Žena za Longya
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Žena za Longya
Jebo ti automehaničarke i šoferice , daj ti ovo :
https://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/tajanstvena-bolest-mlade-milijarderke-danima-ima-jake-vrtoglavice-i-mucnine-nije-se-pojavila-na-vaznoj-dodjeli-nagrada-a-sad-je-zavrsila-u-bolnici/9406634/
Puna love + dobra sisa
Prodano
https://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/tajanstvena-bolest-mlade-milijarderke-danima-ima-jake-vrtoglavice-i-mucnine-nije-se-pojavila-na-vaznoj-dodjeli-nagrada-a-sad-je-zavrsila-u-bolnici/9406634/
Puna love + dobra sisa
Prodano
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žena za Longya
garant, ova je dobra s gedorima... dobar izbor
I miljarderka e , te su mi najdraže , puna para a zgodna. Ma taman pom ukusu. Takve ja volin. Odma se zaljubin. Ovo odma ženit. Prid oltar i gotovo.mutava baštarda wrote:garant, ova je dobra s gedorima... dobar izbor
2014-04-11
Volin hi i ja...RayMabus wrote:I miljarderka e , te su mi najdraže , puna para a zgodna. Ma taman pom ukusu. Takve ja volin. Odma se zaljubin. Ovo odma ženit. Prid oltar i gotovo.mutava baštarda wrote:garant, ova je dobra s gedorima... dobar izbor
Hebes zensko bez para....
Meni su ove extra...
YekeYeke-
2019-05-13
+ je već u bolnici...RayMabus wrote:Jebo ti automehaničarke i šoferice , daj ti ovo :
Puna love + dobra sisa
Prodano
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Jake vrtoglavice i mučnine.
Drugi mjesec,rekao bih.
Drugi mjesec,rekao bih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
T. wrote:+ je već u bolnici...RayMabus wrote:Jebo ti automehaničarke i šoferice , daj ti ovo :
Puna love + dobra sisa
Prodano
ova je justo jackpot , puna love a jednom nogom u grobu
a opet koje je srice kolega @longi zivila bi u krevetu jos 58g. a samo bi usta bila aktivna
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
E ovo je moj poklon Longiju..Definitivno bolja nego prva i bogatija joss..
Guest- Guest
Ako nema onu miljardu ništa onda.pismejker wrote:E ovo je moj poklon Longiju..Definitivno bolja nego prva i bogatija joss..
2014-04-11
Longi, slušaj iskusnije.
To tebi možda i izgleda kao zajebavanje, ali vršeno je pažljivo posmatranje i kalibriranje sa ciljem parametrizacije svih testnih uzoraka i odabira optimalnih primjeraka za tebe.
Evo, recimo ova na koju si navalio ko sivonja. Šta ti misliš, da će ti ona ili njena horda odvjetnika i voditelja zaklade dati da trošiš njene pare i ladiš jajca na trosjedu?
A-a. Arbajt, zaradjuj makar za sebe, neće ona vodat propalicu po eventima. Malo si ti krivo shvatio emančipačiju sa njom.
A ako ćeš se svadjat sa njom, unaprijed ukalkuliraj da ima tjelohranitelje i da kuća nije tvoja.
Letiš sa batinama ovaj puta ti van.
To tebi možda i izgleda kao zajebavanje, ali vršeno je pažljivo posmatranje i kalibriranje sa ciljem parametrizacije svih testnih uzoraka i odabira optimalnih primjeraka za tebe.
Evo, recimo ova na koju si navalio ko sivonja. Šta ti misliš, da će ti ona ili njena horda odvjetnika i voditelja zaklade dati da trošiš njene pare i ladiš jajca na trosjedu?
A-a. Arbajt, zaradjuj makar za sebe, neće ona vodat propalicu po eventima. Malo si ti krivo shvatio emančipačiju sa njom.
A ako ćeš se svadjat sa njom, unaprijed ukalkuliraj da ima tjelohranitelje i da kuća nije tvoja.
£otk@-
2019-02-12
Dočim, ove, a pomno selekcionirane, žemske, em su zdrave em vrijedne em dolaze iz patrijahalnog kraja gdje im je normalno da rade i zaradjuju, a onda ti robuju doma.
Nula od emančipačije, rad njen, kuća, kauč i daljinski tvoji...raj.
Nula od emančipačije, rad njen, kuća, kauč i daljinski tvoji...raj.
£otk@-
2019-02-12
ahhhhh..tudej dosao sa posla,taman Rujka u kvartu dvi stanice prije ceka bus..stanem i pokupim je i odemo kod Menea..Kaze mi.."Imas tri izbora sutra..Govedinu u saftu sa crvenom paprikom i riza...piletina sa povrcem-dinstano...punjena paprika,zapecena u rerni...."...
Jebate.zivim ko Bog mali...takve zene treba zenit..
Kazem ja Longiju,nadji Rujku,ali sa sela...
Jebate.zivim ko Bog mali...takve zene treba zenit..
Kazem ja Longiju,nadji Rujku,ali sa sela...
Guest- Guest
"Uz nju je u bolnici otac Bruce, koji je u međuvremenu promijenio spol i zove se Caitlyn Jenner."
Stanje redovno
Stanje redovno
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Bivši otac dakle...melkior wrote:[size=51]"Uz nju je u bolnici otac Bruce, koji je u međuvremenu promijenio spol i zove se Caitlyn Jenner."[/size]
Stanje redovno
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Sadašnja druga majkaT. wrote:Bivši otac dakle...melkior wrote:[size=51]"Uz nju je u bolnici otac Bruce, koji je u međuvremenu promijenio spol i zove se Caitlyn Jenner."[/size]
Stanje redovno
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Haha...e upravo tako :)£otk@ wrote:Longi, slušaj iskusnije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sretan dan žena
» žena za longija
» TI SI ŽENA? STVARNO?
» Krajiška kultura u žena
» 100 žena 200 sisa
» žena za longija
» TI SI ŽENA? STVARNO?