''UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Milijune životinja uzgajaju i muče u kavezu: "Zaustavimo to"''
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Milijune životinja uzgajaju i muče u kavezu: "Zaustavimo to"''
Zaboravio si jednu sitnicu, konj ima 700,800 kila, govedo isto ili više, slon 3-4000 kila a lav 150-200. I njihovu prirodu...jastreb wrote:Najjače životinje na svijetu su biljojedi.
Npr.slon.
Domaće životinje koje ljudi koriste (sada rijetko) za vuču,oranje,teglenje...?
Koriste goveda i konje.
Da je kojim slučajem lav udomaćen i da par lavova upregneš u jaram da vuku plug,ne bi izdržali ni 15 minuta.
Znači ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: ''UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Milijune životinja uzgajaju i muče u kavezu: "Zaustavimo to"''
Nebitno...ono sto kazu Žilavost-izdrzljivost,ne samo tezina..tezina zna predstavljati i jaram,odnosno otezavajuci detalj...kaya wrote:Zaboravio si jednu sitnicu, konj ima 700,800 kila, govedo isto ili više, slon 3-4000 kila a lav 150-200. I njihovu prirodu...jastreb wrote:Najjače životinje na svijetu su biljojedi.
Npr.slon.
Koriste goveda i konje.
Da je kojim slučajem lav udomaćen i da par lavova upregneš u jaram da vuku plug,ne bi izdržali ni 15 minuta.
Znači ...
kako rekoh,crvena misicna vlakna-eksplozivna snaga-kratko traje...bijela misicna vlakna,brzina i izdrzljivost..
Magare nije tesko,ali tegli ono sto 5 lavova ne moglo..
Guest- Guest
ti brkaš babe i žabe i to jako gadno.pismejker wrote:Nebitno...ono sto kazu Žilavost-izdrzljivost,ne samo tezina..tezina zna predstavljati i jaram,odnosno otezavajuci detalj...kaya wrote:Zaboravio si jednu sitnicu, konj ima 700,800 kila, govedo isto ili više, slon 3-4000 kila a lav 150-200. I njihovu prirodu...jastreb wrote:Najjače životinje na svijetu su biljojedi.
Npr.slon.
Koriste goveda i konje.
Znači ...
kako rekoh,crvena misicna vlakna-eksplozivna snaga-kratko traje...bijela misicna vlakna,brzina i izdrzljivost..
Inače najbrži stvor na zemlji je muškarac koji ugleda ženu kako mu prčka po mobitelu!!!
kada je glup pa nema duplo na mobu, onaj drugi podsustav pališ preko ikone rabljen iautitre wrote:ti brkaš babe i žabe i to jako gadno.pismejker wrote:Nebitno...ono sto kazu Žilavost-izdrzljivost,ne samo tezina..tezina zna predstavljati i jaram,odnosno otezavajuci detalj...kaya wrote:Zaboravio si jednu sitnicu, konj ima 700,800 kila, govedo isto ili više, slon 3-4000 kila a lav 150-200. I njihovu prirodu...jastreb wrote:Najjače životinje na svijetu su biljojedi.
Npr.slon.
Koriste goveda i konje.
Znači ...
Inače najbrži stvor na zemlji je muškarac koji ugleda ženu kako mu prčka po mobitelu!!!
2014-12-30
Dobro,od tebea nisam niti navikao cuti argumente,samo neslaganje po difoltu..tre wrote:ti brkaš babe i žabe i to jako gadno.pismejker wrote:Nebitno...ono sto kazu Žilavost-izdrzljivost,ne samo tezina..tezina zna predstavljati i jaram,odnosno otezavajuci detalj...kaya wrote:Zaboravio si jednu sitnicu, konj ima 700,800 kila, govedo isto ili više, slon 3-4000 kila a lav 150-200. I njihovu prirodu...jastreb wrote:Najjače životinje na svijetu su biljojedi.
Npr.slon.
Koriste goveda i konje.
Znači ...
Tja,pametni znaju da se bitne stvari ne cuvaju na mobitelu..onda nema niti stresa..
Guest- Guest
da si ti frajer kakvim se predstavljaš, a nisi. onda ženska nema potrebu prčkati po tvom mobitelu. kompu, mailu ili slično.
ja nisam nikad djeci gledao mobitel, comp, lap ili tablet. s obzirom da se sve bekapira na moj server mogu pogledati sve kaj su pisali, slali, primili.
postoji nešto kaj se zove povjerenje.
ne postoji kod za koji moja uža obitelj ne zna.
ja nisam nikad djeci gledao mobitel, comp, lap ili tablet. s obzirom da se sve bekapira na moj server mogu pogledati sve kaj su pisali, slali, primili.
postoji nešto kaj se zove povjerenje.
ne postoji kod za koji moja uža obitelj ne zna.
