Bujica i Lošo prskaju po Kolindi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Bujica i Lošo prskaju po Kolindi
Bujica , Lošo , Bujanec , Škoro , ekstremna desnica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
čudim se da je naslov još uvijek u prvobitnom stanju od cca 20 sati
uz nadzor forumskih eminencija
uz nadzor forumskih eminencija
2014-04-16
predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
immortal-
2014-04-16
lol.
jel to uvreda ili kompliment?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:lol.
Guest- Guest
mortal wrote:predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
Morty,jos nisi naucila da nije sve hrvacko dobro?...napose,nakon skoro 30 godina vodjenja drzave iskljucivo hrvatskim rukama,nishta dobroga nije ispalo..koliko puta na iste grabulje...???
Guest- Guest
Najsigurnije je vidjeti za koga će Srbi pa onda za suprotno...mortal wrote:predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
Da se ne dogodi opet Bujica.. zadnji put za Koli, a sad ne valja...mutava baštarda wrote:Najsigurnije je vidjeti za koga će Srbi pa onda za suprotno...mortal wrote:predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
Napisao sam jedan duži post na ovu temu,ali .....,bez screenshotova s bivšeg foruma koji bi to potvrdili,jer ono što je tad izgledalo kao laprdanje,sad bi možda gledali u sasvim drugom svjetlu.,tak da nema nikakvog smisla,pa sam ipak izbrisao.
Ali ima nešto malo i ovdje https://www.ex-iskon-pleme.com/t4734-kolinda-i-oreskovic-uvode-hrvatsku-u-novi-svjetski-poredak
Kako god.Lošo i taj mali debeli kokainski gnom džaba kreče,prošla baba s kolačima.
Ali ima nešto malo i ovdje https://www.ex-iskon-pleme.com/t4734-kolinda-i-oreskovic-uvode-hrvatsku-u-novi-svjetski-poredak
Kako god.Lošo i taj mali debeli kokainski gnom džaba kreče,prošla baba s kolačima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
mutava baštarda wrote:Najsigurnije je vidjeti za koga će Srbi pa onda za suprotno...mortal wrote:predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
E to :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Tko puca otvoit će mu se...
Hektorović wrote:mutava baštarda wrote:Najsigurnije je vidjeti za koga će Srbi pa onda za suprotno...mortal wrote:predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
E to :D
ZDS !
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber-
2014-12-30
nisu to sve Hrvati u vlastipismejker wrote:mortal wrote:predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
Morty,jos nisi naucila da nije sve hrvacko dobro?...napose,nakon skoro 30 godina vodjenja drzave iskljucivo hrvatskim rukama,nishta dobroga nije ispalo..koliko puta na iste grabulje...???
immortal-
2014-04-16
Možemo zamisliti na što bi onda to tek ličilo?mortal wrote:nisu to sve Hrvati u vlastipismejker wrote:mortal wrote:predomisli seAssadNaPodmornici wrote:možda čak glasam i za Škoru.. možda.. ma neću, i on mi je lignja
Hrvat si !!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber wrote:Za kbk i DZ. Ruka sama leti.
Vama dijaspori ukinuti pravo glasa, e...posebno vama što bi nas iz principa malo podjebavali...i sančosima isto...i srbima. I Kaji...
darth_vader-
2014-04-17
Nama iz peronospore dodijeliti još barem 4 glasa. Vi niste svjesni pa mi moramo odlučiti. Slovenskim smilju i bosilju barem 8 glasova.
Vidim naljepnicu adezej na nekom autu. Ja to oma sa sprejom okružim.
Vidim naljepnicu adezej na nekom autu. Ja to oma sa sprejom okružim.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» rusi prskaju po britima
» BUJICA HAHAHAHAHAHAAHAH
» Bujica Marakeški sporazum
» BUJICA:Audicija za (narodnu) koaliciju
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» BUJICA HAHAHAHAHAHAAHAH
» Bujica Marakeški sporazum
» BUJICA:Audicija za (narodnu) koaliciju
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac