Likvidaciju Josipa Gogala naredio vojni vrh Armije BiH dok su trajali pregovori Tuđmana i Izetbegovića?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Likvidaciju Josipa Gogala naredio vojni vrh Armije BiH dok su trajali pregovori Tuđmana i Izetbegovića?
hm da..vidim di je sad..u corsokako i ovisi od milosti dodika mozda i bakira...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ma da...zbog gluposti i neprofiliranja kvalitetnih politicara hrvata iz bh-a a uzdajuci se u svecenike da ce oni nesto politicki odraditi nesto tu ste di jeste..glavni politicari kamionđije,sverceri,tajkuni..
Glavni političar je Profesor Dr. i Akademik :)
Ne neka Sanaderova tajnica ili briselski čato.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Likvidaciju Josipa Gogala naredio vojni vrh Armije BiH dok su trajali pregovori Tuđmana i Izetbegovića?
Ja se slažem s Vukom. Dovoljmo mi je vidit kako svršavaju na Srbe i sve mi je jasno. Politički pogubljeni. Oče da im netko drugi stalno rješava njhove probleme a oni će se kurčit s Herceg Bosnom za koju nemaju ni ljudskog ni vojnog potencijala.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:hm da..vidim di je sad..u corsokako i ovisi od milosti dodika mozda i bakira...
Još se držimo, unatoč desetljećima pritisaka
I šutnje Zagreba na stvari poput upada tenkovima u banku
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa to je to...totalno devastirana politicka situacija kdo hrvata...90% se kroji politika po birtijama i restoranima..i na svaki mig opet trce u zagreb po misljenje..koji je to kurac?..nemo gu se bez dozvole i msilejnaj svecenika ni popisat kako zele..u vrhu politike ne mo's naci ni svijecom kakvog svecucilisnog profesora,politicara iznimne politicke karijere i obrazovanja..ono sto im je vrijedilo uteklo u zagreb...a oni koji su htjeli marginalizirani su i odbaceni zbog 'poslovnih' planova...nema tu srece..nesto pdo hitno i radikalno moraju mjenjati i konacno izbacivati profil politicara koji nije skolovan u restoranu na janjetini 'kod žare'..ili u kakvom samostanuRayMabus wrote:Ja se slažem s Vukom. Dovoljmo mi je vidit kako svršavaju na Srbe i sve mi je jasno. Politički pogubljeni. Oče da im netko drugi stalno rješava njhove probleme a oni će se kurčit s Herceg Bosnom za koju nemaju ni ljudskog ni vojnog potencijala.
2015-09-08
joj daj nemoj..a koliko vas izaslo obranit banku nit tisucu...dok je na pologu 1991 pred tenkove izaslo hrpu hrvata iz hercegovine...di se to zagubilo?..u međuvremenu..u 'biznisu' i instant politicarima kojima je vazniji bio njihov racun i janjetina 'kod zare' nego ono sto je vazno za hrvate bh-aHektorović wrote:vuksadinare wrote:hm da..vidim di je sad..u corsokako i ovisi od milosti dodika mozda i bakira...
Još se držimo, unatoč desetljećima pritisaka
I šutnje Zagreba na stvari poput upada tenkovima u banku
2015-09-08
Ma da se zapuca Čović bi prvi uteka u Makarsku a onda da ih Dalmatinci brane. Ma oču ti kurac. Sad kad napravimo most do Pelješca jebi se pajdo i ti i ta tvoja Herceg Bosna.vuksadinare wrote:pa to je to...totalno devastirana politicka situacija kdo hrvata...90% se kroji politika po birtijama i restoranima..i na svaki mig opet trce u zagreb po misljenje..koji je to kurac?..nemo gu se bez dozvole i msilejnaj svecenika ni popisat kako zele..u vrhu politike ne mo's naci ni svijecom kakvog svecucilisnog profesora,politicara iznimne politicke karijere i obrazovanja..ono sto im je vrijedilo uteklo u zagreb...a oni koji su htjeli marginalizirani su i odbaceni zbog 'poslovnih' planova...nema tu srece..nesto pdo hitno i radikalno moraju mjenjati i konacno izbacivati profil politicara koji nije skolovan u restoranu na janjetini 'kod žare'..ili u kakvom samostanuRayMabus wrote:Ja se slažem s Vukom. Dovoljmo mi je vidit kako svršavaju na Srbe i sve mi je jasno. Politički pogubljeni. Oče da im netko drugi stalno rješava njhove probleme a oni će se kurčit s Herceg Bosnom za koju nemaju ni ljudskog ni vojnog potencijala.
