Jesenski kakao (chat)
Page 46 of 55
Page 46 of 55 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
definicija hrabrog muža:
dođe kući pijan, uzme stolicu i odnese je u sobu. Sjedne na nju i čeka da ga žena pita što to radiš a onda joj odgovori da želi biti u prvom redu kad cirkus počne!
dođe kući pijan, uzme stolicu i odnese je u sobu. Sjedne na nju i čeka da ga žena pita što to radiš a onda joj odgovori da želi biti u prvom redu kad cirkus počne!
Šandor Winnetou- Posts : 19786
2017-12-31
Ljudi ima što danas dobro na TV-u?
Nisam ga dugo upalio, ne znam više ni serije, filmove, ništa.
£otk@-
2019-02-12
fino sam ti reko nemoj glumit frajera£otk@ wrote:Ljudi ima što danas dobro na TV-u?
a ti hos bit frajer
pa dobro
prckov- Posts : 34559
2014-04-19
Hahaha imaš pp, imaš temu, ne bježi mi na chat...
£otk@-
2019-02-12
ti se pp sa zenskim£otk@ wrote:Hahaha imaš pp, imaš temu, ne bježi mi na chat...
kod mene nema nista iza leda
2014-04-19
Ma ne seri mi više.
Ili napiši koji dan i gdje, ovdje, na pp ili mi pošalji pismo, svejedno ili ću te ja sam naći.
Ili napiši koji dan i gdje, ovdje, na pp ili mi pošalji pismo, svejedno ili ću te ja sam naći.
£otk@-
2019-02-12
ma bolan dogovoricemo dan kad se sretnemo£otk@ wrote:Ma ne seri mi više.
ko da je to problem
2014-04-19
prckov wrote:ma bolan dogovoricemo dan kad se sretnemo£otk@ wrote:Ma ne seri mi više.
ko da je to problem
Odlično.
Onda kad se sretnemo.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:prckov wrote:ma bolan dogovoricemo dan kad se sretnemo£otk@ wrote:Ma ne seri mi više.
ko da je to problem
Odlično.
Onda kad se sretnemo.
2014-04-19
Vas dvojicu cu kaznit.
Samo jos razmisljam kako.
"D**k measuring" u najgorem obliku, s prijetnjama i uvredama, nije za forum.
Da se ne mozete normalno zezat i prepucavat.
Samo jos razmisljam kako.
"D**k measuring" u najgorem obliku, s prijetnjama i uvredama, nije za forum.
Da se ne mozete normalno zezat i prepucavat.
Last edited by Maggie19 on 9/10/2019, 08:09; edited 1 time in total
prckov wrote:£otk@ wrote:prckov wrote:ma bolan dogovoricemo dan kad se sretnemo£otk@ wrote:Ma ne seri mi više.
ko da je to problem
Odlično.
Onda kad se sretnemo.
ča je bilo vas dva
Ništa, prcko je srao kao i obično , lotka mu je.. pa čak i benigno vratio s šalama o plavim tableticama a na što ga je ovaj počeo vrijeđati. Pa je onda dobio porciju natrag .kic wrote:prckov wrote:£otk@ wrote:prckov wrote:ma bolan dogovoricemo dan kad se sretnemo£otk@ wrote:Ma ne seri mi više.
ko da je to problem
Odlično.
Onda kad se sretnemo.
ča je bilo vas dva
Megi ko megi, maksimalno nepoštena i mutna i neodređena je to pokušala zakamuflirati i to tek nakon što joj prijatelj dobio porciji sa- serem pišam možda ne znam jel smrdim ili mirišem vrijeđaju se svi, te je brže zaključala temu . Klasika i to.
