Brak trajao 3 sata,prija narucila srpsku pjesmu pa se zaratile familije medjusobno
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Brak trajao 3 sata,prija narucila srpsku pjesmu pa se zaratile familije medjusobno
Mili rode znas li sta je pravi raj
zaviri u moju dusu pogledaj
sva na smilje i bosilje mirise
tebe zeli tebe voli najvise
Ref.
Srpkinja je mene majka rodila
sve da volim ona me ucila
sa verom u Boga majka radjala
pa mi dusa kao nebo velika
Dodji rode pesme nek te doprate
ti drumovi neka ti se pozlate
ovo srce sto na smilje mirise
zaviri u moju dusu pogledaj
sva na smilje i bosilje mirise
Ref.
Srpkinja je mene majka rodila
sve da volim ona me ucila
sa verom u Boga majka radjala
pa mi dusa kao nebo velika
Dodji rode pesme nek te doprate
ti drumovi neka ti se pozlate
ovo srce sto na smilje mirise
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Brak trajao 3 sata,prija narucila srpsku pjesmu pa se zaratile familije medjusobno
Lako ovima sto se nisu obvezivali, a mi.3-4 puta..;-@AlfaOmega wrote:Ev čitam kaj svetac veli. Ja to ne znam, a on zna.
EstebanEnrique-
2014-04-16
On ne smi ostavit rujku. Imam osićaj da je ona njega naučila kristovom nauku poniznosti, a ne on nju.Maggie19 wrote:Lako ovima sto se nisu obvezivali, a mi.3-4 puta..;-@AlfaOmega wrote:Ev čitam kaj svetac veli. Ja to ne znam, a on zna.
Ja sam ti za sve opcije, samo da su ljudi sretni i zadovoljni.;-))AlfaOmega wrote:On ne smi ostavit rujku. Imam osićaj da je ona njega naučila kristovom nauku poniznosti, a ne on nju.Maggie19 wrote:Lako ovima sto se nisu obvezivali, a mi.3-4 puta..;-@AlfaOmega wrote:Ev čitam kaj svetac veli. Ja to ne znam, a on zna.
zajebe se čovik. vidiš kako ti na prošlim izborima za kolindu, a sutra protiv nje...tko zna kakvu tko pismu pivamortal wrote:zato jer je nacija i vjerska pripadnost kao što je red daleko jača od brakaMaggie19 wrote:jak brak i jak dogovor.mortal wrote:iza pjesme se krije nešto puno jače !!!!Maggie19 wrote:Jaka li braka kad ga moze jedna pjesma unistit.
kao prvo poštivanje tj nepoštivanje , ako je već spomenuti dogovor prekršen
ako dogovor netko krši u startu, što očekivati dalje ????
Logičan potez onoga koji se odlučio na to
to vi provjeravate kome sam dala glasmutava baštarda wrote:zajebe se čovik. vidiš kako ti na prošlim izborima za kolindu, a sutra protiv nje...tko zna kakvu tko pismu pivamortal wrote:zato jer je nacija i vjerska pripadnost kao što je red daleko jača od brakaMaggie19 wrote:jak brak i jak dogovor.mortal wrote:iza pjesme se krije nešto puno jače !!!!Maggie19 wrote:Jaka li braka kad ga moze jedna pjesma unistit.
NIKOME već dulje vrijeme
immortal-
2014-04-16
RayMabus wrote:Od srbstva i srbovanja.mortal wrote:od zlaRayMabus wrote:Uteka.mortal wrote:odmaka se čovik, nije potira :-DRayMabus wrote:
Normalno , ženiš se a žena te već na svadbi ne sluša. Ajde moja Bog. Makni se od toga odma. To je problem odma u braku. Potira ju ća odma.
immortal-
2014-04-16
u pravu siMaggie19 wrote:Kako kod koga.mortal wrote:zato jer je nacija i vjerska pripadnost kao što je red daleko jača od brakaMaggie19 wrote:jak brak i jak dogovor.mortal wrote:iza pjesme se krije nešto puno jače !!!!Maggie19 wrote:Jaka li braka kad ga moze jedna pjesma unistit.
iz miješanih brakova i onih mlakih, nacija je nebitna
immortal-
2014-04-16
Pa ja u sustini jesam ponizan,pred Bogom..a Bog kaze da se zena mora postivati voljeti i stititi..i jos ponesto.. ..Naravno ne u smislu mekusca,nego dobrog Gospodara koji cuje glas svoje Djeve..jelAlfaOmega wrote:On ne smi ostavit rujku. Imam osićaj da je ona njega naučila kristovom nauku poniznosti, a ne on nju.Maggie19 wrote:Lako ovima sto se nisu obvezivali, a mi.3-4 puta..;-@AlfaOmega wrote:Ev čitam kaj svetac veli. Ja to ne znam, a on zna.
Eto..sad je 20.33 a Rujka u kujni dovrsava supu od sveg moguceg povrca..superukusnu...vec je zavrsila knedličke sa sljivama i kajsijama..
sto reci..Zlata vrijed,a i njene ruke...Nema čanse da je ostavim..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crnogorska svadba:'Brak trajao tri sata.Obitelji zaratile zbog srpske pjesme.'
» Crnogorska svadba:'Zaratili zbog srpske pjesme,brak trajao tri sata'
» Prija dobila košaricu iz Zadra
» Norveska narucila 200 vozova od Alstom-a
» Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
» Crnogorska svadba:'Zaratili zbog srpske pjesme,brak trajao tri sata'
» Prija dobila košaricu iz Zadra
» Norveska narucila 200 vozova od Alstom-a
» Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Page 3 of 3