Denkverbot
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
pa ti si na pitanje imo li ssmisla reka da je zapisona, tj da nemo smislamativka wrote:I moja misao može ostaviti krivi dojam da nema smisao :)aben wrote:zbog krivog dojma da haiku nemo smislamativka wrote:Zašto mi je sada pao na pamet haiku?!aben wrote:ne govorin da ni zapisana, nego da ne znoči nišćemativka wrote:
Kako ne?!
Zapisana je ;)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
https://www.google.com/search?q=ladder&rlz=1C1CHBF_enHR790HR790&oq=ladder&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60j69i61.1244j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8mativka wrote:Nisam stekla takav dojam :)aben wrote:mativka wrote:I ti si ljestve dok si radio, morao na nešto osloniti...aben wrote:jasno, ženami to tribo,mativka wrote:
Podupiranje osnažuje...
Pohvala i za tvoj trud..
ali muškima ne, muških to oslabivo
moje škale su naslonjene some no se
2014-04-16
Pa uz pjesmu možeš vježbati, ležati, sjediti...sve ovisi o preferencama..aben wrote:ne, iako trka pobuđuje isto ča i heroin, do toga dolazi pomalo i uz puno znoja.mativka wrote:Znači li to da bi se i trčanja/vježbanja trebalo manuti?aben wrote:ni,mativka wrote:Ali ta pjesma u meni pobuđuje veselje, ustrajnost, nadu :)aben wrote:
ka se sitin koliko puti biće mativka stisula like kathy perry...u debelomu sun zaostatku da ispravin youtube nepravde:)
Zar to nije bit bilo čega?
heroin pobuđuje slično,
pa ipak bi ga se tribalo kloniti
kod šmrkanja i slušanja pohvale samo sidiš, i to te uništava
dalmaciju tribo ponovno redefiniratikic wrote:
2014-04-16
uz heroin moreš pisati haiku, deliver a baby, predovati matematiku...ovisi o preferencamimativka wrote:Pa uz pjesmu možeš vježbati, ležati, sjediti...sve ovisi o preferencama..aben wrote:ne, iako trka pobuđuje isto ča i heroin, do toga dolazi pomalo i uz puno znoja.mativka wrote:Znači li to da bi se i trčanja/vježbanja trebalo manuti?aben wrote:ni,mativka wrote:
Ali ta pjesma u meni pobuđuje veselje, ustrajnost, nadu :)
Zar to nije bit bilo čega?
heroin pobuđuje slično,
2014-04-16
S obzirom na tvoju rečenicu sve što je napisano nema smisla...aben wrote:pa ti si na pitanje imo li ssmisla reka da je zapisona, tj da nemo smislamativka wrote:I moja misao može ostaviti krivi dojam da nema smisao :)aben wrote:zbog krivog dojma da haiku nemo smislamativka wrote:Zašto mi je sada pao na pamet haiku?!aben wrote:
ne govorin da ni zapisana, nego da ne znoči nišće
ku moju rečenicu?mativka wrote:S obzirom na tvoju rečenicu sve što je napisano nema smisla...aben wrote:pa ti si na pitanje imo li ssmisla reka da je zapisona, tj da nemo smislamativka wrote:I moja misao može ostaviti krivi dojam da nema smisao :)aben wrote:zbog krivog dojma da haiku nemo smislamativka wrote:
Zašto mi je sada pao na pamet haiku?!
2014-04-16
Gle,aben wrote:https://www.google.com/search?q=ladder&rlz=1C1CHBF_enHR790HR790&oq=ladder&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60j69i61.1244j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8mativka wrote:Nisam stekla takav dojam :)aben wrote:mativka wrote:I ti si ljestve dok si radio, morao na nešto osloniti...aben wrote:
jasno, ženami to tribo,
ali muškima ne, muških to oslabivo
I ljestve trebaju imati oslonac :)
e ali vlasi i jesu dalmatinci,kic wrote:
a onda Vlaj
drniš je dalmacija ka i tribanj krušćica
2014-04-16
Zoč uzimaš heroin za primjer?aben wrote:uz heroin moreš pisati haiku, deliver a baby, predovati matematiku...ovisi o preferencamimativka wrote:Pa uz pjesmu možeš vježbati, ležati, sjediti...sve ovisi o preferencama..aben wrote:ne, iako trka pobuđuje isto ča i heroin, do toga dolazi pomalo i uz puno znoja.mativka wrote:Znači li to da bi se i trčanja/vježbanja trebalo manuti?aben wrote:
ni,
heroin pobuđuje slično,
Postoji toliko lijepih stvari koje izazivaju takve osjećaje...
