STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
To bi bilo super.pismejker wrote:...definitivno turska leti iz Natoja..
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Re: STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Najbolja sezona do sada...evo veceras docwkujwm iz Indije goste a sutra iaplovljava njemica....rujan za 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
problem hrvatskog turizma je nedosljednost. znači istra, gore međimurje i zagreb imaju konstantu.
onak reda radi nazvao neke iznajmljivače od zd pa st i na otocima da bi u sječnju svratili.
astigospe vi purgeri niste normalni. a tko će u sječnju na more.
ok. odoh u švicu na kupanje.
jebeš taj turizam. potencijal nautičkog turizma ovi made in bosnia i zagora ujebu.
zbog dva šnicla zakolju tele.
tko kupi brod, iznajmi brod. taj ima i love.
tko nosi paštetu taj i nema love.
svečef fren turčin mi mjenjao gume na auto. ufff dobra je hrvatska i jeftino je pivo.
uzorak od jednog čovjeka ne govori puno...
onak reda radi nazvao neke iznajmljivače od zd pa st i na otocima da bi u sječnju svratili.
astigospe vi purgeri niste normalni. a tko će u sječnju na more.
ok. odoh u švicu na kupanje.
jebeš taj turizam. potencijal nautičkog turizma ovi made in bosnia i zagora ujebu.
zbog dva šnicla zakolju tele.
tko kupi brod, iznajmi brod. taj ima i love.
tko nosi paštetu taj i nema love.
svečef fren turčin mi mjenjao gume na auto. ufff dobra je hrvatska i jeftino je pivo.
uzorak od jednog čovjeka ne govori puno...
2014-12-30
a u zemlji kontejnera, lidla i aldija više nikada ne bi se mogao zaposliti u zdravstu. čak ni kod privatnika.epikur37 wrote:Najbolja sezona do sada...evo veceras docwkujwm iz Indije goste a sutra iaplovljava njemica....rujan za 5.
da si privatnik, onda možeš imati hotel i kurve.
ali na državnoj sisi nema.
2014-12-30
veber wrote:a u zemlji kontejnera, lidla i aldija više nikada ne bi se mogao zaposliti u zdravstu. čak ni kod privatnika.epikur37 wrote:Najbolja sezona do sada...evo veceras docwkujwm iz Indije goste a sutra iaplovljava njemica....rujan za 5.
Veberu, treba delati onda se i napreduje. Kakav turizam izvan sezone....tko bi to radio. Za to.poatoje hoteli...o ako sve vec rasprodano radnixima do sezone. A onda na novo...nema praznog hoda.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne kužiš jer imaš bosanski mentalitet. u biti klasično balkanski.epikur37 wrote:veber wrote:a u zemlji kontejnera, lidla i aldija više nikada ne bi se mogao zaposliti u zdravstu. čak ni kod privatnika.epikur37 wrote:Najbolja sezona do sada...evo veceras docwkujwm iz Indije goste a sutra iaplovljava njemica....rujan za 5.
Veberu, treba delati onda se i napreduje. Kakav turizam izvan sezone....tko bi to radio. Za to.poatoje hoteli...o ako sve vec rasprodano radnixima do sezone. A onda na novo...nema praznog hoda.
pravilo u 12 zemalja eu je da, ako si javni službenik ni ti niti obitelj ni susjed ne možeš imati neki privatni biznis.
jer ti kao i svi drugi ulaziš u koliziju. dok si u ordinaciji ti razmišljaš o hamurabiju i o brodu.
ne, o pacijentu. a nemoj meni prodavati fore jer znam kako to ide. ja sam o nekim drugim stvarima razmišljao usred poslovnog sastanka.
onda mi je otac rekao da neka se skoncentriram i neka odlučim kojom ću glavom mislit.
jebe se tebi jel netko umire kada tebe jebe rata kredita.
danas me murja klepila zbog prebrze vožnje na autocesti.
-koliko vam vrijedi vozačka?
-reci cijenu i idemo dalje.
ode 1500kn i s opel astrom ja uspijem ući u crveno.
OK ni prvi ni posljednji put. U Njemačkoj mi uzmu 10% od kazne, a naši 50%
i sve je to život.
2014-12-30
Na obostranu korist!Serbinho-3 wrote:Srba nema i to je dobro, iako su se neki gadjali brojkama o nekoliko stotina hiljada turista.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
veber wrote:ne kužiš jer imaš bosanski mentalitet. u biti klasično balkanski.epikur37 wrote:veber wrote:a u zemlji kontejnera, lidla i aldija više nikada ne bi se mogao zaposliti u zdravstu. čak ni kod privatnika.epikur37 wrote:Najbolja sezona do sada...evo veceras docwkujwm iz Indije goste a sutra iaplovljava njemica....rujan za 5.
pravilo u 12 zemalja eu je da, ako si javni službenik ni ti niti obitelj ni susjed ne možeš imati neki privatni biznis.
jer ti kao i svi drugi ulaziš u koliziju. dok si u ordinaciji ti razmišljaš o hamurabiju i o brodu.
ne, o pacijentu. a nemoj meni prodavati fore jer znam kako to ide. ja sam o nekim drugim stvarima razmišljao usred poslovnog sastanka.
onda mi je otac rekao da neka se skoncentriram i neka odlučim kojom ću glavom mislit.
jebe se tebi jel netko umire kada tebe jebe rata kredita.
danas me murja klepila zbog prebrze vožnje na autocesti.
-koliko vam vrijedi vozačka?
-reci cijenu i idemo dalje.
ode 1500kn i s opel astrom ja uspijem ući u crveno.
OK ni prvi ni posljednji put. U Njemačkoj mi uzmu 10% od kazne, a naši 50%
i sve je to život.
Prijavi ga.
Skola, sobe na 30 minuta a mozda i na 15 Quickie, zenske, jedrilica...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Imbex se pita zasto na HTV-u umjesto filma 'Koja je ovo drzava' ide film 'Kuca broj 55'
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Iz državnog zavoda za statistiku stigli demografski podaci
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Obnova koja traje 29 godina : Država zapostavlja Zagrebačku katedralu
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Iz državnog zavoda za statistiku stigli demografski podaci
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Obnova koja traje 29 godina : Država zapostavlja Zagrebačku katedralu
Page 2 of 2