ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori"

Go down

Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori" Empty Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori"

Post by Hektorović 19/9/2019, 00:39

FOTO Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori"
prije 4 sata

Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori" A882fa0e-1fea-4307-bd4a-6648ceaf3e86-ca1
Foto: čitateljica Indexa
DA autobusi, kao i cjelokupna usluga domaćeg prijevoznika Croatia Bus i nije na nekoj razini, više nije vijest. No unatoč brojnim tekstovima koji su se bavili pritužbama putnika na različitim relacijama ove tvrtke, njih to, kako se čini, pretjerano ne zanima.
Autobus kasnio u polasku 35 minuta
Posljednja pritužba odnosi se na autobus koji je 31. kolovoza ove godine trebalo ići iz Splita u 12:30 za Zagreb. Pišemo trebao, jer kako nam je ispričala jedna od putnica, Veronika Fister, autobus je krenuo s kašnjenjem od 35 minuta u polasku.
Sjedala se nisu mogla zakočiti pa su padala po putnicima
Osim toga, kako nam je putem mejla opisala Fister, veliki dio sjedala u autobusu nije se mogao zakočiti tako da se putnici nisu mogli nasloniti jer bi tada sjedalo palo na putnika iza i time mu narušilo minimum komfora. 
Ni klima nije bila ispravna, a zastori potrgani
Fister je navela kako ni klima-uređaji nisu bili ispravni.
Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori" 0961ac03-81ae-404c-a48d-f35bbf83a273-ca4
"Nisu se mogli otvoriti pa ih je većina razvaljena, a da bi putnici smanjili puhanje, u otvore su nagurane maramice ili vrećice", požalila nam se Fister.
Uz sve to velik dio zastora je bio potrgan "pa se putnici nisu mogli adekvatno zaštititi od sunca", napisala je Fister.
Iz Croatia Busa putnici nisu željeli refundirati novac
"Od kompanije Croatia Bus zatražila sam povrat novca zbog uvjeta neprimjerenih dugim putovanjima i tako visokoj cijeni, no ta molba je izignorirana", napisala je Fister.
Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori" 0f40efa7-f510-4873-9fef-acf2333f0491-busss
Zbog čega je došlo do kašnjenja te kako komentiraju navode o autobusu koji je po opisu ravan onom iz kultnog filma "Tko to tamo peva", pitali smo i tvrtku Croatia Bus, a odgovore ćemo objaviti čim i ako ih dobijemo.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori" Empty Re: Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori"

Post by veber 19/9/2019, 08:54

zakaj  ja ne letim niskotarifnim kompanijama?
iz istog razloga zakaj ne bi išao s croatiabusom.

dotična je gledala cijenu pa sada trkelja.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori" Empty Re: Čitateljica opisala vožnju Croatia Busom: "Strgana sjedala, klima, zastori"

Post by vuksadinare 19/9/2019, 08:58

veber wrote:zakaj  ja ne letim niskotarifnim kompanijama?
iz istog razloga zakaj ne bi išao s croatiabusom.

dotična je gledala cijenu pa sada trkelja.
tocno..za malu cijenu bi jos i kvalitetu..mada realno croatia bus nije najjeftiniji prijevoznik..u usporedbi sa njima klix bus je jeftiniji ali kvaliteta bus-a daleko ispred plus sto su vozaci usluzniji..promet makarska je isto ok..ali su skuplji..samoborcek je pao u kvaliteti a nisu jeftiniji...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 19/9/2019, 14:09

Najgori bus kojim sam se vozio,bio je od varaždinskog AP Varaždina.

Prošle zime.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/9/2019, 14:12

jastreb wrote:Najgori bus kojim sam se vozio,bio je od varaždinskog AP Varaždina.

Prošle zime.
mislim da je njih isto preuzeo flix bus..u biti on je preuzeo gotovo 80% busnih prijevoznika u hravtskoj..jedino nije promet makarsku,croatiu bus,samoborček....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/9/2019, 14:12

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:Najgori bus kojim sam se vozio,bio je od varaždinskog AP Varaždina.

Prošle zime.
mislim da je njih isto preuzeo flix bus..u biti on je preuzeo gotovo 80% busnih prijevoznika u hravtskoj..jedino nije promet makarsku,croatiu bus,samoborček....
..i nije preuzeo app požega..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 19/9/2019, 14:24

vuksadinare wrote:

Prošle zime.
Najjača autobusna firma u Hrvatskoj je Arriva. Ona je preuzela Autotrans koji je do prije 3 godine bio najjači i koji je pokupovao skoro pa sva autobusna poduzeća.

fliks je kepec spram Arrive.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics