Denkverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
Čekaj, čekaj,aben wrote:i jo sun uvjeren u to; pa ona nika ni nišće rekla protiv svoje strukemativka wrote:Uvjerena sam da svoj posao obavlja odgovorno i s iznimnom strašću :)aben wrote:ča konkretno, da ne štrajkan?Noor wrote:na forumu glumi :)mativka wrote:
Znači li to da radiš samo u dane štrajka?
Ima pitanje koje mi visi nad glavom: kako uspjevaš zadržati radno mjesto s obzirom na svoju motivaciju? :)
da nis motivirun? da ne rodin?
s obzirom na rečeno, ispada da ti nemaš takav pristup prema obavljanju svog posla. Jesam li u krivu?:)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
kakov pristup?mativka wrote:Čekaj, čekaj,aben wrote:i jo sun uvjeren u to; pa ona nika ni nišće rekla protiv svoje strukemativka wrote:Uvjerena sam da svoj posao obavlja odgovorno i s iznimnom strašću :)aben wrote:ča konkretno, da ne štrajkan?Noor wrote:
na forumu glumi :)
s obzirom na rečeno, ispada da ti nemaš takav pristup prema obavljanju svog posla. Jesam li u krivu?:)
2014-04-16
Odgovoran i s iznimnom strašću :)aben wrote:kakov pristup?mativka wrote:Čekaj, čekaj,aben wrote:i jo sun uvjeren u to; pa ona nika ni nišće rekla protiv svoje strukemativka wrote:Uvjerena sam da svoj posao obavlja odgovorno i s iznimnom strašću :)aben wrote:
ča konkretno, da ne štrajkan?
Pa da! :)aben wrote:mativka wrote:Zar u prosvjeti ne rade ljudi kojima je zadovoljstvo i najveća nagrada prenošenje znanja, ljubav prema svoj toj budućnosti (mladima), ulaganje u bolju i obrazovaniju domovinu?Ra wrote:Kad?kic wrote:Ra wrote:
Neće dobiti i bit će zadovoljni.
Vidjet ćeš. :)
e sad--
Ne vjeruješ mi?
Nemaju od kuda namaknuti onoliko koliko traže. A boje se da ako im udovolje imat će niz štrajkova medicinara, policije itd.
mativka wrote:Odgovoran i s iznimnom strašću :)aben wrote:kakov pristup?mativka wrote:Čekaj, čekaj,aben wrote:i jo sun uvjeren u to; pa ona nika ni nišće rekla protiv svoje strukemativka wrote:
Uvjerena sam da svoj posao obavlja odgovorno i s iznimnom strašću :)
a, to ovisi o kutu gljedišća;
jo kasnin na svaki sat minimalno 10 minuti, i završavan minimalno 5 minuti ranije. u međuvrimenu sun često van razreda, šećen se po hodnicima, zajebavan se s kolegicama. nika ne bi bi na poslu na kin mi je dosadno, jer mi je svaka ura mog života važna, i volin da mi je lipo. tako da, da, odgovoran sun prema svon vrimenu i strastveno ga koristin.
2014-04-16
jo sun ih vidi puno previše, i ono ča ti morin reći na osnovu toga je da je pravilo da su takovi ki su u provjeti radi zadovoljstva prenošenja znaja obično potpuno nesposobni i sustavno uništavaju generacije dice:)mativka wrote:Pa da! :)aben wrote:mativka wrote:Zar u prosvjeti ne rade ljudi kojima je zadovoljstvo i najveća nagrada prenošenje znanja, ljubav prema svoj toj budućnosti (mladima), ulaganje u bolju i obrazovaniju domovinu?Ra wrote:Kad?kic wrote:
e sad--
Ne vjeruješ mi?
Nemaju od kuda namaknuti onoliko koliko traže. A boje se da ako im udovolje imat će niz štrajkova medicinara, policije itd.
2014-04-16
Uvjerena sam da ćeš doživjeti 100-tu :)aben wrote:mativka wrote:Odgovoran i s iznimnom strašću :)aben wrote:kakov pristup?mativka wrote:Čekaj, čekaj,aben wrote:
i jo sun uvjeren u to; pa ona nika ni nišće rekla protiv svoje struke
jo kasnin na svaki sat minimalno 10 minuti, i završavan minimalno 5 minuti ranije. u međuvrimenu sun često van razreda, šećen se po hodnicima, zajebavan se s kolegicama. nika ne bi bi na poslu na kin mi je dosadno, jer mi je svaka ura mog života važna, i volin da mi je lipo. tako da, da, odgovoran sun prema svon vrimenu i strastveno ga koristin.
