Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
Pravo je pitanje, bi li ti prihvatio pomoć...aben wrote:očito je, meni bi sto auto i jo sun ot komu bi svi pomogli.
Da ti stane par, npr. socijalista?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
dobro pitanje.T. wrote:Pravo je pitanje, bi li ti prihvatio pomoć...aben wrote:očito je, meni bi sto auto i jo sun ot komu bi svi pomogli.
ako bi me zamolili da mi pomognu, ili ako bi njihova asistencija meni unazadila njihova nastojanja, ili ako bi ih na bilo ki nočin posromi, unda bi svoje ciljeve ostvori preko njih.
2014-04-16
Puno je tu 'ako' za nekoga kome treba pomoć...
Al principijelnost se ne može zanijekati...
to je sve načelno,T. wrote:Puno je tu 'ako' za nekoga kome treba pomoć...
realno, pa socijalisti su glupi, jer da nisu ne bi bili socijalisti;
poveli bi me do auta, plotili bi mi benzin i doli svoje takuline- radi jednakosti
2014-04-16
Postoji nepoznanica,Noor wrote:ja ga mogu zamisliti na mom mjestu...isao bi po litru benzine na noge, naviko je :)mativka wrote:U cijeloj priči postoje tri osobe:
- par koji je stao i odvezao do benzinske
- dobričina koja se nalazila na benzinskoj i koja ju je vratila do auta i pomogla nasipati gorivo
Pitanje glasi:
Možete li zamisliti Abena u ulozi nekog od likova priče?
Ako da, kojeg?
Ako ne, zbog čega?
ne znamo o kolikoj udaljenosti se radi.
(do benzinske stanice)
Kako bi odmah znao da su socijalisti?T. wrote:Pravo je pitanje, bi li ti prihvatio pomoć...aben wrote:očito je, meni bi sto auto i jo sun ot komu bi svi pomogli.
Po samoj činjenici što su stali i željeli pomoći?
Aha, ovo je odgovor na moje prethodno pitanje.aben wrote:to je sve načelno,T. wrote:Puno je tu 'ako' za nekoga kome treba pomoć...
realno, pa socijalisti su glupi, jer da nisu ne bi bili socijalisti;
poveli bi me do auta, plotili bi mi benzin i doli svoje takuline- radi jednakosti
Što ako se radi o nezaposlenim osobama, koje su nakon 20 i više godina rada ostale bez posla i one same su na rezervi ali unatoč svemu, stanu i pomognu?
A ti bi probleme odmah mačem rješavao bez da prije razradiš ideju? :)kic wrote:
toliko hipotetskih pitanja, a zanemarenih problema u stvarnosti na tone-
Čekoj, nezaposleni ljudi, ili nezaposleni socijalisti?mativka wrote:Što ako se radi o nezaposlenim osobama, koje su nakon 20 i više godina rada ostale bez posla i one same su na rezervi ali unatoč svemu, stanu i pomognu?
2014-04-16
Napisala sam nezaposlene osobe.aben wrote:Čekoj, nezaposleni ljudi, ili nezaposleni socijalisti?mativka wrote:Što ako se radi o nezaposlenim osobama, koje su nakon 20 i više godina rada ostale bez posla i one same su na rezervi ali unatoč svemu, stanu i pomognu?
Molim pojašnjenje razlike između nezaposlenih osoba, nezaposlenih ljudi i nezaposlenih socijalista.
Zahvaljujem,
ako si na nepoznatom terenu, nepoznanica je tim veća :)mativka wrote:Postoji nepoznanica,Noor wrote:ja ga mogu zamisliti na mom mjestu...isao bi po litru benzine na noge, naviko je :)mativka wrote:U cijeloj priči postoje tri osobe:
- dobričina koja se nalazila na benzinskoj i koja ju je vratila do auta i pomogla nasipati gorivo
Pitanje glasi:
Ako da, kojeg?
Ako ne, zbog čega?
(do benzinske stanice)
nezaposleni ljudi su ljudi bez zaposlenja, a nezaposleni socijalisti su socijalisti bez zaposlenja. ljudi su većinom osobe, socijalisti nisu.mativka wrote:Napisala sam nezaposlene osobe.aben wrote:Čekoj, nezaposleni ljudi, ili nezaposleni socijalisti?mativka wrote:Što ako se radi o nezaposlenim osobama, koje su nakon 20 i više godina rada ostale bez posla i one same su na rezervi ali unatoč svemu, stanu i pomognu?
Molim pojašnjenje razlike između nezaposlenih osoba, nezaposlenih ljudi i nezaposlenih socijalista.
Zahvaljujem,
2014-04-16
Da,Noor wrote:ako si na nepoznatom terenu, nepoznanica je tim veća :)mativka wrote:Postoji nepoznanica,Noor wrote:ja ga mogu zamisliti na mom mjestu...isao bi po litru benzine na noge, naviko je :)mativka wrote:U cijeloj priči postoje tri osobe:
Pitanje glasi:
Ako da, kojeg?
Ako ne, zbog čega?
(do benzinske stanice)
ali recimo što se tiče puta, osobno mi uvijek djeluje duži, nepoznati put prema cilju od povratka na startnu poziciju, iako se radi o istoj udaljenosti...
Što su socijalisti?aben wrote:nezaposleni ljudi su ljudi bez zaposlenja, a nezaposleni socijalisti su socijalisti bez zaposlenja. ljudi su većinom osobe, socijalisti nisu.mativka wrote:Napisala sam nezaposlene osobe.aben wrote:Čekoj, nezaposleni ljudi, ili nezaposleni socijalisti?mativka wrote:Što ako se radi o nezaposlenim osobama, koje su nakon 20 i više godina rada ostale bez posla i one same su na rezervi ali unatoč svemu, stanu i pomognu?
Zahvaljujem,
empatična nerazumna stvorenjamativka wrote:Što su socijalisti?aben wrote:nezaposleni ljudi su ljudi bez zaposlenja, a nezaposleni socijalisti su socijalisti bez zaposlenja. ljudi su većinom osobe, socijalisti nisu.mativka wrote:Napisala sam nezaposlene osobe.aben wrote:Čekoj, nezaposleni ljudi, ili nezaposleni socijalisti?mativka wrote:Što ako se radi o nezaposlenim osobama, koje su nakon 20 i više godina rada ostale bez posla i one same su na rezervi ali unatoč svemu, stanu i pomognu?
Zahvaljujem,
2014-04-16
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
ali empatija ni loša stvormativka wrote:Zbog čega je empatija po tebi loša osobina?
2014-04-16
mativka wrote:U cijeloj priči postoje tri osobe:
Pitanje glasi:
Ako da, kojeg?
Ako ne, zbog čega?
.....ne znam o kakvoj se prici radi ali vasi dijalozi podsjecaju na pricu "nije bolest sve sto boli".....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50