Škoro u Nedjeljom u 2
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Škoro u Nedjeljom u 2
Ja tebe ne razumijem nista. Pa tako ni veber ne govori iako je nijemc.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne znas sto znaci 'oj proć'epikur37 wrote:Ja tebe ne razumijem nista. Pa tako ni veber ne govori iako je nijemc.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne znas sto znaci 'oj proć'epikur37 wrote:Ja tebe ne razumijem nista. Pa tako ni veber ne govori iako je nijemc.
Ne znam
2015-08-06
veber je tek u postupku za državljanstvo njemačke, no po naciji uredno na formularu piše Kroat.epikur37 wrote:Ja tebe ne razumijem nista. Pa tako ni veber ne govori iako je nijemc.
i sjebala me baka koja je inzistirala da me krste, a čm tražiš ispisnicu iz crkve ko da im zube na živo vadiš.
u njemačkoj ide glavarina, a ekipa se masovno ispisuje iz crkve i neki put se desi da zapale islamski centar.
no gospođa merkel brani te objave.
2014-12-30
nosi se u pm, na fin načinepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne znas sto znaci 'oj proć'epikur37 wrote:Ja tebe ne razumijem nista. Pa tako ni veber ne govori iako je nijemc.
Ne znam
2014-12-30
to su stariji govorili u zagrebu..koliko me sjecanje sluzi to danas kod mladjih rijetko cujem..obicno se odnosilo na dosadnjakovice...zicare...ali i dotepence...bilo par bosanca u starom kvartu koji su visili u lokalnoj birtiji to bilo jos za vrijeme juge..pa ak su se napili znali su zajebavat ili tjerat šegu na racun drugih..pa su im stariji narocito domaci gemištarci znali reci..'ojte proć da vas vrag zel bosanski'veber wrote:nosi se u pm, na fin načinepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne znas sto znaci 'oj proć'epikur37 wrote:Ja tebe ne razumijem nista. Pa tako ni veber ne govori iako je nijemc.
Ne znam
2015-09-08
veber-
2014-12-30
sjecam se ko klinac te kvartovske birtije kud sam znao doci sa starim kad je on isoa na pijacu prije nedjeljnog rucka..stalno su se prepucavali jedan joža koji je imao šustersku radnju i jedan bosnac musliman koji je zivio u kvartu..taj muslic ga je stalno cimao..a taj šef supijan mu je znao rec..'a kaj ti znas bosanec..kaj?..oj proc kopat kanale sam si za to nikaj drugo...daj okreni rundu ako si takav đek vrag te zel bosanski'veber wrote:ajte proć, vrag vas zel bosanskiii
2015-09-08
glumac komedijašHektorović wrote:£otk@ wrote:Bio je dobar. On zapravo i nema što za izgubiti, ali ne paničari i ne divlja.
Nisam stekao dojam da mu je previše stalo, kao da se unaprijed pomirio.
Doduše i Zoki je za svoje standarde tih i samozatajan
Ispao je politički ozbiljan... Ajmo reći da se od šaljivog entertainera, sa domoljubnim žarom, rebrandirao kao respektabilan političar desnog centra
veber wrote:nosi se u pm, na fin načinepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne znas sto znaci 'oj proć'epikur37 wrote:Ja tebe ne razumijem nista. Pa tako ni veber ne govori iako je nijemc.
Ne znam
malograđanština zagrebačka...njah
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» rad nedjeljom
» Pernar: Nedjeljom bez Ace
» Lauc nedjeljom u 2
» Tko (ne) radi nedjeljom u Europi?
» rad nedjeljom
» Pernar: Nedjeljom bez Ace
» Lauc nedjeljom u 2
» Tko (ne) radi nedjeljom u Europi?
Page 2 of 2