Aleksandar Vučic danas u Drvaru
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Aleksandar Vučic danas u Drvaru
Ne stoje ni balije dobro. Sad im ide gašenje rudnika Zenica i 1400 balija na biro i pravac Njemačka. Muslimanski većinski dio Federacije ima goru ekonomiju od istočne Slavonije a to ti je masovno iseljavanje.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ne triba nam on pored Vučica i ekipe.epikur37 wrote:Ej prabasi, eno vam hasance na tvu...zds :D
http://saff.ba/natalitet-u-rs-najmanji-u-regionu/
9500 djece rođeno u RS prošle godine
Iz BiH iselilo nešto više od 50 tisuća ljudi u 2018
Oni će sami sebe sjebat plus ovaj četnik Vučic ne vadi iz usta Hrvatsku i samo provocira i stvara mržnju a oni u RS i Hr ne mogu preživit s drugima s kojima žive tu u takvoj situaciji di ovi svaki dan diže među nacionalne tenzije.
Super, muslimani.vam pobjedjuju krscane...zds, do drine....ahah.hrvatska islamofilna desnica
https://www.google.com/amp/www.bhrt.ba/vlada-fbih-rjesenja-za-rmu-zenica-i-breza-jos-uvijek-daleko/amp/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je Dezulovicev stil?debotoijusto wrote:narod i sloboda glavom i bradomjastreb wrote:Čujem da je u Zadru osnovao novu stranku.epikur37 wrote:Ej prabasi, eno vam hasance na tvu...zds :D[size=41]Gospođa Milka, koja vodi Registar političkih stranaka Republike Hrvatske, svakako je morala biti zatečena kad se njih troje jednog jutra pojavilo u sobi 207 u Ministarstvu uprave
[/size]
[size=41]"Nova stranka? Opet?!", viknula je razrogačeno ih gledajući. "Pa nema pola godine da ste bili ovdje! Oprostite, šta vi radite s tolikim strankama? Da možda ne švercate s njima, a? Preprodajete političke stranke na Njuškalu?"[/size]
[size=41]"Nismo, gospođo", odgovorio je Jonjić rumeneći od nelagode.[/size]
[size=41]"Razišli smo se", dodao je Hasanbegović šapatom, piljeći u vrhove svojih žutih cipela.[/size]
[size=41]"Ne mogu vjerovat", rekla je službenica. "Sedamdeset godina je Komunistička partija trajala. Sedamdeset godina peri-deri, a vi desničari kao curice, stalno se svađate. Učiteljice! Učiteljice, Bruna mi je uzela šiljilo!", dodala je Milka podrugljivo, tankim dječjim glasićem, a onda pružila ruku i zapovjedila: "Daj ovamo!"[/size]
[size=41]Ana Lederer poslušno joj je pružila kartonske korice s dokumentima za registraciju stranke, a službenica je jedva suspregnula smijeh kad je vidjela ime na vrhu.
"Narod i sloboda? Zbilja?" upitala je. "A nije vam palo na pamet da vam se stranka zove, šta ja znam, Šok i nevjerica? Ili Spa i wellness? Ili Ludo i nezaboravno? Ili Omlet iznenađenja? Ili Manistra usuvo?"
