Žena za Longya
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Žena za Longya
Haha...e upravo tako :)£otk@ wrote:Longi, slušaj iskusnije.
To tebi možda i izgleda kao zajebavanje, ali vršeno je pažljivo posmatranje i kalibriranje sa ciljem parametrizacije svih testnih uzoraka i odabira optimalnih primjeraka za tebe.
Evo, recimo ova na koju si navalio ko sivonja. Šta ti misliš, da će ti ona ili njena horda odvjetnika i voditelja zaklade dati da trošiš njene pare i ladiš jajca na trosjedu?
A-a. Arbajt, zaradjuj makar za sebe, neće ona vodat propalicu po eventima. Malo si ti krivo shvatio emančipačiju sa njom.
A ako ćeš se svadjat sa njom, unaprijed ukalkuliraj da ima tjelohranitelje i da kuća nije tvoja.
Letiš sa batinama ovaj puta ti van.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja volin zgodne i bogate. Ako je samo bogata a nije zgodna ili samo zgodna a nije bogata onda to nije zgodna i bogata.
Jbga a zašto bi ja ima niske kriterije ?
I one isto traže princa na bijelom konju ( čitaj zgodnog i bogatog ) pa eto ne znan u čemu je problem.
Zgodna i bogata. To ti je moj tip ženskih. Neću je ni pogledat ako nema miljardu dolara.
I one isto traže princa na bijelom konju ( čitaj zgodnog i bogatog ) pa eto ne znan u čemu je problem.
Zgodna i bogata. To ti je moj tip ženskih. Neću je ni pogledat ako nema miljardu dolara.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sasvim legitimno i ok :)RayMabus wrote:Ja volin zgodne i bogate. Ako je samo bogata a nije zgodna ili samo zgodna a nije bogata onda to nije zgodna i bogata.
2015-08-15
Ja san fer play igrač. Vidin da one gledaju dvi tj tri stvari kod muških pa onda ok.
1. Izgled.
2. Kako se ophodi prema njoj
3. Koliko para ima il di radi tj jel ima diplomu i radi neki posal s kojin je može uzdržavat.
Ja samo ne gledan diplomu tj kad vidin to pobignem tako da ono mora joj ćaća imat para , ona bit srednja škola i neimat ni braće i sestara.
Ne znači da ću to nać al to su moji kriteriji. Ne triba mi ako nema te tri točke ispunjene. Mogu tako i sam živit jer mi je u protivnom samo teret.
1. Izgled.
2. Kako se ophodi prema njoj
3. Koliko para ima il di radi tj jel ima diplomu i radi neki posal s kojin je može uzdržavat.
Ja samo ne gledan diplomu tj kad vidin to pobignem tako da ono mora joj ćaća imat para , ona bit srednja škola i neimat ni braće i sestara.
Ne znači da ću to nać al to su moji kriteriji. Ne triba mi ako nema te tri točke ispunjene. Mogu tako i sam živit jer mi je u protivnom samo teret.
2014-04-11
Ja san se razočara u ljubavi , vidija san način razmišljanja cura u matrijahu i nije mi se svidija.
Bit ću potpuno iskren ružne me ne zanimaju jer ne želin ružnu kraj sebe , ove s diplomom ne želin uopće u kući , daleko in kuća šta bi se reklo , uopće raspravljat o tome jer neću i mora imat para a para mora imat upravo zato šta san se razočara u ljubavi a to pokriče muškog inače dakle to mene neće pokrenit pa ako nemaš para onda si ti meni samo teret.
Ljubav ti je najveća snaga svemira i pokretač. Nema toga kod mene više kad su žene u pitanju. Vadi pare. Nemaš para odjebi.
Bit ću potpuno iskren ružne me ne zanimaju jer ne želin ružnu kraj sebe , ove s diplomom ne želin uopće u kući , daleko in kuća šta bi se reklo , uopće raspravljat o tome jer neću i mora imat para a para mora imat upravo zato šta san se razočara u ljubavi a to pokriče muškog inače dakle to mene neće pokrenit pa ako nemaš para onda si ti meni samo teret.