I bez toga bi prestali...svi su rekli sve i tako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svako svakog ha..
nadam se da smo se ispuhali virtualno-
megi je zatvorila temu i to je ok, i sama kažeš da se nema više šta dodati.
nista, nudi mi se coek da mi sredi zubekic wrote:prckov wrote:£otk@ wrote:prckov wrote:ma bolan dogovoricemo dan kad se sretnemo£otk@ wrote:Ma ne seri mi više.
ko da je to problem
Odlično.
Onda kad se sretnemo.
ča je bilo vas dva
ja kazem nemoj
on navalio oce
ja mu opet kazem nemoj, on opet oce
e sad i da nece, oce
2014-04-19
prckov wrote:
e sad i da nece, oce
Dabome da hoću.
@Maggie [You must be registered and logged in to see this link.] ovo nije chat. Bijednik je zbrisao sa teme, ne odgovara na pp i junači mi se ovdje forama koje još samo prolaze u Trećem maju.
Predlažem da obrišete zadnju stranicu, neka screenshoota tko hoće, ali pustimo ljude da normalno chataju. :)
£otk@-
2019-02-12
kaya wrote:Ništa, prcko je srao kao i obično , lotka mu je.. pa čak i benigno vratio s šalama o plavim tableticama a na što ga je ovaj počeo vrijeđati. Pa je onda dobio porciju natrag .kic wrote:prckov wrote:£otk@ wrote:prckov wrote:
ma bolan dogovoricemo dan kad se sretnemo
ko da je to problem
Odlično.
Onda kad se sretnemo.
ča je bilo vas dva
Megi ko megi, maksimalno nepoštena i mutna i neodređena je to pokušala zakamuflirati i to tek nakon što joj prijatelj dobio porciji sa- serem pišam možda ne znam jel smrdim ili mirišem vrijeđaju se svi, te je brže zaključala temu . Klasika i to.
£otk@-
2019-02-12
super£otk@ wrote:prckov wrote:
e sad i da nece, oce
Dabome da hoću.
2014-04-19
maajmune, tema je blokirana pa nisam mogo odgovarat majmune£otk@ wrote:prckov wrote:
e sad i da nece, oce
Dabome da hoću.
@Maggie [You must be registered and logged in to see this link.] ovo nije chat. Bijednik je zbrisao sa teme, ne odgovara na pp i junači mi se ovdje forama koje još samo prolaze u Trećem maju.
Predlažem da obrišete zadnju stranicu, neka screenshoota tko hoće, ali pustimo ljude da normalno chataju. :)
a na pp ti sa pickama tipkaj majmune
nisam ti ja jebac
2014-04-19
kaja naravno sere ko sto vec mjesecima sere£otk@ wrote:kaya wrote:Ništa, prcko je srao kao i obično , lotka mu je.. pa čak i benigno vratio s šalama o plavim tableticama a na što ga je ovaj počeo vrijeđati. Pa je onda dobio porciju natrag .kic wrote:prckov wrote:£otk@ wrote:
Odlično.
Onda kad se sretnemo.
ča je bilo vas dva
kad joj se vrati onda ti dodes srat majmune ojebani
lesinaris oko pizde ko ljigavo smrdljivo beskicmenjacko smece
samo si se zajebo sto preko mene lesinaris
2014-04-19
prckov wrote:
nisam ti ja jebac
Dabome da nisi.
[You must be registered and logged in to see this image.]
£otk@-
2019-02-12
prckov wrote:kaja naravno sere ko sto vec mjesecima sere£otk@ wrote:kaya wrote:Ništa, prcko je srao kao i obično , lotka mu je.. pa čak i benigno vratio s šalama o plavim tableticama a na što ga je ovaj počeo vrijeđati. Pa je onda dobio porciju natrag .kic wrote:prckov wrote:
ča je bilo vas dva
kad joj se vrati onda ti dodes srat majmune ojebani
lesinaris oko pizde ko ljigavo smrdljivo beskicmenjacko smece
samo si se zajebo sto preko mene lesinaris
£otk@-
2019-02-12
Page 46 of 55 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 55
Page 46 of 55