ŽIVOPISNI ŽIVOTOPIS doc.dr.sc. HRVOJA KLASIĆA
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ŽIVOPISNI ŽIVOTOPIS doc.dr.sc. HRVOJA KLASIĆA
Desničarenje je teška, neizlječiva bolest...T. wrote:Ljevičarenje je teška, neizlječiva bolest...
Bez obzira jel pacijent političar, povjesničar ili postolar...
To liječi jedino maca u čelo, nema druge terapije...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Desničarenje je teška, neizlječiva bolest...T. wrote:Ljevičarenje je teška, neizlječiva bolest...
Ostavite se vi mace, vi ste za luk i strijelu.
Eroo wrote:Jer, Klasić je, u obliku ukoričenih knjiga objavio:1.) tzv. monografiju pod naslovom “Jugoslavija i svijet 1968.”, što je zapravo njegov tzv. doktorat, zatim2.) “Hrvatsko proljeće u Sisku”, što je zapravo njegov magisterij, te3.) “Bijelo na crno: lekcije iz prošlosti za budućnost”, što je zbirka njegovih nedotupavih novinskih kontemplacija o Hrvatskoj i Hrvatima, manje-više, od 1941. do danas.Pisao je ponekad doc dr.sc. Hrvoje i u tuđim knjigama, u tuđima novinama, na tuđim mjestima je bivao, a tamo se izdvajaju njegovi znanstveni radovi pod naslovima:– Džemal Bijedić – jugoslavenski premijer. Pogled iz Zagreba;– Fiskultura u službi naroda. Uloga tjelesnog odgoja u stvaranju jugoslavenskog socijalističkog društva 1945.-1952.;– Tito’s ’68 – Reinforcing position;– Svibanjsko savjetovanje 1968: Ekonomsko-politička platforma Hrvatskog proljeća;– Caught between the Blocs. Jugoslavija i čehoslovačka kriza;– Unutrašnjopolitičke i vanjskopolitičke aktivnosti Jugoslavije nakon intervencije Varšavskog pakta u Čehoslovačkoj 1968. godine;– How Falcons became Partizans;– The Tito – Stalin Football War;– Tito u Sisku 1969. – analiza posjeta u kontekstu “Hrvatskog proljeća”;– Sveslavenski kongres u Beogradu 1946. i njegova percepcija u hrvatskom tisku;– Antisemitizam u Sisku na prijelazu stoljeća (1897.-1903.). Prilog proučavanju židovstva u gradu Sisku;– Društveni život u Sisku u vrijeme Drugog svjetskog rata;– Odnosi hrvatskih i bugarskih riječnih brodara tijekom Domovinskog rata;– Socijalistički Sisak i Katolička crkva;– Tito u Sisku
Kad ga u komšiluku citiraju kažu "poznati hr istoričar HK...".
Ero, svi, ali baš svi na ovom forumu znaju za tog jebivjetra i iz kojeg je legla, ne moraš se truditi...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ero, svi, ali baš svi na ovom forumu znaju za tog jebivjetra i iz kojeg je legla, ne moraš se truditi...
Ali vi ste mu dali doktorat ...čega ono? Za sabrana djela druga Tita?
Majketissove...Ajde da ga je kupio, ali da ga je zaslužio e to ne mogu progutat nikako...
za razliku od COVICA ..Eroo wrote:jasambrend wrote:Ero, svi, ali baš svi na ovom forumu znaju za tog jebivjetra i iz kojeg je legla, ne moraš se truditi...
Ali vi ste mu dali doktorat ...čega ono? Za sabrana djela druga Tita?
Majketissove...Ajde da ga je kupio, ali da ga je zaslužio e to ne mogu progutat nikako...
Sigurnosne službe prethodno, prije sastanka su brifirale Tuđmana informacijama, materijalnim dokazima iz kojih je razvidno da je Dragan Čović ima dosje pod brojem 2222 – Mašinskog fakulteta u Mostaru, te da se Dragan Čović za vrijeme studija izjašnjavao Jugoslavenom i potpisivao ćirilicom (Upisni list i svi prijavni listovi za ispite potpisani su ćirilicom). Sudionici sastanka na Pantovčaku ističu da je prilikom pokušaja Dragana Čovića da nešto kaže Tuđmanu bio prekinut od Franje Tuđmana pod obrazloženjem “da mu je isteklo vrijeme “. Tko je sve od istaknutih HDZ-ovaca, koji su danas u užem vodstvu Andreja Plenkovića, radili za KOS, JNA, UDBU?
Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, u javnosti poznatiji pod nadimkom 'Dodikova Piz**', na svom imanju u blizini Mostara podigao je sam sebi bistu. Obogatio se pljačkajući hrvatski narod u ime hrvatskog 'domoljublja'
DRAGAN ČOVIĆ potječe iz skromne radničke obitelji. Kao član SKJ/KPJ i polaznik visokih partijskih škola, odmah po završetku strojarskog fakulteta dobio je posao u mostarskom Sokolu. Izjašnjavao se kao Jugoslaven. Pisao je i potpisivao se ćirilicom. S porugom je govorio o vidiocima iz Međugorja.Kad se oženio, suprugu je, umjesto na bračno putovanje, odveo u Beograd u Kuću cvijeća. Početkom agresije na Hrvatsku radio je na održavanju i popravci JNA aviona i helikoptera koji su se vraćali sa borbenih zadataka protiv "odvratnog Tuđmanovog ustašoidnog režima"... A onda, iznenada, ničim izazvan, krajem 1992. godine postaje član HDZ-a i generalni direktor Sokola.
Odjednom spoznaje da je vjernik, katolik, Hrvat, nacionalista..., te se priklanja ideologiji one skupine koju je Međunarodni tribunal u Hagu (29.5.2013.) nepravomoćno osudio radi "udruženog zločinačkog pothvata" i "dogovorenog etničkog čišćenja nehrvatskog življa".
Dakle ako ovaj životopis DRAGANA COVICA
CUJ ..DRAGANA..
NIJE ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE
ONDA SAM JA Pink panter
I da
Za rubriku TAKO GOVORASE ERO
CUJ ..DRAGANA..
NIJE ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE
ONDA SAM JA Pink panter
I da
Za rubriku TAKO GOVORASE ERO
NAJSMJESNIJI detalj coviceve biografije : odveo zenu na bračno putovanje u Kucu cvijeca
Ha ha ha
Ha ha ha
Soru najvise boli Covic..koje iznenadjenje ;-D
Pa neMaggie19 wrote:Soru najvise boli Covic..koje iznenadjenje ;-D
Covic je bio titoist . Titin ucenik
Sve sto i ja
Nismo nikad prestali boti to stos mo u mladosti naucili
Ja samo ukszurm na to da je smjesno sto radi ero
Izvlaci neke stvari iz biografije onih koje on ne voli
Mi stariji imamo zajednicku biografiju
Dajte to shvatite
Samo je razlika da se neki srame ili taje a neki ne
Ja nista nemam za sakriti
Dok sam zivjela tu ideologiju TITINU onda je hrvatska naoredivaka
A sad je na putu izumiranja
Ne znam zasto je to eri veselje:- izumiranje Hrvata
Mi stariji imamo zajednicku biografiju
Dajte to shvatite
Samo je razlika da se neki srame ili taje a neki ne
Ja nista nemam za sakriti
Dok sam zivjela tu ideologiju TITINU onda je hrvatska naoredivaka
A sad je na putu izumiranja
Ne znam zasto je to eri veselje:- izumiranje Hrvata
Kokoško, odakle izvlačiš to da ga ja mrzim? Mrzim jebivjetarske doktorate ljudiSora wrote:Ja samo ukszurm na to da je smjesno sto radi ero
kojima je danas jedini posao sijati mržnju i razdor. Ito, pazi, preko komšijskih medija.
Sasvim je moguće da nam i podučava djecu, što je katastrofa ako je istina.
Samo težak idiot može napisati dvije knjige "Tito u Sisku".
Problem sa Klasićem je taj što nije ustaša i što se bori kontra povijesnog revizionizma.
