICIJATIVE
Page 1 of 2