2014-12-30
pametni znaju čemu služi server i backuppismejker wrote:Dobro,od tebea nisam niti navikao cuti argumente,samo neslaganje po difoltu..
Tja,pametni znaju da se bitne stvari ne cuvaju na mobitelu..onda nema niti stresa..
kaj pametnog ti čuvaš na mobitelu?
ja imam preko 700 brojeva u mobu.
kapaciteti memorija su ogromni.
imam u mobu ljubavnica01 i ljubavnica02, više se ne sjećam zakaj su ti brojevi, ali kapacitet mi dopušta da nikaj ne brišem.
nedavno nazvao pokojnog tetka, pokojnog već par godina i veli snimljeni glas da je osoba trenutno nedostupna. mislim si malo dulje je nedostupan. ali brisanjem broja izbrisao bi dio sjećanja. kapaciteti su tu.
2014-12-30
veberu, pucaš u krivoga čoveka,
tre se našalio o najbržem stvoru, a ti se uhvatio mejkera, nije da nije lažljo, ali, nije u redu,
tre se našalio o najbržem stvoru, a ti se uhvatio mejkera, nije da nije lažljo, ali, nije u redu,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
pa nije išlo treu.ljubo1212 wrote:veberu, pucaš u krivoga čoveka,
išlo je seronji.
2014-12-30
pa tre je ispucao vic o najbržem stvoru,
a ti cepaš mejkera, koji nije riječ rekao o mobitelu dok se ti nisi nakvačio, ono...da sporije čitaš, pomoglo bi ti
a ti cepaš mejkera, koji nije riječ rekao o mobitelu dok se ti nisi nakvačio, ono...da sporije čitaš, pomoglo bi ti
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
gle, ja prvo pucam. onda pitam tko je.
ali ako pogledaš upis svetojev upi kao odgovor treu, da ne čuvaš stvari na mobitelu, onda ispadne da si ti malo brzo upisao.
da ne jebuckam s linkovima
(Dobro,od tebea nisam niti navikao cuti argumente,samo neslaganje po difoltu..
Tja,pametni znaju da se bitne stvari ne cuvaju na mobitelu..onda nema niti stresa.. )
u zagradi svetojev upis.
ali ako pogledaš upis svetojev upi kao odgovor treu, da ne čuvaš stvari na mobitelu, onda ispadne da si ti malo brzo upisao.
da ne jebuckam s linkovima
(Dobro,od tebea nisam niti navikao cuti argumente,samo neslaganje po difoltu..
Tja,pametni znaju da se bitne stvari ne cuvaju na mobitelu..onda nema niti stresa.. )
u zagradi svetojev upis.
2014-12-30
kaya wrote:Nisu, ugljikohidrati daju veću snagu koja kratko traje. Brži su ali stanu. Proteini ili mesožderi nemaju takav zamah ali trče koliko hočeš, dok ovi prvi ne popadaju.Unimatrix_Zero wrote:pogedaj i u zivotinjskom svijetu,npr predatori hvataju biljojede ali ako neki tigar ili lav ne ulovi zabru u roku od 30 sekundi,malo je vjerovatno da ce je uloviti,biljojedi su bolji trkaci
Tigar ili lav odustane jer mu se ne da. Traži novi pljen, bliži. Da hoće trčao bi za ovima dok ne popadaju
ja sam skinul 15 kila koje sam nabacil u trudnoći (ne svojoj, ženinoj) otkad sam izbacil ugljikohidrate prije jedno pol godine... izgleda da je naš organizam i dalje prilično atavistički i da bolje probavljamo proteine nego žitarice i to
ja sam skinul tetu od 35. ne prije pol godine već noćas.
i meni djeluje atavistički.
soba,
samo bez žitarica ne bi bilo ni piva.
vegane i ekipu bi upoznao s lavovima.
moja mačka nedavno ulovila goluba i dofurala ga starom u krevet.
i ista ubija sve živo. iz zabave.
kako je nama urođen instinkt, tako je i njima.
i zašto su senegalci, kenijci i tamo ekipa najbrži trkači svijeta?
pa jebote, kada ih lav krene ganjat trče u pm.
a, i ovo kaj kaya veli. jebe se mačkama za senegalca, ima ih na bacanje, naletiti će neki.
inače u indiji normalno je da tigar od 400 kila napadne slonića.
problem biljojeda je taj da su stalno na paši, ako ne spavaju. niska energetska vrijednost.
mesožderi mogu danima bez hrane.
i meni djeluje atavistički.
soba,
samo bez žitarica ne bi bilo ni piva.
vegane i ekipu bi upoznao s lavovima.
moja mačka nedavno ulovila goluba i dofurala ga starom u krevet.
i ista ubija sve živo. iz zabave.
kako je nama urođen instinkt, tako je i njima.
i zašto su senegalci, kenijci i tamo ekipa najbrži trkači svijeta?
pa jebote, kada ih lav krene ganjat trče u pm.
a, i ovo kaj kaya veli. jebe se mačkama za senegalca, ima ih na bacanje, naletiti će neki.
inače u indiji normalno je da tigar od 400 kila napadne slonića.
problem biljojeda je taj da su stalno na paši, ako ne spavaju. niska energetska vrijednost.
mesožderi mogu danima bez hrane.
