Petra Sanader priznala čime se stvarno bavi u Americi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Petra Sanader priznala čime se stvarno bavi u Americi
PETRA SANADER za Story.hr progovorila je o životu u Americi, a otkrila je, između ostalog, čime se trenutno bavi, kako izgleda njezin radni dan te da joj je ljubavni status "trenutno nezanimljiv".
Kći bivšeg premijera u Americi živi već devet godina, a tvrdi da se u New Yorku u potpunosti udomaćila. Iako se i dalje aktivno bavi glumom, više pažnje u posljednje vrijeme posvećuje nezavisnom filmu. Za film Billy Boy, u kojem je i glumila, napisala je scenarij.
"Bavim se i pisanjem scenarija i radim kao editor i skript revizor, te produkcijom, jer me fascinira cijeli proces stvaranja filma, od budžetiranja i financija, do postprodukcije i marketinga", rekla je.
Dane uglavnom provodi radeći te obavljajući stvari iz rasporeda koji "kao freelanceru zna biti lud". Osim obitelji i prijatelja, iz Hrvatske joj nedostaje Jadransko more, morski specijaliteti, ležerni način života te hrvatski smisao za humor.
http://www.index.hr/black/clanak/petra-sanader-priznala-cime-se-stvarno-bavi-u-americi-te-otkrila-ljubavni-status/1007485.aspx
Kći bivšeg premijera u Americi živi već devet godina, a tvrdi da se u New Yorku u potpunosti udomaćila. Iako se i dalje aktivno bavi glumom, više pažnje u posljednje vrijeme posvećuje nezavisnom filmu. Za film Billy Boy, u kojem je i glumila, napisala je scenarij.
"Bavim se i pisanjem scenarija i radim kao editor i skript revizor, te produkcijom, jer me fascinira cijeli proces stvaranja filma, od budžetiranja i financija, do postprodukcije i marketinga", rekla je.
Dane uglavnom provodi radeći te obavljajući stvari iz rasporeda koji "kao freelanceru zna biti lud". Osim obitelji i prijatelja, iz Hrvatske joj nedostaje Jadransko more, morski specijaliteti, ležerni način života te hrvatski smisao za humor.
http://www.index.hr/black/clanak/petra-sanader-priznala-cime-se-stvarno-bavi-u-americi-te-otkrila-ljubavni-status/1007485.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Petra Sanader priznala čime se stvarno bavi u Americi
nedostaje joj hrvatski smisao za humor???
jebate to ko da je rekla da joj nedostaje debotova pronicljivost i inteligencija
jebate to ko da je rekla da joj nedostaje debotova pronicljivost i inteligencija
Nofci joj ne fale, to se tatica pobrinul.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
marcellus wrote:nedostaje joj hrvatski smisao za humor???
navijati za karamarka danas kao da navijas za haskgradjanski 96
kako ti se svidjaju ove jabuke ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kiselo je grožđe.debotoijusto wrote:marcellus wrote:nedostaje joj hrvatski smisao za humor???
2017-03-21
koje žute gluposti ..... također da je lela dvornik rodila, a marica marković kod joze na fashion weeku obula crvene štikle
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Samo kaj su ove NY gluposti platilili porezni obveznici RH
2017-03-21
prošo voz ..... ćaća će biti oslobođen po svim točkama, država će platiti odštetu za duševne boli, a ja mogu lajat na mjesec .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Nije problem jos 9 godina biti u NY. Tata je kupio stan od jedno milju eura a to je zato jer tata ne krade i nije uzeo mito. Jezic je i nije dao tati. To im je ostavila sukunbaka iz dugopolja od prodaje krumpira u nasljeđe.
Last edited by kaja on 14/11/2017, 16:26; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Osjećam djelomičnu krivicu zbog svega. Naime, daleke 2003 skoro sam zgazila Sanadera i Šeksa u Dalmatinskoj. Oni mogu svoj život zahvalit prisebenoj reakciji moje mame i uzviku stani.orion wrote:prošo voz ..... ćaća će biti oslobođen po svim točkama, država će platiti odštetu za duševne boli, a ja mogu lajat na mjesec .....
2017-03-21
debotoijusto wrote:marcellus wrote:nedostaje joj hrvatski smisao za humor???
a ne ne mislim ja da se karamarko može vratit, samo političko ubojstvo karamarka će za hrvatsku imat iste posljedice kakve za srbiju ima ubojstvo đinđića kao takvo.
Veliki intelektualni think thank, digitalizacija.
2017-03-21
Eva_ wrote:Samo kaj su ove NY gluposti platilili porezni obveznici RH
skup s tobom. tu su i oni tvoji doprinosi za mirovinsko.
kaj ćeš
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kaj su ukrali ukrali su, već 10 let sam im van dosega.Noor wrote:Eva_ wrote:Samo kaj su ove NY gluposti platilili porezni obveznici RH
skup s tobom. tu su i oni tvoji doprinosi za mirovinsko.
kaj ćeš
2017-03-21
A ostavili smo im 4 penzića da izvuku naše novce
2017-03-21
oni ak izvlače, izvlače svoje, pa delali su valjda ljudi cijeli život i izdvajali za stare dane.Eva_ wrote:A ostavili smo im 4 penzića da izvuku naše novce
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ovi su mi najdraži..svoje starce ostave na teret drugima, a oni moraliziraju iz dijaspore..sve vise uviđam, da je itekako dobro sto je ova ekipa iselila van, iscurio mulj.Eva_ wrote:A ostavili smo im 4 penzića da izvuku naše novce
Guest- Guest
A, jebote ; tko je ova pussy i koga ona zanima - " ŽUTA ŠTAMPA " - neka prvo OPRAVDA POČETNI MILIJUN - hebem joj nanu i čaću koji je je to omogućio na račun HRVATSKIH GRAĐANA kriminalnim radnjama i PLJAČKOM !!
PLJUC !!
PLJUC !!
Guest- Guest
Polako,pustimo da hr institucije rade svoj posao.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gdje je nestao i čime se bavi Tomislav Karamarko?
» Čime se u BiH bavi Hrvatska desnica dok se Hrvatima u BiH događa Komšić
» Evo čime se bavi država: Otvorili su dućan u centru Zagreba, prodaju sir i jaja
» Čime se bavi hrvatska policija? Upravo su uhitili Indexovog novinara, zbog pjesmice
» U ovakvim su luksuznim apartmanima u New Yorku guštali Petra Sanader i njen dečko Andrej Dojkić
» Čime se u BiH bavi Hrvatska desnica dok se Hrvatima u BiH događa Komšić
» Evo čime se bavi država: Otvorili su dućan u centru Zagreba, prodaju sir i jaja
» Čime se bavi hrvatska policija? Upravo su uhitili Indexovog novinara, zbog pjesmice
» U ovakvim su luksuznim apartmanima u New Yorku guštali Petra Sanader i njen dečko Andrej Dojkić
Page 1 of 2