Šešelj zaprijetio Miroslavu Škori:'Razbit ću mu njušku!Kreće moja osveta!'
Page 1 of 1
Šešelj zaprijetio Miroslavu Škori:'Razbit ću mu njušku!Kreće moja osveta!'
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/seselj-zaprijetio-miroslavu-skori-razbit-cu-mu-njusku-krece-moja-osveta-1369626/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj zaprijetio Miroslavu Škori:'Razbit ću mu njušku!Kreće moja osveta!'
ahahaha...sad se vidi koliko pece skorino slanje po cevape šegrta mu...škoro predsjednik..
2015-09-08
https://www.alo.rs/vesti/politika/seselj-je-ovim-srbima-spremio-porciju-pakla-krece-totalna-osveta-posle-prelazi-na-hrvate-a-skoro-ce-ga- zapamtiti / 254562 / prsluk
2015-09-08
http://www.alo.rs/vesti/politika/seselj-je-ovim-srbima-spremio-porciju-pakla-krece-totalna-osveta-posle-prelazi-na-hrvate-a-skoro-ce-ga-zapamtiti/254562/vestvuksadinare wrote:https://www.alo.rs/vesti/politika/seselj-je-ovim-srbima-spremio-porciju-pakla-krece-totalna-osveta-posle-prelazi-na-hrvate-a-skoro-ce-ga- zapamtiti / 254562 / prsluk
2015-09-08
škoro zakon i predsjednik..kad ti srbi i cetnici otvoreno prijete onda si ih dobro cimnuo..i nesto vrijedis
2015-09-08
Ma to je Pervan kontaktirao Sekija,da ovom pravi reklamu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bujica mu dao broj...jastreb wrote:Ma to je Pervan kontaktirao Sekija,da ovom pravi reklamu.
e moj mutavimutava baštarda wrote:bujica mu dao broj...jastreb wrote:Ma to je Pervan kontaktirao Sekija,da ovom pravi reklamu.
2015-09-08
e moj mutavimutava baštarda wrote:bujica mu dao broj...jastreb wrote:Ma to je Pervan kontaktirao Sekija,da ovom pravi reklamu.
2015-09-08
pa bujica je otvoreno reka da je zvao šešelja da pomogne kolindi na izborima...vuksadinare wrote:e moj mutavimutava baštarda wrote:bujica mu dao broj...jastreb wrote:Ma to je Pervan kontaktirao Sekija,da ovom pravi reklamu.
nista nistamutava baštarda wrote:pa bujica je otvoreno reka da je zvao šešelja da pomogne kolindi na izborima...vuksadinare wrote:e moj mutavimutava baštarda wrote:bujica mu dao broj...jastreb wrote:Ma to je Pervan kontaktirao Sekija,da ovom pravi reklamu.
2015-09-08
zabavlja malo domaću javnost humorističnim izjavama i potpomaže malo škorinu kampanju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a sad šeki je imao u svojoj povijesti nekoliko šakackih obracuna...ali zanimljivo nije on ovom prijetnjom škori stitio sebe koliko cini mi se svog šegrta koji je odjednom zamuknuo nakon nekoliko napada ovaj tjedan na škoru nakon škorinog slanja 'po ćevape' sulju..kaya wrote:zabavlja malo domaću javnost humorističnim izjavama i potpomaže malo škorinu kampanju
2015-09-08
Ma ništa, zabavljaju raju malo, prebiti ću sulju, prebiti ću škoru...za dobru poziciju...vuksadinare wrote:a sad šeki je imao u svojoj povijesti nekoliko šakackih obracuna...ali zanimljivo nije on ovom prijetnjom škori stitio sebe koliko cini mi se svog šegrta koji je odjednom zamuknuo nakon nekoliko napada ovaj tjedan na škoru nakon škorinog slanja 'po ćevape' sulju..kaya wrote:zabavlja malo domaću javnost humorističnim izjavama i potpomaže malo škorinu kampanju
Last edited by kaya on 26/9/2019, 12:09; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
nece on sulju prebiti on mu ej najbolji šegrt bio...cak ga i cesto hvali..pa me ne bi cudilo d aga ej suljo nakon škorinog tunela kroz noge nazavo seselja da kontrira škori da mu se ne desi jos koji tunel pa da šeki primi tunel manja steta po ugled suljekaya wrote:Ma ništa, zabavljaju raju malo, prebiti ću sulju, prebiti ću škoru...za dobru poziciju...vuksadinare wrote:a sad šeki je imao u svojoj povijesti nekoliko šakackih obracuna...ali zanimljivo nije on ovom prijetnjom škori stitio sebe koliko cini mi se svog šegrta koji je odjednom zamuknuo nakon nekoliko napada ovaj tjedan na škoru nakon škorinog slanja 'po ćevape' sulju..kaya wrote:zabavlja malo domaću javnost humorističnim izjavama i potpomaže malo škorinu kampanju
2015-09-08
Neće on sulji nego škori, a škoro će njemu...joj vuče, zar ti stvarno misliš da se oni za ozbač svađaju?!vuksadinare wrote:nece on sulju prebiti on mu ej najbolji šegrt bio...cak ga i cesto hvali..pa me ne bi cudilo d aga ej suljo nakon škorinog tunela kroz noge nazavo seselja da kontrira škori da mu se ne desi jos koji tunel pa da šeki primi tunel manja steta po ugled suljekaya wrote:Ma ništa, zabavljaju raju malo, prebiti ću sulju, prebiti ću škoru...za dobru poziciju...vuksadinare wrote:a sad šeki je imao u svojoj povijesti nekoliko šakackih obracuna...ali zanimljivo nije on ovom prijetnjom škori stitio sebe koliko cini mi se svog šegrta koji je odjednom zamuknuo nakon nekoliko napada ovaj tjedan na škoru nakon škorinog slanja 'po ćevape' sulju..kaya wrote:zabavlja malo domaću javnost humorističnim izjavama i potpomaže malo škorinu kampanju
2015-08-15
Similar topics
» Tko podmeće Miroslavu Škori?
» Beljak podcjenjivacki o Miroslavu Skori(a i ostalima)
» Kolinda ce se ziva pojesti!Navijaci na Poljudu napravili nevidjenu reklamu Miroslavu Skori
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
» Beljak podcjenjivacki o Miroslavu Skori(a i ostalima)
» Kolinda ce se ziva pojesti!Navijaci na Poljudu napravili nevidjenu reklamu Miroslavu Skori
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
Page 1 of 1