Ljubav ti je najveća snaga svemira i pokretač. Nema toga kod mene više kad su žene u pitanju. Vadi pare. Nemaš para odjebi.
2014-04-11
Ja se već tri godine izležavan na kauču. Sjeba san stopalo prije tri miseca i cilo lito ležin na kauču.
Misliš da me brige za išta. Sad će mi doć doktorica doma i solit će mi pamet. A meni baš super ovako , lipo ležin i boli me kurac.
To moji roditelji zvali jer vide da ja ne mogu odat i da će me morat dvorit cili život.
Pa nego kako. Sad kad se nisan oženija sad ćete me vi dvorit.
Oni su mislili da če oni mene iskorištavat. Ka ženi se pa radi za njih sviju
Jok ja san se razočara u ljubavi. Izvoli izvadit pare da vidin da ne moran radit za tebe i dicu jer neću.
To je tako.
Misliš da me brige za išta. Sad će mi doć doktorica doma i solit će mi pamet. A meni baš super ovako , lipo ležin i boli me kurac.
To moji roditelji zvali jer vide da ja ne mogu odat i da će me morat dvorit cili život.
Pa nego kako. Sad kad se nisan oženija sad ćete me vi dvorit.
Oni su mislili da če oni mene iskorištavat. Ka ženi se pa radi za njih sviju
Jok ja san se razočara u ljubavi. Izvoli izvadit pare da vidin da ne moran radit za tebe i dicu jer neću.
To je tako.
2014-04-11
Očeš uvest matrijarh a to je vladavina žena dakle tu ti nema ljubavi jer to više nisu žene nego gazde a ljubav pokreće muškoga jer inače ga ne zanima.
Eto sad uzmi Njemačku , imaju oni para al šta to vridi muškome kad on neće da se brine za tebe i dicu kad više ne vole nego je analitički objektivni
Moraš imat para. I bit zgodna. Oboje a ne samo jedno il samo drugo.
Kad vidi da imaš para onda zna da ne mora radit za tebe i djecu a ako si zgodna onda nisi ružna pa te može gledat cili život kraj sebe.
Oćeš matrijarh = nema ljubavi , sve je računica = sad moraš bit i zgodna i bogata.
Eto sad uzmi Njemačku , imaju oni para al šta to vridi muškome kad on neće da se brine za tebe i dicu kad više ne vole nego je analitički objektivni
Moraš imat para. I bit zgodna. Oboje a ne samo jedno il samo drugo.
Kad vidi da imaš para onda zna da ne mora radit za tebe i djecu a ako si zgodna onda nisi ružna pa te može gledat cili život kraj sebe.
Oćeš matrijarh = nema ljubavi , sve je računica = sad moraš bit i zgodna i bogata.
2014-04-11
Šta će se netko za tobon lomit a ne voli te.
Zašto bi ?
A dica su skupa i obaveza. I to ti je ta priča. Ti moraš imat para ćerce Božja. Neće ti on finacirat tj neće se on lomit za to nego oče da vidi da ti imaš da ne mora on radit za dicu.
Zašto bi ?
A dica su skupa i obaveza. I to ti je ta priča. Ti moraš imat para ćerce Božja. Neće ti on finacirat tj neće se on lomit za to nego oče da vidi da ti imaš da ne mora on radit za dicu.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Bit ću potpuno iskren ružne me ne zanimaju jer ne želin ružnu kraj sebe , ove s diplomom ne želin uopće u kući , daleko in kuća
2015-08-15
Al longi, ispada da ti opet kasniš za ženama. Naime one su prve shvatile da lijepog, pametnog, galantnog i k tome frajera mogu vidjeti samo na slici pa su rekle daj onda bogatog i glupog...