[/size]
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tomicjastreb wrote:Ovo je Dezulovicev stil?debotoijusto wrote:narod i sloboda glavom i bradomjastreb wrote:Čujem da je u Zadru osnovao novu stranku.epikur37 wrote:Ej prabasi, eno vam hasance na tvu...zds :D[size=41]Gospođa Milka, koja vodi Registar političkih stranaka Republike Hrvatske, svakako je morala biti zatečena kad se njih troje jednog jutra pojavilo u sobi 207 u Ministarstvu uprave
[/size]
[size=41]"Nova stranka? Opet?!", viknula je razrogačeno ih gledajući. "Pa nema pola godine da ste bili ovdje! Oprostite, šta vi radite s tolikim strankama? Da možda ne švercate s njima, a? Preprodajete političke stranke na Njuškalu?"[/size]
[size=41]"Nismo, gospođo", odgovorio je Jonjić rumeneći od nelagode.[/size]
[size=41]"Razišli smo se", dodao je Hasanbegović šapatom, piljeći u vrhove svojih žutih cipela.[/size]
[size=41]"Ne mogu vjerovat", rekla je službenica. "Sedamdeset godina je Komunistička partija trajala. Sedamdeset godina peri-deri, a vi desničari kao curice, stalno se svađate. Učiteljice! Učiteljice, Bruna mi je uzela šiljilo!", dodala je Milka podrugljivo, tankim dječjim glasićem, a onda pružila ruku i zapovjedila: "Daj ovamo!"[/size]
[size=41]Ana Lederer poslušno joj je pružila kartonske korice s dokumentima za registraciju stranke, a službenica je jedva suspregnula smijeh kad je vidjela ime na vrhu.
"Narod i sloboda? Zbilja?" upitala je. "A nije vam palo na pamet da vam se stranka zove, šta ja znam, Šok i nevjerica? Ili Spa i wellness? Ili Ludo i nezaboravno? Ili Omlet iznenađenja? Ili Manistra usuvo?"
[/size]
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Epikur ....čuo ikad za pojam spaljena zemlja ?
Spaljena zemlja.
Tek takva Bih Hrvatskoj vojno odgovara , podjeljena i spaljena zemlja.
Spaljena zemlja.
2014-04-11
I inače tvoj problem je šta mene smatraš ustašom a gubiš iz vida da sam ja general GF s pet zvjezdica.RayMabus wrote:Epikur ....čuo ikad za pojam spaljena zemlja ?
Spaljena zemlja.
Spaljena zemlja taktika.
Gori sve.
2014-04-11
50 tisuća ljudi je iselilo iz te BiH 2018 i tako će im bit svake godine dok nepadne nezaposlenost na nekih 5%.
Sad su na 18,40%
https://www.ceicdata.com/en/indicator/bosnia-and-herzegovina/unemployment-rate/amp
Sad su na 18,40%
https://www.ceicdata.com/en/indicator/bosnia-and-herzegovina/unemployment-rate/amp
2014-04-11
Ovo s Vulinom i dovođenjem vojnog osoblja vojske Srbije je provokacija
Oni tu sutra neće bit , godina ima 365 dana.
Oni tu sutra neće bit , godina ima 365 dana.
2014-04-11
Ray daj petak je, nađi kakvu ženskinju
ima u solinu i kaštelima dobrih pica...
ima u solinu i kaštelima dobrih pica...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne mogu hodat , sjeba sam stopalo a i da mogu žene me odavno ne zanimaju.
Ne zanimaju me te stvari u matrijaharnoj imperiji. Ovo mi je zanimljivije da vidim koliko i do kad će ovo izvodit dok in ne pukne po ušima.
Ja san ti u penziji i to invalidskoj kako stvari stoje. Sve četiri u zrak i tako provodim život.
Ovo mi je dio i koji uključuje Nostradamusa jer će navala Arapa razbucat Balkan. Sex je nešto šta me u cijeloj toj priči kojom sam okupiran ne zanima uopće.
Ne zanimaju me te stvari u matrijaharnoj imperiji. Ovo mi je zanimljivije da vidim koliko i do kad će ovo izvodit dok in ne pukne po ušima.
Ja san ti u penziji i to invalidskoj kako stvari stoje. Sve četiri u zrak i tako provodim život.
Ovo mi je dio i koji uključuje Nostradamusa jer će navala Arapa razbucat Balkan. Sex je nešto šta me u cijeloj toj priči kojom sam okupiran ne zanima uopće.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Haubica Aleksandar.... Vučić
» DOSIJE _ ALEKSANDAR VUČIĆ
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Sveti čovek Aleksandar Vučić
» Aleksandar Vučic, borac protiv velikocrnogorskog nacionalizma
» DOSIJE _ ALEKSANDAR VUČIĆ
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Sveti čovek Aleksandar Vučić