2014-04-11
pa utekao je jos 1991 i 1992...ma bje'z...umjesto da su se bacili na posao nakon rata izbacujuci kvalitetan profil politicara obrazovanih i onih politicara koji su se kalili po politickim hodnicima a ne u birtijama ne bi bili tu di jesu...a oni koji bi i nesto mogli..di su?..u zagrebu po vani...i boli ih kita za rodni kraj osim kad dođu na veliku gospu ili kakvu svetkovinu i prodaju zjake i pitaju se di se moze dobro ist i pit..RayMabus wrote:Ma da se zapuca Čović bi prvi uteka u Makarsku a onda da ih Dalmatinci brane. Ma oču ti kurac. Sad kad napravimo most do Pelješca jebi se pajdo i ti i ta tvoja Herceg Bosna.vuksadinare wrote:pa to je to...totalno devastirana politicka situacija kdo hrvata...90% se kroji politika po birtijama i restoranima..i na svaki mig opet trce u zagreb po misljenje..koji je to kurac?..nemo gu se bez dozvole i msilejnaj svecenika ni popisat kako zele..u vrhu politike ne mo's naci ni svijecom kakvog svecucilisnog profesora,politicara iznimne politicke karijere i obrazovanja..ono sto im je vrijedilo uteklo u zagreb...a oni koji su htjeli marginalizirani su i odbaceni zbog 'poslovnih' planova...nema tu srece..nesto pdo hitno i radikalno moraju mjenjati i konacno izbacivati profil politicara koji nije skolovan u restoranu na janjetini 'kod žare'..ili u kakvom samostanuRayMabus wrote:Ja se slažem s Vukom. Dovoljmo mi je vidit kako svršavaju na Srbe i sve mi je jasno. Politički pogubljeni. Oče da im netko drugi stalno rješava njhove probleme a oni će se kurčit s Herceg Bosnom za koju nemaju ni ljudskog ni vojnog potencijala.
2015-09-08
hrvati u bh-a su ok ljudi,radisni,druzeljubivi ali realno politika im nije u krvi nisu za politicare..pa cak i onaj branko mikulic je bio goli kurac...vise stete nego koristi...nisu oni po meni krivi...nego jednostavno ne znam kako bi to rekao...nevjerovanje u sebe i vjecno ono da ti drugi napravi ono sto bi ti trebao..'ja cu d azidam a ti mi kroji politiku'...to je ta misao...cast iznimkama...
2015-09-08
pazi malo kad im drot vaso dolazi krojit politiku i određivati onda znas koliko je sati..ej drot...pa di to ima
2015-09-08
Generale, hocemo otvorit BiH news, po uzoru na Serbia news?
Ma goni to u pičku materinu sve. Oni u Bosni slušaju fratre koji su za muslimane a ovi Hercegovini oče sve na silu i onda dobiju po pički i onda kmeče. Nemoš ti s takvom masom dobit rat.vuksadinare wrote:pa utekao je jos 1991 i 1992...ma bje'z...umjesto da su se bacili na posao nakon rata izbacujuci kvalitetan profil politicara obrazovanih i onih politicara koji su se kalili po politickim hodnicima a ne u birtijama ne bi bili tu di jesu...a oni koji bi i nesto mogli..di su?..u zagrebu po vani...i boli ih kita za rodni kraj osim kad dođu na veliku gospu ili kakvu svetkovinu i prodaju zjake i pitaju se di se moze dobro ist i pit..RayMabus wrote:Ma da se zapuca Čović bi prvi uteka u Makarsku a onda da ih Dalmatinci brane. Ma oču ti kurac. Sad kad napravimo most do Pelješca jebi se pajdo i ti i ta tvoja Herceg Bosna.vuksadinare wrote:pa to je to...totalno devastirana politicka situacija kdo hrvata...90% se kroji politika po birtijama i restoranima..i na svaki mig opet trce u zagreb po misljenje..koji je to kurac?..nemo gu se bez dozvole i msilejnaj svecenika ni popisat kako zele..u vrhu politike ne mo's naci ni svijecom kakvog svecucilisnog profesora,politicara iznimne politicke karijere i obrazovanja..ono sto im je vrijedilo uteklo u zagreb...a oni koji su htjeli marginalizirani su i odbaceni zbog 'poslovnih' planova...nema tu srece..nesto pdo hitno i radikalno moraju mjenjati i konacno izbacivati profil politicara koji nije skolovan u restoranu na janjetini 'kod žare'..ili u kakvom samostanuRayMabus wrote:Ja se slažem s Vukom. Dovoljmo mi je vidit kako svršavaju na Srbe i sve mi je jasno. Politički pogubljeni. Oče da im netko drugi stalno rješava njhove probleme a oni će se kurčit s Herceg Bosnom za koju nemaju ni ljudskog ni vojnog potencijala.
