Čime se bavi hrvatska policija? Upravo su uhitili Indexovog novinara, zbog pjesmice
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čime se bavi hrvatska policija? Upravo su uhitili Indexovog novinara, zbog pjesmice
Bolje ja, nego tiSora wrote:A Noorka se sigurno skinula gola dok je pjevala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Čime se bavi hrvatska policija? Upravo su uhitili Indexovog novinara, zbog pjesmice
Noor wrote:Bolje ja, nego tiSora wrote:A Noorka se sigurno skinula gola dok je pjevala
mali šupak se založio da se strogo kazni bećara za vrijeđanje policajke
sad kad njega globe za vrijeđanje policije e sad je to fašizam
licemjerno pedersko smeće
https://www.index.hr/vijesti/clanak/barkovic-vs-duhacek-slucaj-becarac-sloboda-govora-ili-zenska-prava/2046872.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/barkovic-vs-duhacek-slucaj-becarac-sloboda-govora-ili-zenska-prava/2046872.aspx
debotoijusto wrote:Gordana Duhačeka,
Fura se na neku građansku BiH ... a prvi bi u takvoj nastradao...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:mali šupak se založio da se strogo kazni bećara za vrijeđanje policajke
Bezvezan lik kojem je valjda jedina referenca što nonstop piše za ono malo love što mu daje Babić.
Kad piše o BiH obično su totalne baljezgarije.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vidio sam ga na TVu jučer, lik je totalni stereotip, kao ono kad neko želi zajebavati pedera i onda ga ide glumiti pretjerano, samo šta ovaj ne glumi.
Noor wrote:Sora wrote:Opcenito ovo je kao u ndh
Hapšenje novinara za pocetak , onda ..svih kpji ne nose križeve oko vrata itd
I opcenito , nabijem vam na sikilj slobodu u kspitslistickpj NDH
TJ RH
Kaj ti melješ?! O kakvoj slobodi mlatiš?onoj koju smo imali za vrijeme yuge kad se zbog Vile Velebita, Ustani Bane i jos mnogo drugih pjesama islo u zatvor?!
I ne samo to...
Mi smo išli u ztavor i zbog one " Ustaše se curice u zoru, da zaliju cviće na prozoru".
pa moj frend je zbog Bana odgulio 3 mjeseca, mene je spasilo to što nisam navršila 18, falilo mi je kojih mjesec danaEroo wrote:Noor wrote:Sora wrote:Opcenito ovo je kao u ndh
Hapšenje novinara za pocetak , onda ..svih kpji ne nose križeve oko vrata itd
I opcenito , nabijem vam na sikilj slobodu u kspitslistickpj NDH
TJ RH
Kaj ti melješ?! O kakvoj slobodi mlatiš?onoj koju smo imali za vrijeme yuge kad se zbog Vile Velebita, Ustani Bane i jos mnogo drugih pjesama islo u zatvor?!
I ne samo to...
Mi smo išli u ztavor i zbog one " Ustaše se curice u zoru, da zaliju cviće na prozoru".
Svinju ako su i namlatili imaju pivo i ćevape od mene.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Imenjace, ovo neki tvoj tuzlak, skolovao se gdje i ti:)epikur37 wrote:Svinju ako su i namlatili imaju pivo i ćevape od mene.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Imenjace, ovo neki tvoj tuzlak, skolovao se gdje i ti:)epikur37 wrote:Svinju ako su i namlatili imaju pivo i ćevape od mene.
ne ovaj je blčize generalu, sarajevo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Čime se u BiH bavi Hrvatska desnica dok se Hrvatima u BiH događa Komšić
» Gdje je nestao i čime se bavi Tomislav Karamarko?
» Petra Sanader priznala čime se stvarno bavi u Americi
» Evo čime se bavi država: Otvorili su dućan u centru Zagreba, prodaju sir i jaja
» Čime se u BiH bavi Hrvatska desnica dok se Hrvatima u BiH događa Komšić
» Gdje je nestao i čime se bavi Tomislav Karamarko?
» Petra Sanader priznala čime se stvarno bavi u Americi
» Evo čime se bavi država: Otvorili su dućan u centru Zagreba, prodaju sir i jaja
Page 2 of 2