''UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Milijune životinja uzgajaju i muče u kavezu: "Zaustavimo to"''
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Milijune životinja uzgajaju i muče u kavezu: "Zaustavimo to"''
https://m.imdb.com/title/tt4901306/
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: ''UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Milijune životinja uzgajaju i muče u kavezu: "Zaustavimo to"''
tre wrote:ti brkaš babe i žabe i to jako gadno.pismejker wrote:Nebitno...ono sto kazu Žilavost-izdrzljivost,ne samo tezina..tezina zna predstavljati i jaram,odnosno otezavajuci detalj...kaya wrote:Zaboravio si jednu sitnicu, konj ima 700,800 kila, govedo isto ili više, slon 3-4000 kila a lav 150-200. I njihovu prirodu...jastreb wrote:Najjače životinje na svijetu su biljojedi.
Npr.slon.
Domaće životinje koje ljudi koriste (sada rijetko) za vuču,oranje,teglenje...?
Koriste goveda i konje.
Da je kojim slučajem lav udomaćen i da par lavova upregneš u jaram da vuku plug,ne bi izdržali ni 15 minuta.
Znači ...
kako rekoh,crvena misicna vlakna-eksplozivna snaga-kratko traje...bijela misicna vlakna,brzina i izdrzljivost..
Magare nije tesko,ali tegli ono sto 5 lavova ne moglo..
Inače najbrži stvor na zemlji je muškarac koji ugleda ženu kako mu prčka po mobitelu!!!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» UZNEMIRUJUĆE Djeca u Britaniji muče malog izbjeglicu iz Sirije
» '' 49 STUPNJEVA U AUSTRALIJI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: NAJGORI TOPLINSKI UDAR U ZADNJIH 59 GODINA Rekordne temperature izazvale pomor životinja: 'Nikad nisam vidio tako nešto' ''
» Muku muce da me sprijece ali hakirati me nece
» "Ako ne zaustavimo Rusiju, sve će nas pobiti"
» KK Bosna: Zaustavimo Dodikovo ponižavanje BiH
» '' 49 STUPNJEVA U AUSTRALIJI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: NAJGORI TOPLINSKI UDAR U ZADNJIH 59 GODINA Rekordne temperature izazvale pomor životinja: 'Nikad nisam vidio tako nešto' ''
» Muku muce da me sprijece ali hakirati me nece
» "Ako ne zaustavimo Rusiju, sve će nas pobiti"
» KK Bosna: Zaustavimo Dodikovo ponižavanje BiH
Page 5 of 5