2014-12-30
usput sećaš se ti kad sam ja hodal s vegetarijankom? Onda sam još najbolje naučil kuhat...
jebote, kaj je s njom?marcellus wrote:usput sećaš se ti kad sam ja hodal s vegetarijankom? Onda sam još najbolje naučil kuhat...
nisam se čuo deset godina. s njom
kaj vas nisam ja upoznao?
a vozili ste iste aute. onda sam mislio da buš se ženio
2014-12-30
veber wrote:jebote, kaj je s njom?marcellus wrote:usput sećaš se ti kad sam ja hodal s vegetarijankom? Onda sam još najbolje naučil kuhat...
gle svakom u jednoj fazi života treba plavuša s velikim sisama.
O bože... Ženit vegeterijanku... Bit će ima i čopor mačketina po stanu...veber wrote:jebote, kaj je s njom?marcellus wrote:usput sećaš se ti kad sam ja hodal s vegetarijankom? Onda sam još najbolje naučil kuhat...
mutava baštarda wrote:O bože... Ženit vegeterijanku... Bit će ima i čopor mačketina po stanu...veber wrote:jebote, kaj je s njom?marcellus wrote:usput sećaš se ti kad sam ja hodal s vegetarijankom? Onda sam još najbolje naučil kuhat...
a ne ta je ko poison ivy iz batmana imala biljke za prijateljice... ja sam obično imao mačku, doduše tada nisam jer sam dosta tulumario i mačka bi vjerojatno skočila s balkona
Ja stalno ganjam crnke s malim sisama.marcellus wrote:veber wrote:jebote, kaj je s njom?marcellus wrote:usput sećaš se ti kad sam ja hodal s vegetarijankom? Onda sam još najbolje naučil kuhat...
gle svakom u jednoj fazi života treba plavuša s velikim sisama.
Mahmudine što veli horoskop, u biti Melvudin odgovara za 7 5kn min.
U biti bivša je beineta sa zelenim očima. Više ni sam kaj ganjam
2014-12-30
Ima jedan talijanski film na tu temu... Tri para, muževi i žene + 1 koji je doša sam ( poslije ispalo da je dreper ) iz zafrkancije stavili mob. na stol i čitali naglas poruke... Raspad sistema...veber wrote:kada je glup pa nema duplo na mobu, onaj drugi podsustav pališ preko ikone rabljen iautitre wrote:ti brkaš babe i žabe i to jako gadno.pismejker wrote:Nebitno...ono sto kazu Žilavost-izdrzljivost,ne samo tezina..tezina zna predstavljati i jaram,odnosno otezavajuci detalj...kaya wrote:Zaboravio si jednu sitnicu, konj ima 700,800 kila, govedo isto ili više, slon 3-4000 kila a lav 150-200. I njihovu prirodu...jastreb wrote:Najjače životinje na svijetu su biljojedi.
Npr.slon.
Koriste goveda i konje.
Znači ...
https://m.imdb.com/title/tt4901306/
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» UZNEMIRUJUĆE Djeca u Britaniji muče malog izbjeglicu iz Sirije
» '' 49 STUPNJEVA U AUSTRALIJI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: NAJGORI TOPLINSKI UDAR U ZADNJIH 59 GODINA Rekordne temperature izazvale pomor životinja: 'Nikad nisam vidio tako nešto' ''
» Muku muce da me sprijece ali hakirati me nece
» "Ako ne zaustavimo Rusiju, sve će nas pobiti"
» KK Bosna: Zaustavimo Dodikovo ponižavanje BiH
» '' 49 STUPNJEVA U AUSTRALIJI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: NAJGORI TOPLINSKI UDAR U ZADNJIH 59 GODINA Rekordne temperature izazvale pomor životinja: 'Nikad nisam vidio tako nešto' ''
» Muku muce da me sprijece ali hakirati me nece
» "Ako ne zaustavimo Rusiju, sve će nas pobiti"
» KK Bosna: Zaustavimo Dodikovo ponižavanje BiH
Page 4 of 5