Prija dobila košaricu iz Zadra
Page 1 of 1
Prija dobila košaricu iz Zadra
https://www.dnevno.hr/magazin/nakon-pet-koncerata-u-zagrebu-i-osijeku-prijovicka-zabranjena-u-zadru-gradonacelnik-ima-opravdanje-2335490/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prija dobila košaricu iz Zadra
Vidim ucviljeni šolakovi i ljevičarski mediji.. trgaju se cecini plakati a sad konacno netko je rekao da koncerti prije nisu za njihov grad.. srecom srbi imaju jednu gadnu naviku koje se ne mogu odreci a to je pretjerivanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad pritisnu pupi i plenki, medijske vedete, naci ce se termin.
Bas me zanima koliko ce izdrzati.
Bas me zanima koliko ce izdrzati.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
nije zabrana nego nema termina , nije drama po zadra je vec bilo na neki od onih 5 zagrebackih
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne znam koliko ih je bilo, znam samo za epija, darta i abena.debotoijusto wrote:nije zabrana nego nema termina , nije drama po zadra je vec bilo na neki od onih 5 zagrebackih
doci ce i na brenu naravno:)
dijagram-
2015-08-09
Njih dvoje su išli, mene žena nije pustila..dijagram wrote:ne znam koliko ih je bilo, znam samo za epija, darta i abena.debotoijusto wrote:nije zabrana nego nema termina , nije drama po zadra je vec bilo na neki od onih 5 zagrebackih
2014-04-16
aben wrote:Njih dvoje su išli, mene žena nije pustila..dijagram wrote:ne znam koliko ih je bilo, znam samo za epija, darta i abena.debotoijusto wrote:nije zabrana nego nema termina , nije drama po zadra je vec bilo na neki od onih 5 zagrebackih
darth_vader-
2014-04-17
Jednom sam bio u areni, zena me natjerala ici kad je bija dalmatino:)aben wrote:Njih dvoje su išli, mene žena nije pustila..dijagram wrote:ne znam koliko ih je bilo, znam samo za epija, darta i abena.debotoijusto wrote:nije zabrana nego nema termina , nije drama po zadra je vec bilo na neki od onih 5 zagrebackih
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jednom sam bio u areni, zena me natjerala ici kad je bija dalmatino:)aben wrote:Njih dvoje su išli, mene žena nije pustila..dijagram wrote:ne znam koliko ih je bilo, znam samo za epija, darta i abena.debotoijusto wrote:nije zabrana nego nema termina , nije drama po zadra je vec bilo na neki od onih 5 zagrebackih
Ne znam što si to zgriješio, ali nije ti bilo lako...Moja zato ide na Ed Sheerana, ja na Queens of the Stone Age...odvojeno, naravno
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:dijagram wrote:Jednom sam bio u areni, zena me natjerala ici kad je bija dalmatino:)aben wrote:Njih dvoje su išli, mene žena nije pustila..dijagram wrote:ne znam koliko ih je bilo, znam samo za epija, darta i abena.debotoijusto wrote:nije zabrana nego nema termina , nije drama po zadra je vec bilo na neki od onih 5 zagrebackih
Ne znam što si to zgriješio, ali nije ti bilo lako...Moja zato ide na Ed Sheerana, ja na Queens of the Stone Age...odvojeno, naravno
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Brak trajao 3 sata,prija narucila srpsku pjesmu pa se zaratile familije medjusobno
» Juncker dobio košaricu
» donald duck dobio kosaricu
» Trump dao prvu košaricu europskim poltronima :D
» Novi predsjednik Austrije dao košaricu Dodiku
» Juncker dobio košaricu
» donald duck dobio kosaricu
» Trump dao prvu košaricu europskim poltronima :D
» Novi predsjednik Austrije dao košaricu Dodiku
Page 1 of 1