Poštuje Tita, pa to je sasvim normalno
A šta je nekada pisao ... pa kad bi sad otvarali teme ko je šta nekada pisao došli bi do zanimljivih saznanja o umotvorinama nekih današnjih perjanica hrvatskog ultrancionalizma, na primjer Z. Tomca ili S. Letice na primjer ... da dalje ne idem
A šta je nekada pisao ... pa kad bi sad otvarali teme ko je šta nekada pisao došli bi do zanimljivih saznanja o umotvorinama nekih današnjih perjanica hrvatskog ultrancionalizma, na primjer Z. Tomca ili S. Letice na primjer ... da dalje ne idem
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Takvi historičari ovdje nisu poželjni i izjednačavaju ih sa četnicima.Ringo10 wrote:Problem sa Klasićem je taj što nije ustaša i što se bori kontra povijesnog revizionizma.
Klasić,Markovina, oba Goldsteina...npr.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O Goranu Šariću da ne govorimo.
Njega izjednačavaju sa Deretićem.
Inače Šarić me dosta podsjeća na našeg Hordaka. Možda su Hordak i Šarić ista osoba.
Njega izjednačavaju sa Deretićem.
Inače Šarić me dosta podsjeća na našeg Hordaka. Možda su Hordak i Šarić ista osoba.
2014-04-22
Neka piše kolumne i neka se ne bavi s poslom za koji nije dorastao.Ringo10 wrote:Problem sa Klasićem je taj što nije ustaša i što se bori kontra povijesnog revizionizma.
"Doktorat" na posjetama druga Tita u Sisku mu nije referenca
da nosi akademski naziv koji mu omogućava trovanje naše djece i razdor
u hrvatskom društvu. Posebno je degutantno njegovo opanjkavanje
vlastite države u komšiluku. Neka se zaposli kao kolumnist na INFORMERU,
blizak mu je po sadržaju i usmjerenju, i sve 5.
Dno dna, sva trojica. Valjda i po doktoratima.jastreb wrote:Takvi historičari ovdje nisu poželjni i izjednačavaju ih sa četnicima.Ringo10 wrote:Problem sa Klasićem je taj što nije ustaša i što se bori kontra povijesnog revizionizma.
G*vna samo treba prestat plaćat novcem poreznih obveznika...
E neće moći.Eroo wrote:Dno dna, sva trojica. Valjda i po doktoratima.jastreb wrote:Takvi historičari ovdje nisu poželjni i izjednačavaju ih sa četnicima.Ringo10 wrote:Problem sa Klasićem je taj što nije ustaša i što se bori kontra povijesnog revizionizma.
Neka vama Jurčevića,Razuma i Tomca.
2014-04-22
Ja pričam o povjesničarima, bez ideoloških primjesa. Povjesničarima znanstvenicima.jastreb wrote:E neće moći.Eroo wrote:Dno dna, sva trojica. Valjda i po doktoratima.jastreb wrote:Takvi historičari ovdje nisu poželjni i izjednačavaju ih sa četnicima.Ringo10 wrote:Problem sa Klasićem je taj što nije ustaša i što se bori kontra povijesnog revizionizma.
Nije znanstvenik onaj tko doktorira na posjeti Tita u Sisku, jebiga...Sve to treba rastjerat.
Ah da ,zaboravih Romana Leljka.Eroo wrote:Ja pričam o povjesničarima, bez ideoloških primjesa. Povjesničarima znanstvenicima.jastreb wrote:E neće moći.Eroo wrote:Dno dna, sva trojica. Valjda i po doktoratima.jastreb wrote:Takvi historičari ovdje nisu poželjni i izjednačavaju ih sa četnicima.Ringo10 wrote:Problem sa Klasićem je taj što nije ustaša i što se bori kontra povijesnog revizionizma.
Nije znanstvenik onaj tko doktorira na posjeti Tita u Sisku, jebiga...Sve to treba rastjerat.
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ISPOVIJEST HRVOJA RUNTIĆA
» Gorke suze Hrvoja Zovka i HND-a
» U Srbiji odjebali i Klasica:'Dosao ovde da nam soli pamet'
» Sudovi potvrdili: Burilović je lažirao životopis, nema uvjete da bude šef HGK
» Gorke suze Hrvoja Zovka i HND-a
» U Srbiji odjebali i Klasica:'Dosao ovde da nam soli pamet'
» Sudovi potvrdili: Burilović je lažirao životopis, nema uvjete da bude šef HGK
Page 2 of 3