Mrziš nas a kopiraš nas :)
Mrziš nas a kopiraš nas :)
2015-08-15
longi imas li ti love da bi imao zgodan komad uz sebe..bnije dovoljno da imas kucu blizu mora...treba i perja..zgodne zene su jako zahtjevne i vole raditi na fizickom izgledu,dobro se oblaciti a to sve papreno kosta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
longi uzmi ti soru za zenu..nije zahtjevna..voli peci piceke i pite krumpiruse a voli more njoj i čeka dovoljna ako je kraj mora
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:longi uzmi ti soru za zenu..nije zahtjevna..voli peci piceke i pite krumpiruse a voli more njoj i čeka dovoljna ako je kraj mora
YekeYeke-
2019-05-13
Ako je Longi ne utra u red neće nitko.vuksadinare wrote:longi uzmi ti soru za zenu..nije zahtjevna..voli peci piceke i pite krumpiruse a voli more njoj i čeka dovoljna ako je kraj mora
Pa šta će mi ? Šta to ima veze da ja iman kuću kraj mora i dva stana kraj mora pesto metar aod kuće i svoj ranč kilometar od kuće veličine 7000 kvadrata čiste prirode itd itd ?vuksadinare wrote:longi imas li ti love da bi imao zgodan komad uz sebe..bnije dovoljno da imas kucu blizu mora...treba i perja..zgodne zene su jako zahtjevne i vole raditi na fizickom izgledu,dobro se oblaciti a to sve papreno kosta
Šta to sad znači da ja iman cili neboder od trideset katova ? Znači po toj logici ako imaš love MORAŠ se ženit. Pa od kud ta logika. Šta ja iman od nje ?
Vidi mi gips. Danas stavijo. Nakon tri miseca otiša u doktora snimit. Ništa nije puklo nego ligamenti nabijeni itd uglavnom nije slomljeno.Čudan slučaj. Kaže doktorica da to nije nikad vidila u karijeri a ima oko pedeset godina.
To nešto na psihičkoj bazi. Meni se ne radi pa onda ne dan da to prođe.
2014-04-11
Ja danas u gipsaonu a tamo mi susid radi. Pita on mene šta je di si ovo ono , kažen ja a ne radin ništa šta ću radit Ne spominjem ja stanove kad uđe jedna mlada plavuša nema ona 25 godina , ja je već odmirija dva puta u hodniku , ono medicinske sestre su ok , tako nešto da te njeguje doma.
I sad ti ona ušla a ja njemu A napravija san dva stana i to reka jako da ova čuje a ovi paf pita di to ja mu objasnija.
Ne vatatan ti ja njih uopće.
Ja san ti ko iz onoga vica kad je da momak oglas u novine pod rubriku samci ljubavne veze brak : mlad , zgodan , ima svoju kuću , vikendici , vozi mecedes najnovije klase , ima svoju jahtu , pristojan , uredan , ne pije ne puši , sportski tip , direktor u firmi .....ne tražin ništa samo se hvalin
Ja ti samo njih jeben u mozak.
I sad ti ona ušla a ja njemu A napravija san dva stana i to reka jako da ova čuje a ovi paf pita di to ja mu objasnija.
Ne vatatan ti ja njih uopće.
Ja san ti ko iz onoga vica kad je da momak oglas u novine pod rubriku samci ljubavne veze brak : mlad , zgodan , ima svoju kuću , vikendici , vozi mecedes najnovije klase , ima svoju jahtu , pristojan , uredan , ne pije ne puši , sportski tip , direktor u firmi .....ne tražin ništa samo se hvalin
Ja ti samo njih jeben u mozak.
2014-04-11
A eto dobila je info. Ionako moran opet doć na kontrolu. Visoka plava plave oči nešto sisa guzica nije previše nije udana nema 25 godina.
Ako nema momka onda joj je u glavi kako ovi ima a ne bi nikad rekla na njemu doša brada mu ko u četnika ( ne mogu se brijat jer ne mogu stajat ispri zrcala ) a ako ima momka onda će mu doć A kako ti nemaš dva stana.