ne samo to, jo verujen da tako činin i nojmanju moguću štetu nevinoj dici; tako da ću nakon stote- pravac u rajmativka wrote:Uvjerena sam da ćeš doživjeti 100-tu :)aben wrote:mativka wrote:Odgovoran i s iznimnom strašću :)aben wrote:kakov pristup?mativka wrote:
Čekaj, čekaj,
2014-04-16
istina je da niko ne more biti siguran u takove stvori, ali ostaviti ljude na miru seems like safer betkic wrote:
highway to hell-
2014-04-16
nego što, kažem ti..tu se pretvara...forumski preseransmativka wrote:Uvjerena sam da svoj posao obavlja odgovorno i s iznimnom strašću :)aben wrote:ča konkretno, da ne štrajkan?Noor wrote:na forumu glumi :)mativka wrote:Znači li to da radiš samo u dane štrajka?aben wrote:
no, god no:)
nikad ne sudjelujen u masovnin pokretima. jo štrajkan ka jo oću, iz razlogov kih jo definirun. učloni sun se u sindikat radi nekih privilegija, i čin to bude gotovo, omoh ću ih odjebati:)
Ima pitanje koje mi visi nad glavom: kako uspjevaš zadržati radno mjesto s obzirom na svoju motivaciju? :)
kic wrote:
ma govorim za sebe^^
pa ostavi se droga/žena/pića; život je lipi, ali vječnost je duga
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
ma govorim za sebe^^
zvat ću te: zec Petar, odsad :^^
petar stijena? a zec...ni valjo vladimir kočiš?kic wrote:aben wrote:kic wrote:
ma govorim za sebe^^
zvat ću te: zec Petar, odsad :^^
2014-04-16
što kažeš na ovo:
https://www.index.hr/sport/clanak/westbrook-i-harden-jos-ne-funkcioniraju-ali-to-nije-najveci-problem-rocketsa/2129293.aspx
vjerojatno se referiro i na houston miami game, a još mi je ostalo jeno poluvrime za pogljeddati, pa još ne ću otvarati link.kic wrote:
što kažeš na ovo:
https://www.index.hr/sport/clanak/westbrook-i-harden-jos-ne-funkcioniraju-ali-to-nije-najveci-problem-rocketsa/2129293.aspx
a ča ti govoriš na ovo;
https://www.youtube.com/watch?v=zU7Lww-sBPg
2014-04-16
kic wrote:
što kažeš na ovo:
ne zun ki piše ov članak, ali ustvari samo ponovljo ono ča govoru kellerman, smith, cowherd, skip i ostale talkin heads. oni se zapravo obraćaju prosječnon gledatelju i primarno su zabavljači. ozbiljniji analitičari i fanovi manje više plaču oko dvi stvori; visina i godine rostera. kronično su niski i stori:)
ča se tiče westbricka, meni ni drogi, ali je bolji od chris paula.
i još o analyticsu, to funkcioniro. nagljedo sun se utakmic ke su rocketsi dobili a da nisu smili. protivnici su znali imati po 55 posto šuta, rakete 35, i dobiju deset rozlike. jednostavno je, tri punta su bolja od dvo. kad imoš sezonu od 82 utakmice, unda je jednostavno pametno tako igrati.
šut će dojti i hardenu i gordonu, ali to ipak ne će biti dovoljno: moraju nojti baren jednoga power forwarda.
2014-04-16
Hej Ma! :)mativka wrote:Pozdrav Ra! :)Ra wrote:
Kako ste ljudovi?
Nema te, a treba uzburkati forumske dijaloge, gdje se skrivaš?
Nešto sam preumorna, mislim da bi mi trebao jedan dobar go.
Tu sam, kad nisam tamo. :D
Znaš, planirala sam mirnu jesen, a sve se iznenada zavrtjelo u neobičnom smjeru, tako da po prvi put u životu koristim planer i alarme, jer ne mogu pratiti gdje i kad moram biti.
Nikako stići obaviti sve što se pojavi na horizontu. Sad sam već zadovoljna i sa 70 % učinka od planiranog.
Jedino sam, zahvaljujući ovom babljem ljetu, završila sve planirane radove u vrtu.
Da mogli bi zavrtjeti dijalog.
Muče me teška pitanja jer sam se našla blizu nezahvalne uloge 'glasnika loših vijesti':
Kako upozoriti dragu osobu, kojoj se sprema izdaja partnera (za sada je samo zaljubljen), a da ne završiš kao prsti među vratima i dovratkom?
Ili jednostavno pustiti da jednom sama shvati? Ako shvati.
Ili je ipak bolje da ne shvati?
Guest- Guest
Oboje. I upravo to me muči jer ne znam što je draže toj osobi? Istina uvijek i odmah ili...odgođena istina? :Dkic wrote:
deontološko pitanje
jel ti draža istina ili ta osoba?
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50