Jesenski kakao (chat)
Page 39 of 55
Page 39 of 55 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 47 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
tako i treba...neš ti nikudveber wrote:zakvači se ko krpelj...Noor wrote:halo vas dvoje...puse si dajte i mir!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
u biti za prošli tjedan mi isplatili 1400 i nekaj sitno, bio sam na GO.
2014-12-30
onda za mjesec cca 6000?veber wrote:u biti za prošli tjedan mi isplatili 1400 i nekaj sitno, bio sam na GO.
to prepuštam nekoj drugoj teti s forumaNoor wrote:Mortal, gađaj ga jastucima
immortal-
2014-04-16
malo manjeNoor wrote:onda za mjesec cca 6000?veber wrote:u biti za prošli tjedan mi isplatili 1400 i nekaj sitno, bio sam na GO.
2014-12-30
dobar si :)veber wrote:malo manjeNoor wrote:onda za mjesec cca 6000?veber wrote:u biti za prošli tjedan mi isplatili 1400 i nekaj sitno, bio sam na GO.
primljen na stalno. realno se vrtim oko 5.Noor wrote:dobar si :)veber wrote:malo manjeNoor wrote:onda za mjesec cca 6000?veber wrote:u biti za prošli tjedan mi isplatili 1400 i nekaj sitno, bio sam na GO.
nakon 4-5 tjedana uzmem GO 10-15 dana i ne zanima me nikaj.
vezano za firmu.
2014-12-30
pozdrav treu i vicu o milici.
ukočila mi se čeljust od smijeha
2014-12-30
[You must be registered and logged in to see this link.] ..ispričaj nam :)))veber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
to moraš čut, još kako on priča....Noor wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] ..ispričaj nam :)))veber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
2014-12-30
naslušala sam se bome njegovih viceva i gutila se od smijeha, genijalno ih priča :))veber wrote:to moraš čut, još kako on priča....Noor wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] ..ispričaj nam :)))veber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
još ona dramatična stanka...Noor wrote:naslušala sam se bome njegovih viceva i gutila se od smijeha, genijalno ih priča :))veber wrote:to moraš čut, još kako on priča....Noor wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] ..ispričaj nam :)))veber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
2014-12-30
Do jutra ćeš se oporaviti :DDDDDveber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kao što rekoh, mogu jelte, ne bum napisaotre wrote:Do jutra ćeš se oporaviti :DDDDDveber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
2014-12-30
Znaš da vicevi bez emocija i direktnog kontakta ne idu baš najbolje, veberu sam uspio prenjeti preko moba(glas) dio emocija ali live je daleko jači :))))))))Noor wrote:naslušala sam se bome njegovih viceva i gutila se od smijeha, genijalno ih priča :))veber wrote:to moraš čut, još kako on priča....Noor wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] ..ispričaj nam :)))veber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Drž to u rukavu za posebne prigode ;))))veber wrote:kao što rekoh, mogu jelte, ne bum napisaotre wrote:Do jutra ćeš se oporaviti :DDDDDveber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
odi u kurac!!!!tre wrote:Drž to u rukavu za posebne prigode ;))))veber wrote:kao što rekoh, mogu jelte, ne bum napisaotre wrote:Do jutra ćeš se oporaviti :DDDDDveber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
osuši se u rukavu do prigode....
2014-12-30
istina, onda cu se strpjetitre wrote:Znaš da vicevi bez emocija i direktnog kontakta ne idu baš najbolje, veberu sam uspio prenjeti preko moba(glas) dio emocija ali live je daleko jači :))))))))Noor wrote:naslušala sam se bome njegovih viceva i gutila se od smijeha, genijalno ih priča :))veber wrote:to moraš čut, još kako on priča....Noor wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] ..ispričaj nam :)))veber wrote:pozdrav treu i vicu o milici.
tik takNoor wrote:istina, onda cu se strpjetitre wrote:Znaš da vicevi bez emocija i direktnog kontakta ne idu baš najbolje, veberu sam uspio prenjeti preko moba(glas) dio emocija ali live je daleko jači :))))))))Noor wrote:naslušala sam se bome njegovih viceva i gutila se od smijeha, genijalno ih priča :))veber wrote:to moraš čut, još kako on priča....Noor wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] ..ispričaj nam :)))
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Opet neki party u planu? ;-@
Page 39 of 55 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 47 ... 55
Page 39 of 55