Ja ti njih samo podjebava u zdrav mozak jer san vidija kako je pletenicu od kose napravila dakle oče da nekog privuče il neklme bude zgodna dakle to još na tržištu jer to ima 25 godina.
Samo malo baciš bubu u uho. Nek malo razmišlja. Radi podsvjest ne brini se.
Tako san ti ja reka kad je meni stari diga živce i to sjebsjeba nogu da ćeš sad vidit i ima tri miseca mora me dvorit pa mu puka film pa mi doveja doktoricu u kuću pa me odma odveja na rengen.
Ispalija. Dopizdio mu više. E zajebaji me i drugi put.
A koliko je u mene psiha jaka dokotrica od pedeset godina nikad u karijeri to nije vidila.
E pa me zajebaji i tiraj radit .Eto ti sad na. Gips i sad me dvori pizda ti strinina.
Ako nema momka onda joj je u glavi kako ovi ima a ne bi nikad rekla na njemu doša brada mu ko u četnika ( ne mogu se brijat jer ne mogu stajat ispri zrcala ) a ako ima momka onda će mu doć A kako ti nemaš dva stana.
Ja ti njih samo podjebava u zdrav mozak jer san vidija kako je pletenicu od kose napravila dakle oče da nekog privuče il neklme bude zgodna dakle to još na tržištu jer to ima 25 godina.
Samo malo baciš bubu u uho. Nek malo razmišlja. Radi podsvjest ne brini se.
Tako san ti ja reka kad je meni stari diga živce i to sjebsjeba nogu da ćeš sad vidit i ima tri miseca mora me dvorit pa mu puka film pa mi doveja doktoricu u kuću pa me odma odveja na rengen.
Ispalija. Dopizdio mu više. E zajebaji me i drugi put.
A koliko je u mene psiha jaka dokotrica od pedeset godina nikad u karijeri to nije vidila.
E pa me zajebaji i tiraj radit .Eto ti sad na. Gips i sad me dvori pizda ti strinina.
2014-04-11
Umoran san ka pas , cili dan čekaju čekajući čeirri sata u čekaonici da te prime i sutra opet da vide jel cirkulacija u gipsu ok. Zaspat ću ka top. Neman ja volje za radit a kamo li ženske te vatat te njihove igrice di privlaće pažnju a onda in ga ja spustin ko da neću.
Ka da ja ne znan šta njih žulja. Nek ta plava razmišlja , to san joj ubacija bubu u podsvjest.
P.S : Ne mislin je kuvat. Ne kuvan ih ja nikad. Priđeš li joj umislit će se. Zato san joj i spustija ko da neću.
Ka da ja ne znan šta njih žulja. Nek ta plava razmišlja , to san joj ubacija bubu u podsvjest.
P.S : Ne mislin je kuvat. Ne kuvan ih ja nikad. Priđeš li joj umislit će se. Zato san joj i spustija ko da neću.
2014-04-11
Pališ ko golf dvojka na bjelašnici...debotoijusto wrote:T. wrote:+ je već u bolnici...RayMabus wrote:Jebo ti automehaničarke i šoferice , daj ti ovo :
https://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/tajanstvena-bolest-mlade-milijarderke-danima-ima-jake-vrtoglavice-i-mucnine-nije-se-pojavila-na-vaznoj-dodjeli-nagrada-a-sad-je-zavrsila-u-bolnici/9406634/
Puna love + dobra sisa
Prodano
ova je justo jackpot , puna love a jednom nogom u grobu
a opet koje je srice kolega @longi zivila bi u krevetu jos 58g. a samo bi usta bila aktivna
Reko u bolnici je već te kolega ne treba 'intervenirati' da je tamo pošalje...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sretan dan žena
» žena za longija
» TI SI ŽENA? STVARNO?
» Krajiška kultura u žena
» 100 žena 200 sisa
» žena za longija
» TI SI ŽENA? STVARNO?
» Krajiška kultura u žena