Primjer, biti zaljubljen...
Rekla sam da je zapisana, no ne i da nema smisla.aben wrote:ku moju rečenicu?mativka wrote:S obzirom na tvoju rečenicu sve što je napisano nema smisla...aben wrote:pa ti si na pitanje imo li ssmisla reka da je zapisona, tj da nemo smislamativka wrote:I moja misao može ostaviti krivi dojam da nema smisao :)aben wrote:
zbog krivog dojma da haiku nemo smisla
A moju misao si lijepo izrekao odgovorom na upit o haiku.
kad sam cuo glas pomislio sam, moj susjed Mićo planinar..
on bi dosao u sud i cujes ga kroz tri vrata, kad mu kazea: ma dobro, cujemo te, de polako, on bi odgovorio: ja sam ti ovce cuvao po Dinari, ne mozes ovcici reci, de dojdi molim te (i odglumi tih glas, koji je kao normalan u biti)
pa imaju, some sebemativka wrote:Gle,aben wrote:https://www.google.com/search?q=ladder&rlz=1C1CHBF_enHR790HR790&oq=ladder&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60j69i61.1244j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8mativka wrote:Nisam stekla takav dojam :)aben wrote:mativka wrote:
I ti si ljestve dok si radio, morao na nešto osloniti...
2014-04-16
brza gratifikacije, perfect fitmativka wrote:Zoč uzimaš heroin za primjer?aben wrote:uz heroin moreš pisati haiku, deliver a baby, predovati matematiku...ovisi o preferencamimativka wrote:Pa uz pjesmu možeš vježbati, ležati, sjediti...sve ovisi o preferencama..aben wrote:ne, iako trka pobuđuje isto ča i heroin, do toga dolazi pomalo i uz puno znoja.mativka wrote:
Znači li to da bi se i trčanja/vježbanja trebalo manuti?
Postoji toliko lijepih stvari koje izazivaju takve osjećaje...
Primjer, biti zaljubljen...
2014-04-16
ku moju rečenicu?mativka wrote:Rekla sam da je zapisana, no ne i da nema smisla.aben wrote:ku moju rečenicu?mativka wrote:S obzirom na tvoju rečenicu sve što je napisano nema smisla...aben wrote:pa ti si na pitanje imo li ssmisla reka da je zapisona, tj da nemo smislamativka wrote:
I moja misao može ostaviti krivi dojam da nema smisao :)
2014-04-16
Drugu stranu....aben wrote:pa imaju, some sebemativka wrote:Gle,aben wrote:https://www.google.com/search?q=ladder&rlz=1C1CHBF_enHR790HR790&oq=ladder&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60j69i61.1244j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8mativka wrote:Nisam stekla takav dojam :)aben wrote:
Moje ljestve bi trebale biti u obliku najmanje tronošca :)
kic wrote:
kad sam cuo glas pomislio sam, moj susjed Mićo planinar..
on bi dosao u sud i cujes ga kroz tri vrata, kad mu kazea: ma dobro, cujemo te, de polako, on bi odgovorio: ja sam ti ovce cuvao po Dinari, ne mozes ovcici reci, de dojdi molim te (i odglumi tih glas, koji je kao normalan u biti)
naši vlasi su isti,
na otocima jedino koljani čiču, pretpostavka je da je to zoto ča su svi na brodima, pa se radi buke makine uvika moro vikati...
2014-04-16
kolikogod oslonaca, jepeta su to škalemativka wrote:Drugu stranu....aben wrote:pa imaju, some sebemativka wrote:Gle,aben wrote:https://www.google.com/search?q=ladder&rlz=1C1CHBF_enHR790HR790&oq=ladder&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60j69i61.1244j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8mativka wrote:
Nisam stekla takav dojam :)
Moje ljestve bi trebale biti u obliku najmanje tronošca :)
2014-04-16
Lijepo sve piše na stranici ispred :)aben wrote:ku moju rečenicu?mativka wrote:Rekla sam da je zapisana, no ne i da nema smisla.aben wrote:ku moju rečenicu?mativka wrote:S obzirom na tvoju rečenicu sve što je napisano nema smisla...aben wrote:
pa ti si na pitanje imo li ssmisla reka da je zapisona, tj da nemo smisla
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50