2014-04-11
jedini pravi politicar ali doslovno pravi politicar iz bh-a je milan bandic..ali jbg opet feler..on naime je u hrvatskoj i zagrebu ne tamo...ne mo's naci neku sredinu da ga jebes
2015-09-08
vuksadinare wrote:branko mikulic je bio goli kurac...vise stete nego koristi
Mikulić je bio u mnogo toga pijun pozderaca
2018-04-10
Maggie19 wrote:Generale, hocemo otvorit BiH news, po uzoru na Serbia news?
Sa 400.000 Hrvatskih državljana i domovina još milijun, sigurno ne.
2018-04-10
mislim moze se naci opet tu i tamo neka politicka kvaliteta poput raspudica,onog malog knezovica..ali opet dolazimo do onog?...ovaj je novinar i intelektualac a ovaj drugi isto i nisu ni blizu da dođu na politicki vrh bh-a hrvata..jer 'biznis' ne da..i tu je pocetak i kraj price..svrsetak,ende,finito
2015-09-08
svejedno..dok je bio premijer prakticno kurac..kao i milka planinc...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:branko mikulic je bio goli kurac...vise stete nego koristi
2015-09-08
S njima se ne može dobit rat. To je poanta svega. Ne može nitko s tako malom masom a razjedinjena dobit bitku a ne rat.vuksadinare wrote:jedini pravi politicar ali doslovno pravi politicar iz bh-a je milan bandic..ali jbg opet feler..on naime je u hrvatskoj i zagrebu ne tamo...ne mo's naci neku sredinu da ga jebes
2014-04-11
vuksadinare wrote:svejedno..dok je bio premijer prakticno kurac..kao i milka planinc...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:branko mikulic je bio goli kurac...vise stete nego koristi
Kažem pijun.
2018-04-10
S te strane gledajuci si u pravu, nisam propustila, ali inace bi trebalo na Povijest.Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Generale, hocemo otvorit BiH news, po uzoru na Serbia news?
Sa 400.000 Hrvatskih državljana i domovina još milijun, sigurno ne.
hrvatima iz bh-a daj mistriju,mjesalicu kakav zanat ili cak i poslovanje nema boljih...ali politika je nesto drugo..politika se vodi glavom a ne rukama..RayMabus wrote:S njima se ne može dobit rat. To je poanta svega. Ne može nitko s tako malom masom a razjedinjena dobit bitku a ne rat.vuksadinare wrote:jedini pravi politicar ali doslovno pravi politicar iz bh-a je milan bandic..ali jbg opet feler..on naime je u hrvatskoj i zagrebu ne tamo...ne mo's naci neku sredinu da ga jebes
2015-09-08
pa naravno pijun..devstacija politicke misli u hrvata iz bh-a traje od 1918 do 1990...realno nema politicki devastiranijeg naroda od hrvata u bh-a..ali ok..tu mozemo govoriti o namjernoj politickoj devastaciji u tom razdoblju..ali sto poslije 1990?..kad si posato svoj na svome..opet nista corak..tu i tamo iskoci kakav pojedinac ali i on biva ugusen zbog 'biznisa'...ali realno i prevelikog uplitanaj u politiku svecenstva 'misli otomonaskog carstva i kraljevine jugoslavije'Hektorović wrote:vuksadinare wrote:svejedno..dok je bio premijer prakticno kurac..kao i milka planinc...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:branko mikulic je bio goli kurac...vise stete nego koristi
Kažem pijun.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Poslijeratnu likvidaciju franjevaca u Hercegovini naredio je Tito!
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» prekinuti pregovori sa euaz-unijom
» Otac ‘ruskog svijeta‘ pozvao na likvidaciju Putina
» prekinuti pregovori хдз - ćuprija
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» prekinuti pregovori sa euaz-unijom
» Otac ‘ruskog svijeta‘ pozvao na likvidaciju Putina
» prekinuti pregovori хдз - ćuprija
Page 2 of 3